Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro08.07.2024 00:20

Editorial


A A

Herr Fritz, nein! Hai, las-o baltă!

Herr Fritz, nein! Hai, las-o baltă!

Herr Dominic Fritz, na poftim, se vrea la Cotroceni! Ja, știu bine că așa zisa Constituție a UE, Tratatul de la Lisabona, validat de Parlamentul European, stipulează cum că orice cetățean al Uniunii este un fel de „cetățean universal”, adică poate candida la orice funcție publică din oricare stat membru, drept pentru care herr Dominic are voie să viseze la fotoliul prezidențial al României, de-aia vrea, blitz, să-și ia cetățenia română. C

ă așa este prevăzut la „sfânta constituțiune” a statului român și pe care nimeni n-o prea mai respectă. Sehr gut, herr Dominic, care merită a fi felicitat că a învățat să vorbească perfect românește, chiar mai bine decât consângenul său născut în orașul românesc de pe Cibin. Uite-așa, după ce a redevenit, la recentele alegeri locale, primarul ditamai municipiului Timișoara, victorie uriașă, și-a sucit privirea spre Palatul Cotroceni.

Dar, să fiu bine înțeles, și-a sucit-o nu de capul lui. Nein. Cineva îl împinge să râvnească Cotroceniul. Și dacă e să mă gândesc bine, USR-ul din care face parte – deocamdată aflându-se într-o vânzoleală disolutivă, dar pe care niște  „forțe oculte” de pe afară nu o vrea chiar dusă -, fiind invenția neomarxistă a nababului globalist american George Soros, care tot pune la cale „revoluții resetatoare” pe unde apucă pe planetă, de bună seamă că va trebui să fie platforma lui de lansare spre Cotroceni.

Herr Fritz, danke, lasă-ne în durerea noastră, că de un neamț, care a stat în vacanță un deceniu la Cotroceni, ne-am săturat. De încă unul, care să adâncească și mai vârtos eșuarea României la ordinul ocultei neomarxiste/progresiste/globaliste, nu mai avem nevoie. Hai, las-o baltă! Vezi de treaba ta la Timișoara pe unde nu prea mai făcut mare scofală. Nici nemții nu mai sunt ce au fost!

Păcat. La urma urmelor, țara asta este a românilor. Ori nu mai este? O veni vremea – dați-mi voie să sper – ca să avem la Cotroceni un român de nădejde, că doar n-or fi pierit oamenii politici adevărați din România. Sună naționalistă dorința mea. Este. Ei și? Oricum, herr Fritz, nein!

 


George CoandăComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Rolul concesiilor strategice în construcția europeană
Descrețirea inovației (II)
Descrețirea inovației (I)
"La Piovra" valahă (II)
"La Piovra" valahă
Un scandal „patriotic” pentru un „Patriot” (II)
Un scandal „patriotic” pentru un „Patriot” (I)
De ce este nevoie de o strategie europeană
Gândire europeană
Nefertiti de... Cotroceni?!


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale