Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



28.01.2015 00:06

Eveniment sportiv la Aninoasa


A A

Handbal spectacol la "Cupa Unirii"

Handbal spectacol la
Meciuri atractive la Aninoasa, unde handbalul feminin prinde tot mai bine

❚ Competiția a fost câștigată la junioare IV de CSȘ Târgoviște, în timp ce AS Sportul Aninoasa s-a impus la senioare și la școli generale ❚ Direcția Județeană pentru Tineret și Sport Dâmbovița a oferit premii constând în dulciuri pentru pentru fiecare sportiv și diplome pentru echipele participante

COSTINEL NEAGU


Weekendul trecut s-a desfășurat la Sala Sporturilor din Aninoasa o frumoasă competiție pentru handbal fete, organizată de DJTS Dâmbovița și AS Sportul Aninoasa, pe trei categorii de vârstă: școli generale, senioarejunioare mari și junioare IV. Pe lângă reprezentanții autorităților locale (primarul Constantin Maricescu, viceprimarul Vasile Holban și Florin Mateoiu, reprezentantul primăriei pentru divizia B), a fost prezent și Emil Tudor, consilier în cadrul DJST, instituție care a oferit premii constând în dulciuri pentru pentru fiecare sportiv și diplome pentru echipele participante. Meciurile au fost urmărite de un public numeros din Aninoasa și din împrejurimi, iar arbitrajele au fost asigurate gratuit de asociația sportivă din localitate.

CSȘ Târgoviște stă foarte bine la junioare IV

La junioare IV au participat două echipe de la CSȘ Târgoviște și una de la Aninoasa. Fetele conduse de profesorii Octav Constantinescu și Adrian Apostol au dominat competiția și pot reuși o figură frumoasă la campionatul republican, unde se vor înscrie și în acest an. S-au remarcat în mod deosebit Andra Marin, Ștefania Vlad, Izabela Mijoiu, Mădălina Florin, Cosmina Neagoe și Alexandra Butaru, sportive cu bune cunoștințe tehnicotactice pentru vârsta lor.

Școala Generală Aninoasa, peste Bucșani și Moreni

În grupa a doua de vârstă, cea reprezentată de școlile generale, au participat trei echipe: Școala Aninoasa (profesor Ovidiu Ripescu), Școala Bucșani (profesor Răduț Rădulea) și Școala nr.4 Moreni (profesor Radu State). Dacă primele două școli aveau ceva notorietate în handbalul școlar dâmbovițean (cu numeroase participări la campionatele județene), echipa din Moreni apare pentru prima dată în competițiile județene, lucru datorat tânărului profesor Radu State, aflat la început de drum cu elevele lui, pregătite doar din această toamnă. A câștigat „Cupa Unirii” la această categorie de vârsta echipa din Aninoasa, după un meci echilibrat cu Buc- șani, scor 10-8. Au fost remarcate de organizatori Natalia Ardeleanu (Bucșani), Cosmina Ionescu, Cristina Florea, Andreea Marin, Gabriela Ilie, Andreea Vișan (Aninoasa).

Ovidiu Rizescu face treabă bună la Sportul Aninoasa

Duminică s-a desfășurat competiția pentru junioare mari și senioare. Au fost prezente două echipe din Aninoasa, una reprezentând Grupul Școlar Constantin Brancoveanu Târgovi ște (clasele cu program de handbal) și o altă formată foste jucătoare de handbal. La această categorie de vârstă s-au disputat două jocuri în sistem eliminatoriu. Pentru locurile 3-4 s-au întâlnit Grup Școlar Constantin Brâncoveanu (profesor Sebastian Prodan) și Aninoasa 2, prima impunându-se cu 17-11. Aninoasa 1 și-a adjudecat trofeul contra senioarelor din Târgoviște (antrenor Marius Marcu), după un meci spectaculos, încheiat 18-16. S-au remarcat: Ana Marcu, Claudia Dan, Bianca Pătrașcu, Camelia Păunescu, Alexandra Stănciulică și Andreea Pletea (echipa de senioare), Andreea Popa, Luiza Bălașa și Tania Bărățeanu (Grup Școlar Constantin Brâncoveanu. Lotul echipei câș- tigătoare, pregatită de Ovidiu Rizescu, le-a cuprins pe Florentina Nițu, Diana Mărgărit, Anda Popescu, Alexandra Drăguț, Ana Vasiloiu, Alexandra Maxim, Adriana Tuțică, Mihaela Leafu, Daniela Florescu, Ana Florea și Andreea Marin.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Cristi Bălașa vrea să revină la Chindia
Poker pe emblema Chindiei Târgoviște
Chindia rămâne pe un jilț amărât din play-out
CSM Târgoviște a pierdut finala mică
Longo, misterul unor luni pierdute
Luptă acerbă la Liga a 5-a, Seria Nord
Anastasia Udroiu Ivan, dublă campioană națională
Bezdead rezistă pe podium în Seria Nord
Apar campionii la înot
Aninoasa pierd primul meci


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

România de peste Prut în cătarea criminală a Kremlinului (II)

Apropo de găștile mafiotge proruse. Duminică, acestea, plus bașcana (guvernatoarea bolșevic-secesionistă de la Comrat), reunite în alianța politică prorusă „Pobeda” („victoria”) și-au anunțat – amenințare asemenea unui ultimatum – intrarea în cursa electorală împotriva Maiei Sandu și a partidelor proeuropene, în caz de… „pobeda” („victorie”) oferind pe tavă lui Putin... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale