Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



24.02.2021 00:10

Chindia, final încins de sezon regulat


A A

Ghergu vrea cât mai multe puncte

Ghergu vrea cât mai multe puncte

COSMIN SAVA

 


 

Chindia Târgoviște nu a mai câștigat de șase etape în Liga I și a coborât de pe locul de play-off până pe poziția a 9-a. Trupa lui Emil Săndoi a acumulat 29 de puncte din 24 de jocuri și este la șase puncte în spatele celor de la Academica Clinceni, care ocupă locul 6, ultimul ce duce în play-off. Deși ultimele rezultate nu sunt deloc bune, Chindia a arătat bine în acest sezon și este considerată a fi una dintre surprizele plăcute ale stagiunii. Președintele formației târgoviștene, Marcel Ghergu, a fost invitat la emisiunea Sport Show, pe Columna TV, unde a discutat despre obiectivele echipei din această stagiune, despre mutarea la Buzău, dar și despre transferul lui Daniel Celea.

„Nu m-am gândit la play-off”

Ghergu a spus că obiectivul echipei rămâne evitarea retrogradării și că niciodată nu s-a gândit la un loc în play-off. Acesta își dorește ca Cherchez și Neicuțescu să revină cât mai repede în lotul echipei, pentru a pune umărul la bătăliile dificile care vor urma. „Cherchez și Neicuțescu sper să înceapă cât mai curând pregătirile alături de colegi și mai sper să îi vedem curând și la joc. E adevărat că ambii sunt cu probleme diferite, au reluat pregătirea puțin mai târziu, s-au pregătit separat, dar sper să apară și în lot. Eu nu m-am gândit niciodată la play-off sau play-out, mam gândit doar să acumulăm cât mai mult, pentru a aborda finalul de campionat cu un număr bun de puncte, să nu mai avem emoții ca anul trecut. Încercăm să acumulăm cât mai multe puncte în finalul de sezon regulat pentru a ne îndeplini obiectivul”.

„Avem un acord până la finalul sezonului”

După ce a evoluat la Ploiești, Giurgiu și Buftea, Chindia se va muta până la finalul sezonului la Buzău, acesta fiind al patrulea stadion pe care formația târgovișteană își va disputa meciurile considerate acasă în această stagiune. „Am încheiat toate demersurile pentru a evolua la Buzău. Avem un acord până la finalul sezonului, ne putem desfășura jocurile considerate pe teren propriu acolo. Avem acord până la data de 30.06 și cu CSM Ploiești, aici lucrurile stau altfel. Ei au invocat un motiv de mentenanță a suprafeței de joc și au mizat pe faptul că echipa națională va juca acolo. Mi s-ar fi părut corect să ne spună că fac niște lucrări la suprafața de joc pentru echipa națională și apoi putem reveni, dar faptul că ei ne-au interzis, mi s-a părut deplasat și am făcut demersurile necesare, urmând ca în perioada următoare, dacă va exista un prejudiciu pentru Chindia Târgoviște, să-i acționăm în judecată și vom încerca să recuperăm prejudiciul datorat acestui aspect. Sper să nu ajungem acolo, dar, oricum nu au procedat corect. Nu este vorba de Petrolul Ploiești, ei sunt tot chiriași acolo, e vorba de CSM Ploiești, care administrează stadionul Ilie Oană”, a transmis Ghergu.

„Ne poate ajuta”

Ultimul transfer reușit de formația târgovi șteană este fundașul Daniel Celea. Acesta a jucat ultima dată în Polonia, la formația LKS Lodz. „Noi l-am dorit de la începutul campionatului, dar el a ales Polonia. Acum s-a întors, este un jucător care ne poate ajuta. Urmează o perioadă complicată, sperăm să ne ajute indiferent că vom juca în play-off sau în play-out. Nu mai sunt discuții cu alți jucători, dar pot apărea variante. Chiar dacă perioada de transferuri s-a încheiat, pot fi legitimați jucători liberi de contract”, a spus președintele Chindiei.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Cristi Bălașa vrea să revină la Chindia
Poker pe emblema Chindiei Târgoviște
Chindia rămâne pe un jilț amărât din play-out
CSM Târgoviște a pierdut finala mică
Longo, misterul unor luni pierdute
Luptă acerbă la Liga a 5-a, Seria Nord
Anastasia Udroiu Ivan, dublă campioană națională
Bezdead rezistă pe podium în Seria Nord
Apar campionii la înot
Aninoasa pierd primul meci


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

România de peste Prut în cătarea criminală a Kremlinului (II)

Apropo de găștile mafiotge proruse. Duminică, acestea, plus bașcana (guvernatoarea bolșevic-secesionistă de la Comrat), reunite în alianța politică prorusă „Pobeda” („victoria”) și-au anunțat – amenințare asemenea unui ultimatum – intrarea în cursa electorală împotriva Maiei Sandu și a partidelor proeuropene, în caz de… „pobeda” („victorie”) oferind pe tavă lui Putin... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale