Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



20.09.2014 08:11

Rezultate, clasament și marcatori


A A

FlashScore Liga a 4-a

FlashScore Liga a 4-a

Avicola Tărtășești – Avântul Produlești 2-2 - final

M. Marin 16, Cr. Constantin 65 / A. Diaconu 9, F. Pană 82

 

Luceafărul Dragomirești – FC Aninoasa 1-2 - final

Rădoiu 54 / Rusu 10, Tudose 90+2

 

Petrolul Târgoviște – PAS Pucioasa 2-2 - final

Neagu 10, Brătescu 57 / Păduraru 55, Mihăilescu 90

 

Voința Crevedia – Recolta Gura Șuții 3-1 - final

Marian Matei 14, Vasile 73, Voinea 79 / Rotaru 37

 

Bradul Moroeni – Flacăra Moreni 1-0 - final

Mirel Matei 36

 

Săgeata Cătunu – Atletic Fieni 2-0 - final

Pârvu 23, Pietricică 40

 

Libertatea Urziceanca – Comerțul Brezoaele 3-2 - final

Mitu 24, Chelaru 28, G. Borțuneanu 89 / Enache 11, Popa 52

 

Progresul Mătăsaru – Unirea Cobia 6-2 - final

R. Dobre 14, Cândea 20, Ene 29, Nae 60, G. Marin 64, Voicu 90+2 / Păltineanu 27,  Bucurescu 49

 

Voința Perșinari – CS Petrești 3-1 - final

B. Popescu 13, Șerban 73, 74 / Costache 11

 

Evenimente

* Oficialii echipei FC Aninoasa au depus o contestație considerând că terenul de la dragomirețti este neregulamentar, adică steagururile de la colț nu au înălțimea suficientă. Gazdele au la dispoziție 30 de minute pentru a remedia problema.

O primă neprezentare la juniori. Produlești nu a făcut deplasarea la Tărtășești. "Autocarul cu care se deplasau juniorii a făcut pană între Lungulețu și Serdanu", ne-a declarat viceprimarul de la Produlești George Georgescu.

Meciul de juniori dintre Crevedia și Gura Șuții s-a încheiat în minutul 41 după ce oaspeții au rămas în șapte jucători. Gura Șuții a deplasat la Crevedia doar opt juniori.

* Meciul de la Dragomirești a început cu o întârziere de 23 de minute.

Din minutul 54 Perșinari evoluează în 10 oameni după ce Mircea Junghie a fost eliminat pentru injurii aduse arbitrei Ioana Mihălăchioiu

La Perșinari este egalitate numerică din minutul 69, după ce jucătorul oaspeților Costache a primit cartonașul roșu pentru injurii la adresa arbitrei Ioana Mihălăchioiu. Foarte nervos, antrenorul oaspețior Adrian Iorga a părăsit banca tehnică.

Meci cu trei eliminări la Perșinari, unde oaspeții evoluează în nouă oameni, după eliminarea lui Zafiu în minutul 83 pentru cumul de cartonașe. "De ce nu ne elimini pe toți?", i-au transmis oaspeții arbitrei Ioana Mihălăchioiu.

Eurogol marcat de Bradul Moroeni, Mirel Matei transformând o lovitură liberă de la peste 40 de metri

Jucătorii echipei din Petrești au contestat vehement arbitrajul Ioanei Mihălăchioiu, care a ajuns cu greu la cabine. Spiritele au fost calmate de organizatori, care au asigurat protecția arbitrilor. Cei de la Petrești au contestat dreptul de joc al lui Mihăilescu.

Chiar dacă Săgeata Cătunu a câștigat meciul cu Atltetic Fieni, antrenorul Nicu Ifrim s-a declarat nemulțumit de arbitraj. "Tușierii au fost foarte buni, însă centralul Dumitru Savu a fost dezamăgitor. Nu a fost chiar așa de slab ca Adrian Dumitru la Brezoaele, dar tot ne-a dezavantajat. Când se termină cu experimentele arbitrilor tineri la meciurile de Liga a IV-a?".

Nemulțumit de arbitaj s-a declarat și Dabiel Ivan, antrenorul echipei Libertatea Urziceanca. "Marian Mălău a fost din nou contra noastră, însă am reușit să câștigăm și contra abitrajului".

*  Delegatul echipei FC Aninoasa, Virgil Botescu s-a arătat dezamăgit de limbajul folosit de președintele echipei din Dragomirești, Stelian Sorică (Stelu). "Inițial nu am vrut să contest faptul că steagurile de la colț aveau doar un metru și nu un metru și jumătate înălțime, însă văzând ce jigniri îmi aduce Stelu m-a ambiționat și am formulat contestație. Nu mă așteptam din partea lui la o asemenea ieșire, făcându-mă senil și în alte feluri".

* "Nici eu nu mă așteptam de la Botescu să conteste faptul că steagurile de colț sunt cu zece centimetri mai mici. Le-am înfipt prea mult în pământ și în loc de 1,50 înălțime, erau de 1,40. L-au dat afară de la AJF și a ajuns acum să facă pe corectul la Dragomirești. Noi când ne-am dus la Aninoasa, nu aveau nici apă la WC. Nu e posibil să fie delegat ca observator Buciumeanu, care știe toată lumea în ce relații se află cu cei de la Aninoasa. Practic, Aninoasa a avut doi delegați la meciul ăsta, pentru că Buciumeanu și Botescu se sfătuiau înainte de meci cum să formuleze contestația", a fost reacția lui Stelian Sorică, alias Stelu, președintele Luceafărului Dragomirești.

* Nemulțumiți de arbitrajul Ioanei Mihălăchioiu, care le-a eliminat doi jucători la Perșinari, oficialii echipei din Petrești au intrat la final în cabina arbitrilor. Aceștia i-au reproșat Ioanei faptul că i-a dezavantajat în mod intenționat, ca o răzbunare a faptului că soțul său, Armand, a fost dat afară de la echipă în campionatul trecut, unde a îndeplinit pentru o scurtă perioadă funcția de delegat.

* Auzind despre discuțiile încinse de la Dragomirești – Aninoasa, Beniamin Popescu a reclamat faptul că și el a avut mari probleme campionatul trecut pe terenul celor de la Luceafărul. ,,M-au bătut de m-au rupt, dar nu am auzit să scrieți în ziar despre acest lucru. Amcrezut că nu mai plec de acolo. Îmi era frică să mai merg la cabine, să mă schimb”, a reclamat antrenorul-jucător de la Perșinari

* ,,Nu este nimic adevărat. Dacă era așa, nu se auzea sau nu scriau arbitrii în raport?”, a venit replica lui ,,Stelu”, președintele echipei din Dragomirești

 * ,,Dacă am fost lăsați să jucăm de arbitri, iată că am bătut ușor. În schimb, am avut mari probleme de arbitraj la Moroeni și Urziceanca, unde am pierdut doar datorită arbitrajelor”, ne-a transmis Mihăiță Ene, antrenorul-jucător al Progresului Mătăsaru

* Dublă eliminare de antrenori la meciul Petrolul Târgoviște – PAS Pucioasa. Atât Gogu Bucurică, dar și Cristi Duță, au urmărit finalul meciului din tribune, după ce au protestat la adresa arbitrajului. ,,Văd că ni-l tot deleagă ca asistent pe Vlăduț Savu, care ne-a dezavantajat și la Perșinari. E slab rău copilul, chiar și Bucurică am văzut că s-a plâns de el. Mai bine acceptam arbitrajele ușor șmecherești ale celor dinainte, decât gafele acestor copii. Să nu mai spun că ni s-a anulat un gol, în opinia mea regulamentar”, s-a plâns și antrenorul de la Pucioasa, Cristi Duță

* ,,Ce se întâmplă cu arbitrajele e deja prea mult. De fapt, spuneți-mi cine nu e supărat pe arbitraje? Mama lor de arbitri!", și-a exprimat nemulțumirea și Gogu Bucurică, antrenorul de la Petrolul Târgoviște

 

Clasament actualizat

1. Flacăra 8 6 0 2 16-4 18

2. Aninoasa 8 6 0 2 19-10 18

3. Moroeni 8 5 2 1 20-5 17

4. Perșinari 8 5 2 1 20-15 17

5. Brezoaele 8 5 1 2 20-11 16

6. Cătunu 8 4 2 2 16-12 14

7. Gura Șuții 8 7 4 1 3 14-15 13

8. Crevedia 8 3 3 2 14-11 12

9. Fieni 8 3 2 3 12-11 11

10. Pucioasa 8 2 4 2 11-12 10

11. Petrolul 8 2 2 4 14-14 8

12. Tărtășești 8 2 2 4 13-19 8

13. Urziceanca 8 3 1 3 15-15 7*

14. Cobia 8 2 1 5 11-20 7

15. Produlești 8 2 1 5 7-17 7

16. Dragomirești 8 2 1 5 11-22 7

17. Petrești 8 2 0 6 8-16 6

18. Mătăsaru 8 1 1 6 14-26 4

* Echipă penalizată cu 3 puncte

 

Etapa viitoare, sâmbătă, 27 septembrie: Unirea Cobia – Voința Perșinari, Comerțul Brezoaele – Progresul Mătăsaru, Atletic Fieni – Libertatea Urziceanca, Flacăra Moreni – Săgeata Cătunu, Recolta Gura Șuții – Bradul Moroeni, PAS Pucioasa – Voința Crevedia, FC Aninoasa – Petrolul Târgoviște, Avântul Produlești – Luceafărul Dragomirești, CS Petrești – Avicola Tărtășești.

 



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Trimis de stefan la 20.09.2014 16:43

la Persinari-Pucioasa au fost asistenti badeanu si banu vlad,nicidecum savu vladut,pucioasa habar nu are cine arbitreaza.Nu ma asteptam la Duta o ASEMENEA CONFUZIE.


Trimis de eu la 20.09.2014 16:32

O liga de circ! d-l Botescu face pe corectul cand nu e cazul, echipele de juniori sunt praf si sfideaza competitia, marele Nicu Ifrim urla dupa fiecare meci, cred ca vrea arbitrii din generatia lui sa i-o bage in poarta si multe alte probleme.


Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Cristi Bălașa vrea să revină la Chindia
Poker pe emblema Chindiei Târgoviște
Chindia rămâne pe un jilț amărât din play-out
CSM Târgoviște a pierdut finala mică
Longo, misterul unor luni pierdute
Luptă acerbă la Liga a 5-a, Seria Nord
Anastasia Udroiu Ivan, dublă campioană națională
Bezdead rezistă pe podium în Seria Nord
Apar campionii la înot
Aninoasa pierd primul meci


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

România de peste Prut în cătarea criminală a Kremlinului (II)

Apropo de găștile mafiotge proruse. Duminică, acestea, plus bașcana (guvernatoarea bolșevic-secesionistă de la Comrat), reunite în alianța politică prorusă „Pobeda” („victoria”) și-au anunțat – amenințare asemenea unui ultimatum – intrarea în cursa electorală împotriva Maiei Sandu și a partidelor proeuropene, în caz de… „pobeda” („victorie”) oferind pe tavă lui Putin... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale