Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



02.10.2015 00:08

Lider incontestabil atât la seniori, cât și la juniori


A A

Flacăra Moreni este clubul momentului în campionatul județean

Flacăra Moreni este clubul momentului în campionatul județean
Morenarii sunt de neoprit în acest campionat de Liga a IV-a atât la seniori, cât și la juniori

❚ ,,Mă așteptam ca băieții să joace foarte bine și să progresăm ca joc, pentru că în curând facem doi ani de când lucrăm împreună, însă suntem departe de ceea ne dorim noi. Chiar dacă toată lumea ne vede favoriți la câștigarea campionatului, noi nu ne considerăm așa”, rămâne în gardă Gabi Paraschiv, antrenorul echipei de seniori ❚ ,,Noi asta ne-am și propus, să căștigăm fiecare joc pe care îl disputăm. Rezultatele în sine nu contează, important este să pregătim copiii pentru prima echipă”, a transmis și tehnicianul juniorilor, Costel Gyorgy

COSTINEL NEAGU

 


 

Flacăra este clubul momentului în Dâmbovița. Echipele de seniori și de juniori ale grupării morenare ocupă primul loc în clasamentul Ligii a IV-a, la distanțe apreciabile de urmăritoarele sale. Formația antrenată de Gabi Paraschiv a avut o evoluție foarte bună și în Cupa României, fiind foarte aproape să aducă o echipă de Liga I la Moreni, dovadă că CS Mioveni a eliminat- o pe Flacăra abia în Turul V. Paraschiv anticipa ca echipa din Moreni să fie lider, dar nu o consideră favorită la câștigarea campionatului, după experiențele mai puțin plăcute din ultimii doi ani.

,,Mă așteptam ca băieții să joace foarte bine și să progresăm ca joc, pentru că în curând facem doi ani de când lucrăm împreună, însă suntem departe de ceea ne dorim noi. Mai avem foarte mult de muncă, dar mă bucur că mentalitatea băieților s-a schimbat în bine și că își doresc să scoată maximum de la ficare joc. M-aș bucura ca apărarea să meargă foarte bine. Dacă atacul aduce spectatorii în tribune, apărarea câștigă un campionat. Băieții înțeleg din ce în ce mai bine ce trebuie să facă. Ne dorim foarte mult să câștigăm meciul de sâmbătă, noi având o revanșă de luat cu Petrești, anul trecut partidele cu ei fiind foarte dificile.Trebuie să luăm totul pas cu pas și să nu ne considerăm învingători dinainte. După terminarea turului, vom vedea unde suntem și ce mai trebuie să îmbunătățim. Fotbalul este imprevizibil și nu trebuie să te consideri învingător. Chiar dacă toată lumea ne vede favoriți la câștigarea campionatului, noi nu ne considerăm așa”.

Flacăra este lider și la juniori

Dacă seniorii au un singur rezultat de egalitate în nouă partide disputate, juniorii A1 de la Flacăra au maximum de puncte. Antrenorul Costel Gyorgy se aștepta la un asemenea scenariu, chiar dacă obiectivul echipei nu este câș- tigarea primului loc.

,,Noi asta ne-am și propus, să câștigăm fiecare joc pe care îl disputăm. Rezultatele în sine nu contează, important este să pregătim copiii pentru prima echipă. Noi folosim juniori mai mici de vârstă, de 15-16 ani, în comparație cu alte echipe. Nu am făcut nici măcar contestație, pentru ca echipele să opună o rezistență mai mare. Avem deja câțiva copii care sunt luați prin rotație la echipa mare de Gabi Paraschiv, pentru a se obișnui cu lotul și cu atmosfera de acolo. Obiectivul nostru la juniori este creșterea copiilor pentru prima echipă și nu câștigarea campionatului”.

Antrenorul copiilor de la Flacăra a povestit cum Claudiu Niculescu a fost foarte aproape să fie transferat la echipa din Moreni, cu ani buni în urmă. ,

,L-am adus să se pregătească la noi o vară întreagă, dar nu am convins conducerea să îl transfere de la Slatina. Peste câteva luni, a fost luat de Universitatea Craiova, care l-a vândut apoi pe un milion de dolari la Dinamo București”.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

CSM Târgoviște a pierdut finala mică
Longo, misterul unor luni pierdute
Luptă acerbă la Liga a 5-a, Seria Nord
Anastasia Udroiu Ivan, dublă campioană națională
Bezdead rezistă pe podium în Seria Nord
Apar campionii la înot
Aninoasa pierd primul meci
Medalii la judo pentru CS Târgoviște
Sute de copii din 6 județe, prezenți la Nucet
Victorie importantă în finala mică


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

România de peste Prut în cătarea criminală a Kremlinului (I)

Pe măsură ce alegerile prezidențiale din România de peste Prut/Republica Moldova se apropie, Kremlinul putinist n-o slăbește din cătarea lui criminală. Printre armele pe care deja le-a pus în bătaie sunt și politicienii românofobi, unii dintre aceștia de neam românesc (!?), și politruci ruși de la Tiraspol, și găgăuzii delicatetei bașcane Evghenia Guțul cu sufletul tot dăruit țarului Putin și cu un kalașnikov pitit sub fustă. Este... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale