Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



21.10.2019 00:10

Liga a III-a. Flacăra Moreni - Vedița Colonești 4-0 (3-0)


A A

Flacăra e lider

Flacăra e lider

❚ Echipa lui Gabi Paraschiv s-a revanșat după eșecul de la Blejoi și a făcut spectacol în partida cu Vedița Colonești. Flacăra a jucat foarte bine, a dominat partida și s-a impus clar, o victorie care îi urcă pe morenari în fruntea clasamentului Seriei C3 ❚ Morenarii au intrat cu avantaj de trei goluri la pauză, pentru că Anton a marcat superb, cu un șut din interiorul careului, pe pasa lui Niculăescu ❚ Echipa lui Paraschiv a continuat să atace și a mai avut șanse bune prin Calofir, Petculescu sau Drăgan, dar scorul a rămas 4-0 ❚ A fost bucurie după fluierul final, dar acum Flacăra se pregătește pentru duelul cu CSM Slatina, formația de pe locul secund


COSMIN SAVA

 


 

Stadion: „Flacăra”. Spectatori: 300. Au marcat: Marius Zidăroiu (9, 15), Cosmin Anton (39), Iulian Drăgan (75). Cartonașe galbene: Constantin(13), Lețu(80), Negrea(90+2)/ Moise(32), Bîră(72), Cincă(85). Au arbitrat: Ionuț Cătălin Ilie(București) - Valentin Mindeart(Giurgiu) și Viorel Pânzaru(Brașov). Observatori FRF: Ștefan Poenaru(Botoșani) și Vlad Călușer(Târgu Mureș).

Flacăra: Duță- Costache, Matei, Oaie, Cernea(71 Negrea)- Constantin, Anton(65 Petculescu), Calofir – Zidăroiu(56 Drăgan), Lețu, Niculăescu(78 Ilie). Antrenor: Gabi Paraschiv. 

Colonești: Șerban- Achim, Moise(46 Coman), Savu, Negoiță(72 Pîslaru)- David, Cincă- Nilă, Doman(26 Tudor), Aria – Dalu(59 Bîră). Antrenor: Iordan Eftimie.

Răspuns în forță după un eșec sever

Echipa lui Gabi Paraschiv s-a revanșat după eșecul de la Blejoi și a făcut spectacol în partida cu Vedița Colonești. Flacăra a jucat foarte bine, a dominat partida și s-a impus clar, o victorie care îi urcă pe morenari în fruntea clasamentului Seriei C3. A fost bucurie după fluierul final, dar acum Flacăra se pregătește pentru duelul cu CSM Slatina, formația de pe locul secund. Duelul are loc vineri, de la ora 15.00. Meci rezolvat în prima repriză Flacăra a început jocul excelent, iar Zidăroiu a marcat la prima fază importantă, din pasa lui Lețu(8). Echipa din Colonești a încercat să intre în meci, dar șutul lui Dalu a fost reținut de Duță(10). Zidăroiu a marcat din nou, cu o lovitură de cap, bară-gol, din centrarea lui Niculăescu, iar Flacăra își mărea avantajul(15). Meciul s-a mai echilibrat, Nilă a încercat să producă pericol la poarta gazdelor, dar nu a reușit să micșoreze diferența(23, 31). Flacăra a intrat cu avantaj de trei goluri la pauză, pentru că Anton a marcat superb, cu un șut din interiorul careului, pe pasa lui Niculăescu(39).

Flacăra a marcat și după pauză

Oaspeții au ieșit ceva mai hotărâți de la cabine, însă Duță a intervenit bine la șutul lui David(51), iar Dalu a trimis peste poartă cu o lovitură de cap(52). Drăgan a intrat bine în joc, mai întâi a lovit bara după o fază superbă(62), pentru ca mai apoi să ducă scorul la 4-0, cu o execuție elegantă din interiorul careului( 75). Flacăra a continuat să atace și a mai avut șanse bune, prin Calofir(79), Petculescu(86) sau Drăgan(89, 30), dar scorul a rămas 4-0. Ultima șansă a partidei a aparținut oaspeților, numai că Cincă a trimis peste poartă, din lovitură liberă(90+3).



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Cristi Bălașa vrea să revină la Chindia
Poker pe emblema Chindiei Târgoviște
Chindia rămâne pe un jilț amărât din play-out
CSM Târgoviște a pierdut finala mică
Longo, misterul unor luni pierdute
Luptă acerbă la Liga a 5-a, Seria Nord
Anastasia Udroiu Ivan, dublă campioană națională
Bezdead rezistă pe podium în Seria Nord
Apar campionii la înot
Aninoasa pierd primul meci


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

România de peste Prut în cătarea criminală a Kremlinului (II)

Apropo de găștile mafiotge proruse. Duminică, acestea, plus bașcana (guvernatoarea bolșevic-secesionistă de la Comrat), reunite în alianța politică prorusă „Pobeda” („victoria”) și-au anunțat – amenințare asemenea unui ultimatum – intrarea în cursa electorală împotriva Maiei Sandu și a partidelor proeuropene, în caz de… „pobeda” („victorie”) oferind pe tavă lui Putin... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale