Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



01.04.2015 00:06

La Moreni sunt nemulțumiri mari îndreptate către "fluierași"


A A

Flacăra a depus un memoriu împotriva arbitrajelor

Flacăra a depus un memoriu împotriva arbitrajelor
Morenarii sunt tot mai nemulțumiți de arbitraje, care îi pot opri din drumul către Liga a III-a

❚ „Clubul Sportiv Flacăra Moreni este îngrijorat de calitatea arbitrajelor din acest început de retur. Din păcate, acest mod tendențios de a arbitra Flacăra Moreni devine tot mai acid împotriva noastră!”, am redat partea de început a memoriului formulat de morenari ❚ Oficialii grupării de pe Cricovul Dulce contestă în termeni duri arbitrajul prestat de Dan Petre în ultima deplasare, cu CS Petrești, adresând repro șuri și asistentului Ion Oncescu ❚ „Meciul juniorilor a început la ora 9.27, deoarece arbitrii au apărut la stadion abia la ora 8.50, problemă de care ne-am lovit de mai multe ori pe parcursul campionatului”, am mai spiciut din adresa înaintată către CJA de conducătorii de la Flacăra ❚ „Foarte târziu a apărut la stadion și observatorul Florin Tuiu, cu doar un sfert de ceas înaintea orei oficiale de start. Nu e în regulă așa ceva, vorbim totuși despre un meci de Liga a IV-a, în care este implicat chiar liderul campionatului”, ne-au relatat martori ai partidei de la Ungureni-Corbii Mari

COSTIN MIHAI


 

Oficialii echipei Flacăra Moreni au vrut să reacționeze public la adresa arbitrajului după derby-ul cu FC Aninoasa (0-1), din prima etapă a returului, dar s-au răzgândit în ultimul moment.

„Se cunoaște prietenia puternică ce îl leagă pe Cristi Catană, care mai e și secretar al AJF, de băiatul lui Remus Gâlmencea, antrenorul de la Aninoasa. Gâlmencea junior l-a însoțit pe Cristi Catană la mai multe meciuri pe care acesta le-a arbitrat la nivelul Ligii a III-a. Nu vedeți cum este delegat Catană la meciurile importante ale echipei din Aninoasa?”, a reclamat tabăra morenară.

Cristi Catană a avut o prestațe apreciată la acel meci, în care a eliminat pe bună dreptate trei jucători, dintre care doi de la Aninoasa.

„La acel meci am fost înjurați ca la ușa cortului de băiatul lui Gâlmencea. Nu uitați că este și arbitru, oare așa trebuie să se comporte un cavaler al fluierului?”, au venit completările morenarilor.

Gâlmencea senior a recunoscut că fiul său a mai avut ieșiri necontrolate, însă poate că au fost și provocate. Să nu uităm că la meciul respectiv problemele au venit din rândul suporterilor morenari, sancționați de Jandarmeria, care a aplicat unui fan al „lupilor” interdicția de a mai pătrunde un an pe stadioane.

 

„Dan Petre a arbitrat șmecherește, iar asistentul Oncescu ne râdea în nas”

Morenarii s-au arătat nemulțumiți și de faptul că la următorul meci al adversarilor, la Gura Șuții, a fost delegat ca arbitru Ionuț Iugulescu, coleg cu Remus Gâlmencea și Răzvan Toboșaru la juniorii Chindiei. Iugulescu a arbitrat ceas, fără să ajute în vreun fel echipa din Aninoasa.

„Și dacă ar fi greșit, iar formația antrenată de colegii lui ar fi profitat de acest lucru? Ionuț Iugulescu nu trebuia delegat la acel meci și nu ar mai trebui delegat să arbitreze Aninoasa. De ce nu vor cei de la AJF să elimine orice speculație? Spre exemplu, noi am jucat în aceeași etapă cu Produlești, iar Doacă ne-a spus încă dinaintea meciul că Aninoasa va câștiga la Gura Șuții cu 2-0”.

Paharul nemulțumirilor s-a umplut după meciul susținut de Flacăra la Petrești, sâmbătă trecută, când brigada condusă de Dan Petre a permis jocul dur al gazdelor.

„Am avut mari probleme cu Jordan, care l-a lovit intenționat cu piciorul pe Adrian Pîrvu, asistentul Bogdan Ivașcu a văzut incidentul, însă arbitrul Dan Petre nu a luat nicio măsură. La final, Jordan s-a dezbrăcat de tricou și a început să ne amenințe, fiind potolit cu greu de trei polițiști. De frică, Acasandrei nu a mai mers la vestiare, unde îl aștepta Jordan, a sărit gardul și a fugit în autocar”, ne-au reclamat după meci oficialii morenari, însă antrenorul Gabi Paraschiv îl apără oarecum pe jucătorul recalcitrant de la Petrești.

„Băiatul ăla, Jordan, a fost cea mai mică problemă a noastră acolo. La final a venit în vestiar și și-a cerut scuze, la fel și antrenorii echipei din Petrești. Nu adversarii au fost problema noastră acolo, ci arbitrii. Centralul Dan Petre a arbitrat șmecherește, iar asistentul Oncescu ne râdea în nas în zeflemea, a batjocură. Să nu mai spunem că cineva de la Petrești ne-a întrebat cât dăm ca să batem acolo, pentru că Aninoasa a venit cu 10 milioane. Nu știm dacă a fost așa, însă președintele de la Aninoasa chiar a fost prezent la meci. De ce? Apoi, ne anunță de la AJF că avem jucători suspendați, noi verificăm și constatăm că nu este așa, după care se revine și ni se transmite că a fost o greșeală a asociației. Fitile”, a mai spus un oficial de la Moreni.

 

„La Petrești, arbitrajul a fost evident rău intenționat”

Clubul Flacăra a înaintat ieri un memoriu către conducerea Comisiei Județene de Arbitri Dâmbovița, pe care l-a pus și la dispoziția cotidianului „Jurnal de Dâmbovița”. Președintele CJA, Ioan Negoescu, ne-a transmis că acesta va fi analizat de Comisia de Disciplină, prezidată de Dan Harea și sună cam în felul următor.

„Clubul Sportiv Flacăra Moreni este îngrijorat de calitatea arbitrajelor din acest început de retur. Din păcate, acest mod tendențios de a arbitra Flacăra Moreni devine tot mai acid împotriva noastră! După ce în turul campionatului arbitrajul a fost în câteva partide la un nivel destul de slab, în ultima partidă, cea de la Petrești, arbitrajul a fost evident rău intenționat. Nu este posibil ca un offside de 5 metri să nu fie semnalizat, ca jucătorii noștri să fie loviți în permanență fără minge, de cele mai multe ori chiar în raza vizuală a brigăzii de arbitri, iar centralul Dan Petre să închidă ochii sau să caute mereu un alt jucător care nu avea avertisment, pentru a-i da cartonaș galben, ca să nu elimine un adversar. De asemenea, meciul juniorilor a început la ora 9.27, deoarece arbitrii au apărut la meci abia la ora 8.50, problemă de care ne-am lovit de mai multe ori pe parcursul campionatului. Mai mult decât atât, în etapa intermediară de pe 31.03.2015, delegările arbitrilor sunt cel puțin ciudate, unii arbitrii făcând practic schimb în a arbitra cele două contracandidate. Clubul Sportiv Flacăra Moreni nu poate sta pasiv în fața unui fenomen care poate periclita ierarhia sportivă și buna desfășurare a competiției în care activează. Drept urmare, solicită de urgență Comisiei Județene de Arbitri o analiză eficientă, ale cărei rezultate să ne fie aduse la cunoștință. Ar fi de dorit ca arbitrii care au greșit sau vor greși grav în acest retur să fie sancționați exemplar! Am înaintat acest comunicat către dumneavoastră, în speranța că ni se vor aduce la cunoștință rezultatele concrete ale analizei, urmând să fie transmis și forurilor superioare!”.

 

„Observatorul Tuiu a ajuns cu doar un sfert de ceas înaintea orei de start” 

„Jurnal de Dâmbovița” a demarat o scurtă anchetă pe marginea meciului dintre Petrești și Flacăra (1-4), iar informațiile preluate din mai multe surse confirmă în cea mai mare parte cele relatate de oficialii morenari.

„Arbitrii au apărut foarte târziu la stadion, cu puține minute înaintea orei 9.00, iar meciul de juniori a început cu o întârziere de aproape o jumătate de oră. Jucătorii echipei oaspete terminaseră încălzirea de mult, chiar nu mai știau ce să facă pentru a nu se răci. În acest condiții, pentru a nu se întârzia și meciul seniorilor, reprizele partidei de juniori au fost scurtate cu minute bune. Foarte târziu a apărut la stadion și observatorul, cu doar un sfert de ceas înaintea orei oficiale de start. Nu e în regulă așa ceva, vorbim totuși despre un meci de Liga a IV-a, în care este implicat chiar liderul campionatului”, ne-au relatat martori ai celor două meciuri.

Partida a fost arbitrată de o brigadă avându-l la centru pe Dan Petre, ajutat de asistenții Ion Oncescu și Bogdan Ivașcu, observator din partea AJF fiind delegat vicepreședintele Florin Tuiu.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Trimis de Unul care stie la 01.04.2015 19:03

Apropo, in ce minut a-l meciului a venit la stadionul din G Ocnitei (Ocnita-Doicesti) observatorul partidei?(ne va spune Mihalachioiu daca are onoare)


Trimis de Unul care stie la 01.04.2015 18:59

Sunt de acord cu toate cele de mai sus, dar cind joci tactic prost (vezi meciul Anin-Flacara), obiectivul e departe, atit de echipa Flacara cit si de Paraschiv, pe bune.Ma asteptam sa defileze spre liga a 3- a.Va fi o problema!Pacat pt oras, nu si pt Paraschiv, care o sa tune si-o sa fulgere, pe nedrept totusi, la adresa lu x, y ...Flacara nu trebuie sa depinda de arbitraj daca are valoare.Trebuie sa MERITE SA PROMOVEZE!


Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

CSM Târgoviște a pierdut finala mică
Longo, misterul unor luni pierdute
Luptă acerbă la Liga a 5-a, Seria Nord
Anastasia Udroiu Ivan, dublă campioană națională
Bezdead rezistă pe podium în Seria Nord
Apar campionii la înot
Aninoasa pierd primul meci
Medalii la judo pentru CS Târgoviște
Sute de copii din 6 județe, prezenți la Nucet
Victorie importantă în finala mică


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

România de peste Prut în cătarea criminală a Kremlinului (I)

Pe măsură ce alegerile prezidențiale din România de peste Prut/Republica Moldova se apropie, Kremlinul putinist n-o slăbește din cătarea lui criminală. Printre armele pe care deja le-a pus în bătaie sunt și politicienii românofobi, unii dintre aceștia de neam românesc (!?), și politruci ruși de la Tiraspol, și găgăuzii delicatetei bașcane Evghenia Guțul cu sufletul tot dăruit țarului Putin și cu un kalașnikov pitit sub fustă. Este... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale