Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



13.08.2018 00:07

Înainte de primul meci oficial


A A

Flacăra a câștigat amicalul cu CS Cornu

Flacăra a câștigat amicalul cu CS Cornu

* Morenarii s-au impus cu 3-1, prin reușitele semnate de Alexandru Negrea, Alexandru Oprea și Alberto Rosciugă, în timp ce oaspeții au marcat în urma unui penalty provocat de portarul Chiran

* Echipa din Moreni s-a descurcat bine în meciurile de pregătire din această vară, reușind victorii  cu Voința Pierșinari (6-1), Unirea Răcari(6-0) și Teleajenul Vălenii de Munte (2-0).

* Morenarii încep miercuri seria meciurilor oficiale, pentru că se deplasează la Cornești, acolo unde vor întâlni pe Gloria în faza a II-a a Cupei României.

COSMIN SAVA


Flacăra Moreni a jucat sâmbătă un nou meci de pregătire, ultimul înainte de startul meciurilor oficiale. Echipa lui Gabi Paraschiv a întâlnit echipa prahoveană CS Cornu, reușind un joc bun, pe care l-a dominat în totalitate. Morenarii s-au impus cu 3-1, prin reușitele semnate de Alexandru Negrea, Alexandru Oprea și Alberto Rosciugă, în timp ce oaspeții au marcat prin Gavrilă, în urma unui penalty provocat de portarul Chiran.

Echipa din Moreni s-a descurcat bine în meciurile de pregătire din această vară, reușind victorii  cu Voința Pierșinari (6-1), Unirea Răcari (6-0) și Teleajenul Vălenii de Munte (2-0). Flacăra a pierdut un singur meci de pregătire, 0-2 cu Gloria Buzău. Gabi Paraschiv a început sâmbătă cu Chiran - A. Costache, Matei, Cernea -  Oprea, Neacșu, A. Negrea - Zidăroiu, Oprescu, Ilie - Drăgan. Au mai intrat Sîrbu, Pandalache - Vîrtej, Oaie, G. Preda, V. Petre, B. Negrea, Rosciugă, Parghel, Roman și Dinu.

Miercuri, meci de cupă la Moreni

Morenarii încep miercuri seria meciurilor oficiale, pentru că se deplasează la Cornești, acolo unde vor întâlni pe Gloria, în faza a II-a a Cupei României. Cele două formații s-au întâlnit și anul trecut în aceeași fază a competiției, iar echipa lui Gabi Paraschiv a reușit să se impună dramatic (2-1), în ultimele minute ale înfruntării. Antrenorul morenar își dorește un parcurs cât mai lung în Cupa României, astfel că meciul de la Cornești se anunță unul interesant, cu multe orgolii. Să sperăm că vom avea parte de o partidă frumoasă, fără incidente.

De asemenea, tot săptămâna viitoare, dar vineri, Flacăra urmează să afle și seria din care va face parte în noua ediție a Ligii a III-a. Morenarii au încheiat sezonul trecut pe locul 6 în Seria a 3-a, reușind un retur foarte bun, după o tur mai modest.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

CSM Târgoviște a pierdut finala mică
Longo, misterul unor luni pierdute
Luptă acerbă la Liga a 5-a, Seria Nord
Anastasia Udroiu Ivan, dublă campioană națională
Bezdead rezistă pe podium în Seria Nord
Apar campionii la înot
Aninoasa pierd primul meci
Medalii la judo pentru CS Târgoviște
Sute de copii din 6 județe, prezenți la Nucet
Victorie importantă în finala mică


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

România de peste Prut în cătarea criminală a Kremlinului (II)

Apropo de găștile mafiotge proruse. Duminică, acestea, plus bașcana (guvernatoarea bolșevic-secesionistă de la Comrat), reunite în alianța politică prorusă „Pobeda” („victoria”) și-au anunțat – amenințare asemenea unui ultimatum – intrarea în cursa electorală împotriva Maiei Sandu și a partidelor proeuropene, în caz de… „pobeda” („victorie”) oferind pe tavă lui Putin... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale