Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



19.09.2013 08:04

Gaz Metan abandonează Liga a IV-a


A A

Finta s-a retras din campionat

Finta s-a retras din campionat
Stego a depus o cerere de retragere din competiție a echipei din Finta

❚ Gaz Metan se desființează după o activitate sportivă de 51 ani la nivel județean ❚ Ieri a depus o cerere de retragere din competiție

 

IONUȚ PARGHEL


 

Gaz Metan Finta va deveni o simplă amintire pentru fotbalul dâmbovițean. Începând de ieri, gruparea finteană s-a retras oficial din campionatul județean. Finanțatorul Constantin Mihai a mers la AJF Dâmbovița, pentru a înainta cererea de renunțare la Liga a IV-a. Fără sprijin din partea autorităților locale, Stego încheie definitiv socotelile cu activitatea fotbalistică de la Gaz Metan.

“Nu mai există nici o speranță ca echipa să mai continue în actualul campionat.Vom abandona competiția oficial, printr-o cerere de retragere, pentru a nu fi excluși pentru două neprezentări. Am mai așteptat câteva zile acest deznodâmânt, în speranța că vom fi sprijiniți totuși de primărie. După ce am văzut că primarul a rămas tot impasibil, am decis că a venit momentul să pun punct activității spotive. Îmi pare rău că nu va mai exista echipa, dar nu mai pot ține clubul de unul singur. Din cauza fotbalului am rămas lefter și îndatorat, după ce am făcut nenumărate împrumuturi la bănci și CAR. Îmi pare rău să o spun, dar când Gaz Metan și-a început activitatea, primarul localității avea doar nouă ani”, a spus tare necăjit Mihai Constantin (Stego). Abandon după 51 de ani de existență Imediat ce a înaintat cererea de retragere, Stego a anunțat conducătorii lui Atletic Fieni să nu mai facă demersuri pentru a deplasa jucătorii la Finta.

“Comisia de Arbitraj nu trebuie să mai delege arbitri la meciul de sâmbătă, pentru că nu mai are rost. De asemenea, fiindcă nu vreau să îmi bat joc de nimeni, o să-i anunț personal pe cei de la Fieni să nu se prezinte la joc, deoarece costurile deplasării sunt destul de mari”.

Abandonul echipei din Finta va surveni după o activitate sportivă de 51 ani și nu mai puțin de 13 sezoane consecutive în Liga a IV-a. Cele mai mari performanțe din istoria clubului fintean sunt participarea în cadrul unui baraj de promovare în Liga a III-a, în urmă cu șapte ani (1-6 cu FC Bodu București) și câștigarea cupei, la nivel județean (2008, 2-0 cu FCM Târgoviște).

 

Pe de altă parte, tot astăzi, o decizie clară va lua și Voința Crevedia, dacă abandonează sau continuă campionatul Ligii a IV-a, după ce managerul George Gavrilescu va avea o discuție cu Emil Tudor, președintele AJF Dâmbovița.

 



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Viitorul Aninoasa a promovat în Liga a 4-a
Chindia are licență, dar jocul lasă de dorit
Finala mică merge în decisiv
CSM Târgoviște a avut avantaj
Titu se impune clar în derby
Urban Titu e acum favorită
Situația se complică pentru morenari
Pucioasa, egalată în prelungiri
Cristi Bălașa vrea să revină la Chindia
Poker pe emblema Chindiei Târgoviște


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Oportunitate sau blocaj pentru aderarea Moldovei la UE?

Într-o Europă marcată de schimbări semnificative și redefiniri ale priorităților sale strategice, conceptul de autonomie strategică europeană devine tot mai accentuat în peisajul politic și economic al continentului. Republica Moldova, aflată la granița de est a Uniunii Europene, a pornit timid, dar cu determinare, pe calea integrării europene, fiind afectată de dinamica schimbărilor regionale și globale.

[citește tot...]





Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale