Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro08.07.2024 00:16

Consiliul Județean Dâmbovița va organiza, în perioada 16-17 august 2024,


A A

Festivalul „Peștera-Padina”

Festivalul „Peștera-Padina”

*Acesta se va desfășura în zona Telecabina Peștera din Masivul Bucegi

 

Se fac pregătirile pentru o nouă ediție a Festivalului  Padina Fast, care a devenit o tradiție a zonei, dar și a județului Dâmbovița! În perioada 16-17 august 2024, Consiliul Județean Dâmbovița, prin Centrul Județean de Cultură Dâmbovița, va organiza Festivalul „Peștera-Padina”, ce se va desfășura în zona Telecabina Peștera din Masivul Bucegi. 

Prin acest eveniment se urmărește promovarea potențialului turistic din Masivul Bucegi, realizarea unor spectacole și a unor momente culturale inedite, educarea participanților în protejarea mediului înconjurător și practicarea mișcării în aer liber.

În perioada mai sus amintită, cu începere de la ora 15:00, vor avea loc următoarele spectacole: în data de 16 august, la ora 15:00, folclorul și muzica de petrecere vor asigura o atmosferă festivă, printr-un spectacol susținut de Orchestra Populară „Chindia”, dirijor Ionuț Dumitrescu, alături de binecunoscutul interpret Alin Trocan, împreună cu solistele Loredana Dobrescu Kiraly, Ileana Pavelescu precum și cu acordeonistul Marian Mateescu. Celebrul artist Paul Surugiu Fuego va susține, de asemenea, un concert cu band-ul său; Pe data de 17 august, ora 15:00 va avea loc un concert ai cărui protagoniști sunt Vița de Vie și Lovebite.

 

 

Violeta StanciuComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Astăzi are loc Examenul Național pentru Definitivare
Licee dâmbovițene, rezultate de top la Evaluarea Națională
Școli din Dâmbovița, în Competiția Națională „Școală Europeană”
Școli din Dâmbovița, în Competiția Națională „Școală Europeană”
674 de candidați au susținut proba scrisă la titularizare
Admiterea la liceu 2024
Începe examenul de titularizare
Promovabilitatea la Bacalaureat a crescut: 78,9%
Despre grijile vieții
Conferința pastoral-misionară la Târgoviște


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Crin Antonescu de ce nu?

Poate pe unii o să-i surprindă faptul că aduc vorba despre Crin Antonescu. Și poate n-aș fi făcut-o dacă în ultima vreme n-ar fi apărut de câteva ori pe la unele televiziuni, cu vorbele la el. Așa cum îl știam, rostindu-le cu vădită înțelepciune și șarm. Pentru că, orice s-ar spune pe seama lui Crin Antonescu, faptul că n-ar fi empatic nu se poate spune.

Și chiar... [citește tot...]

Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale