Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



13.11.2014 00:10

Pentru că nu a folosit în permanență trei jucători sub 21 de ani,


A A

FCM Târgoviște riscă să piardă meciul cu SCM Pitești

FCM Târgoviște riscă să piardă meciul cu SCM Pitești
Schimbarea care poate duce la pierderea meciului cu SCM Pitești. Mihăilă este înlocuit cu Neagu

❚ „Am verificat foaia de joc, iar lucrurile sunt clare, FCM Târgoviște a terminat meciul în doi jucători sub 21 de ani, chiar dacă l-a început cu patru. Avem și copie după raport, trebuie să câștigăm acest meci”, s-a exprimat Gabi Alexe, delegatul celor de la SCM Pitești ❚ Gafă impardonabilă a delegatului Remus Mircea, înlocuitorul regretatului Severin Anghelinu, dar și a antrenorului Puiu Becheanu ❚ După un asemenea scenariu, au apărut și voci care spun că, de fapt, cei de la FCM Târgoviște au apelat intenționat la schimbarea lui Mihăilă cu Neagu, tocmai pentru a rămâne în doi jucători sub 21 de ani, astfel încât să piardă cu 3-0. Sau mai degrabă să câștige SCM Pitești ❚ „Chiar dacă mă acuză mulți că am vrut să ajut Piteștiul și să mă răzbun pe Chindia, vă asigur că nu a fost nicio intenție. Vă rog să mă credeți pe cuvânt. La mijloc a fost doar o uluială, o greșeală, pentru ce să ajut Piteștiul?”, a ținut să transmită Puiu Becheanu ❚ Ghiorghi Zotic nu a părut în niciun fel afectat de cele întâmplate. „Eu n-am sesizat treaba asta. Dracul să-l ia. E vinovat și antrenorul, și delegatul. Dacă mi-a murit în ziua aia ălalaltul, ce să fac?”

COSTIN MIHAI, MĂDĂLIN RĂDUCU

 


 

După ce a luptat eroic pentru o remiză albă cu SCM Pitești, FCM Târgoviște tremură acum pentru punctul câștigat, riscând să-l piardă pe o greșeală uluitoare. Presa argeșeană a scris că echipa din Șotânga a terminat meciul cu numai doi jucători sub 21 de ani, chiar dacă era obligată să folosească în permanență trei. Tot de acolo am aflat că oficialii clubului din Trivale au mers deja la sediul Federației Române de Fotbal, pentru a sesiza această neregulă. „Am verificat foaia de joc, iar lucrurile sunt clare, FCM Târgoviște a terminat meciul în doi jucători sub 21 de ani, chiar dacă l-a început cu patru. Avem și copie după raport, în opinia noastră lucrurile sunt clare, trebuie să câștigăm acest meci. Trăim însă în România, țara tuturor posibilităților”, s-a exprimat Gabi Alexe, delegatul și directorul sportiv al celor de la SCM Pitești.

Șoferul-delegat

Haralambie Becheanu a început meciul având în echipă patru jucători sub 21 de ani. Pe parcurs a renunțat la doi, Lungeanu și Mihăilă, apelând la Dragnea și Neagu, născuți mai devreme de anul 1993. Frustrant e că Mihăilă a fost schimbat în minutul 90, iar pe bancă mai era un jucător sub 21 de ani, e vorba de Mădăran. Gafă impardonabilă a delegatului Remus Mircea, înlocuitorul regretatului Severin Anghelinu, dar și a antrenorului Puiu Becheanu. Obligația ca echipa să aibă în permanență trei jucători sub 21 de ani este prima pe lista unui organizator de competiții, doar că Remus este șoferul clubului, preluând această funcție fără a avea o pregătire temeinică. La primul meci după moartea lui Severin Anghelinu, FCM Târgoviște a comis-o incredibil, așa că diferența dintre fostul și actualui delegat nu este doar de o cravată, așa cum a transmis Zotic în urmă cu câteva săptămâni.

„E o eroare omenească și mă consider singurul vinovat”

Dacă delegatul este unul fără experiență, reprofilat din conducător auto, pretențiile erau altele de la venerabilul Puiu Becheanu. Antrenorul își cunoaște foarte bine jucătorii, știe pe cine trimite la încălzire și gândește dinainte schimbările. „E o eroare omenească și mă consider singurul vinovat. Chiar dacă și delegatul poartă o anumită responsabilitate, eu nu-l acuz de nimic și iau toată vina pe mine. A fost o uluială, nu s-a sesizat nimeni nici de pe banca tehnică și nici din tribune, și ne-am lăsat duși de val. Noi jucăm de obicei cu cinci jucători sub 21 de ani, însă Calofir a fost suspendat și am început cu patru. Între timp l-am scos și pe Lungeanu, iar în ultimul minut, Mihăilă a acuzat o stare de oboseală sau de neputință, doar el știe cu adevărat. Chiar dacă aveam soluția Mădăran, am băgat un jucător trecut de 21 de ani. Îmi pare rău pentru atitudinea echipei și pentru munca băieților”, a recunoscut greșeala, bărbătește, Haralambie Becheanu.

„E greșeala antrenorului. Îl bag în ședință”

Ghiorghi Zotic, finanțatorul celor de la FCM Târgoviște, a urmărit, ca de obicei, din tribună desfășurarea evenimentelor de la meciul pe care echipa sa l-a terminat la egalitate cu SCM Argeșul Pitești, 0-0. Patronul Municipalului a părut surprins de veste, însă, în stilul caracteristic, a lăsat impresia că nu l-ar afecta. „Eu n-am sesizat treaba asta. Dracul să-l ia. E vinovat și antrenorul, și delegatul. Dacă mi-a murit în ziua aia ălalaltul, ce să fac? Asta e. Va fi o problemă, dă-o dracu! Nu murim noi fără un punct”, a comentat Zotic întâmplarea nefericită. Finanțatorul din Șotânga spune că a rămas surprins și că va avea o discuție serioasă cu Haralambie Becheanu: „Nu mă așteptam la așa ceva. E greșeala antrenorului, în primul rând. Nu știu dacă îl penalizez. Ce să fac eu dacă are 90 de ani și nu știe regulamentul? Nu știu nici dacă a fost intenție. Vă spun că dacă ar fi fost Severin, niciodată nu am fi pățit o asemenea rușine. Să vedem cum o să motiveze antrenorul. Îl voi băga în ședință, nu se mai poate!”. Acum rămâne de văzut dacă jucătorii își vor mai primi astăzi banii pentru punctul obținut cu Pitești. Este cunoscut faptul că Zotic a impus un sistem interesant: nu există salarii, în schimb fotbaliștii primesc bani pentru rezultatele pozitive obținute. În viziunea lui Zotic, un punct este egal cu 300 de lei. Astfel, la o victorie, un jucător încasează 900 de lei.

Au apărut și voci care acuză

După un asemenea scenariu, au apărut și voci care spun că de fapt cei de la FCM Târgoviște au apelat intenționat la schimbarea lui Mihăilă cu Neagu, tocmai pentru a rămâne în doi jucători sub 21 de ani, astfel încât să piardă cu 3-0. Ori să câștige SCM Pitești, echipă implicată în lupta pentru promovare, unde se duelează inclusiv cu Chindia Târgoviște, pe care o va depăși în clasament în cazul unei victorii cu FCM. „Nici la nivel de județ nu apar asemenea gafe, e primul lucru de care trebuie să țină cont delegatul sau antrenorul. Schimbarea lui Mihăilă s-a efectuat în ultimul minut, așa că putea să fie evitată, mai ales că existau pe banca de rezervă soluții pe acest segment de vârstă. Pentru Zotic nu a ieșit rău deloc, nemaifiind nevoit să acorde prime jucătorilor, pentru punctul câștigat. În plus, un asemenea serviciu nu se face doar pe prietenie”, au reacționat mai mulți oameni de fotbal. „Chiar dacă mă acuză mulți că am vrut să ajut Piteștiul și să mă răzbun pe Chindia, vă asigur că nu a fost nicio intenție. Vă rog să mă credeți pe cuvânt. La mijloc a fost doar o uluială, o greșeală, pentru ce să ajut Piteștiul?”, a ținut să transmită Puiu Becheanu.

Dacă rezultatul meciului se va schimba din 0-0, în 0-3, SCM Pitești ar urca pe podium, în locul Chindiei, având 21 de puncte, la fel ca CS Afumați și Urban Titu. FCM ar pierde, în schimb, un punct și va rămâne cu 13, iar prima retrogradată are 10. P.S. Poate că mulți ne vor critica pentru ce urmează, însă ne asumăm acest risc. Reporterii „Jurnal de Dâmbovița” au sesizat gafa din dreptul celor de la FCM Târgoviște, însă au evitat să scrie, în speranța că cei de la Pitești sau de la comisii vor fi neglijenți. Ne-am gândit la munca jucătorilor, dar și la Chindia, avantajată clar de o remiză. Dacă am fi sesizat imediat, cu siguranță ar fi apărut voci care să ne acuze că vrem răul echipelor târgoviștene și al fotbalului dâmbovițean. Să ne judece fiecare cum crede.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Trimis de DUMI la 13.11.2014 11:24

Ce bataie de joc la adresa fotbalului dambovitean. Incredibil!!! Cum sa numesti delegat la o echipa un sofer??!! Vinovatul principal nu este decat "vulturul"! Maine probabil o sa puna bucatareasa delegat! Acum isi da seama toata lumea cat de valoros era Anghelinu pentru FCM Targoviste. Dumnezeu sa-l ierte.


Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Rezultate bune la baschet și fotbal
CSM Târgoviște își recapătă strălucirea
Urban Titu se desprinde la Liga a 4-a
Etapă Interjudețeană de juniori la Nucet
Un dâmbovițean la Youth Council Coaches
Înfrângere dură la baschet
Cu CSA Steaua să joace juniorii Chindiei!
Sesiune de antrenamente sub egida FRF
Interliga Dâmbovița s-a jucat duminică la Bucșani
Adunare Generală la AJF Dâmbovița


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Iadul din... Țara Sfântă. O frică îngrozitoare cuprinde lumea (II)

GEORGE COANDĂ


Un binecunoscut filosof francez Bernard-Henri Levy a deconspirat cum că „suntem în mijlocul celui de-al Treilea Război Mondial”, și că pericolul de moarte, cu toate că pare paradoxal, ne vine din pricina acelei „mari alianțe între islamismul radical și ortodoxia rusă”. Beijingul, totuși, în înțelepciunea lui milenară îndeamnă „părțile relevante... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale