Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



16.09.2014 12:45

Becheanu a avut dreptate


A A

FCM nu a avut individualități, ci echipă

FCM nu a avut individualități, ci echipă
FCM-ul a luptat ca o adevărată echipă, s-a întors cu un punct de la Titu și rămâne neînvinsă

M. RĂDUCU


Înainte de meciul cu Urban Titu, antrenorul FCM-ului, Haralambie Becheanu nu miza pe niciun jucător în mod special, asta deși avea în componență nume care puteau acoperi cererea, precum Mîndru, Maria sau Dragnea. „Echipa este arma noastră”, a funcționat în duelul cu Titu.

Zegheru 6 – Este a doua partidă în deplasare când nu ia gol, iar în trei meciuri a fost învins o singură dată. La Titu, pe lângă mingiile simple, reținute fără probleme, a avut două intervenții grele. Prima la șutul lui Petculescu (10), iar a doua la capul lui Avram (88). Oferă siguranță echipei și, în special fundașilor.

I.Constantin 5,5 – Fotbalist ofensiv, a conlucrat foarte bine cu colegul de linie. A avut ocazia să avanseze, asta și pentru că adversarii direcți, Mirescu și Neguț nu au opus o rezistență sporită.

Coman 6 – Căpitanul și liderul echipei s-a comportat fără reproș. Intervențiile sale au fost sigure, curate și nu și-a pus echipa sau colegii în dificultate. La fazele fixe a dirijat bine apărarea.

Oprea 5,5 – Nu a ieșit cu mare lucru în evidență, însă și-a făcut bine datoria. Nu a avut mingii grele, iar cele care au existat au fost respinse. S-a înțeles bine cu Coman. Acest cuplu de fundași centrali începe să se sudeze.

Dumitru 4,5 – Pe faza de apărare a avut mult de furcă în fața lui Corbu, asta și pentru că Maria nu cobora îndeajuns de mult. De acolo au plecat multe centrări periculoase, însă neconcretizate. Pe faza de atac nu prea a urcat.

T. Calofir 6 – Un jucător cu o agresivitate pozitivă în joc. A reconfirmat tehnica pe care o posedă în debut (7), când a trimis o torpilă de la peste 30 de metri, respinsă cu greutate de portarul advers. Un minut mai târziu, l-a luat la țintă pe Mihai din patru metri. În partea a doua, a trecut în linia fundașilor. Și aici s-a descurcat bine. A fost schimbat cu Lungeanu în minutul 90+1.

Gîldău 5,5 – A coordonat tot mijlocul terenului. Sigur în jocul aerian și în pasele trimise. Nu a încercat verticalizări și nici nu s-a complicat când a venit vorba de respingeri. A avut intervenții sigure, însă pe faza ofensivă nu a ieșit în evidență.

Mîndru 5,5 – A încercat, atât cât a putut să coordoneze jocul la mijlocul terenului. Din cauza fizicului, a fost luat mai mereu pe sus de adversari. A reușit să scoată adversari prin dribling, așa cum s-a întâmplat în minutul 37, când l-a întins serios pe Mihai.

Maria 5 – Mult mai șters față de meciul precedent, cu Astra II. Acum, parcă nu a mai avut aceeași prospețime.Dacă în prima repriză a mai distribuit câteva centrări și a mai scos câteva lovituri libere, în partea secundă a dispărut total din joc.

Dragnea 5,5 – Din nou a impresionat prin capacitatea de efort depusă și risipa de energie. Nu a avut realizări ofensive notabile, însă s-a zbătut mult, a coborât până la centru pentru a culege baloane și nu de puține ori a asigurat o oarecare superioritate în benzile terenului. Nu prea are lipici la gol.

Lețu 5 – Pivotul din atacul lui Becheanu. A încercat să câștige duelurile aeriene, însă nu a avut succes de multe ori. Nu s-a remarcat prea mult. Ce-i drept, nici nu prea au ajuns baloane utile la el, care să-i pună în evidență calitățile. A fost schimbat cu Timofte în minutul 90.

Timofte – A intrat pe teren în minutul 90, în locul lui Lețu și a jucat prea puțin pentru a fi notat.

Lungeanu – A pătruns pe gazon în minutul 90+1, în locul lui T. Calofir și a jucat prea puțin pentru a fi notat.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Succes important pentru Flacăra
Ce urmează la Chindia?
Pucioasa s-a impus lejer
Urban Titu, un nou pas spre titlul județean
Înfrângere dură în meciul decisiv
Viitorul Aninoasa a promovat în Liga a 4-a
Chindia are licență, dar jocul lasă de dorit
Finala mică merge în decisiv
CSM Târgoviște a avut avantaj
Titu se impune clar în derby


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Moldova cu inimă, minte și literatură

Acum vreo 5 ani descopeream potențialul Republicii Moldova de a intra în Uniunea Europeană. Fiind la Euractiv, la Bruxelles, mi-a plăcut povestea Ministrului de Externe de atunci, Nicu Popescu, iar apoi video-interviul cu Natalia Gavriliță, Prim-ministru, mi-a confirmat că strategia țării este pe direcția bună.

Unii moldoveni mă întreabă de ce îi ajut? Le răspund simplu, fără nici o ezitare.... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale