Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



03.10.2018 00:10

Serie bună de rezultate


A A

FC Pucioasa face o figură frumoasă în Liga a 3-a

FC Pucioasa face o figură frumoasă în Liga a 3-a

❚ Echipa de pe Patrana s-a impus cu 4-2 în ultima etapă, cu Sporting Roșiori, a ajuns la 10 puncte în acest sezon și ocupă locul 8 în clasament ❚ „Suntem în grafic, dar am trăit cu emoții acest meci, pentru că am greșit. Nu trebuia să fac schimbările așa devreme, am crezut că meciul e jucat și am încercat să le dau minute și celor de pe bancă, pentru că sunt tineri”, a comentat antrenorul Cristi Bălașa ❚ „I-am felicitat pe băieți, dar i-am și certat puțin, pentru că nu îmi place să stau cu emoții în ultimele minute. Vreau oameni maturi, cu experiență, care să dirijeze jocul, pentru că nu e normal să îmi dea echipa din Roșiori două goluri când ai 3-0” ❚ „Obiectivul meu a fost mereu să fiu cel mai bun, dacă voi reuși, va fi un bonus, dacă nu, sper ca obiectivul 1-6 să-l îndeplinim. Vrem să demonstrăm că la Pucioasa se fac lucruri bune, muncim și rezultatele se văd”

 

COSMIN SAVA, COSTIN MIHAI

 


 

După victoria cu FC Voluntari 2 (1-0), echipa pregătită de Cristi Bălașa a obținut un nou succes, de această dată pe teren propriu, în compania celor de la Sporting Roșiori. FC Pucioasa s-a impus cu 4-2 în ultima etapă, a ajuns la 10 puncte în acest sezon și ocupă locul 8 în clasament. Dâmbovițenii vor evolua în runda viitoare la Turnu Măgurele, una dintre cele mai dificile deplasări din acest sezon. La finalul meciului cu Sporting Roșiori, Cristi Bălașa a discutat despre ultima victorie, dar și despre obiectivele echipei pe care o pregătește.

„Am riscat să pierdem victoria”

Rep.: Meci frumos la Pucioasa, încă o victorie, sunteți în grafic.

- Suntem în grafic, dar am trăit cu emoții acest meci, pentru că am greșit. Nu trebuia să fac schimbările așa devreme, am crezut că meciul e jucat și am încercat să le dau minute și celor de pe bancă, pentru că sunt tineri. Am crezut că vor să demonstreze ceva, dar, din păcate, am suferit, am primit două goluri imediat, am riscat să pierdem victoria.

Rep.: Importantă este victoria, a doua consecutivă.

- I-am felicitat pe băieți, dar i-am și certat puțin, pentru că nu îmi place să stau cu emoții în ultimele minute. Vreau oameni maturi, cu experiență, care să dirijeze jocul, pentru că nu e normal să îmi dea echipa din Roșiori două goluri când ai 3-0. E o victorie mare, am legat două succese, ne ridică puțin în clasament, dar mergem la Turnu Măgurele să facem cel mai bun meci al nostru.Vrem să demonstrăm că la Pucioasa se fac lucruri bune, muncim și rezultatele se văd.

Rep.: Nu sunt soluții pe banca de rezerve?

- Sincer, sunt, dar nu sunt destul de experimentați, au intrat relaxați, deși le-am spus că nu trebuie să le dăm spații adversarilor. Puteau să ne egaleze și era cel mai mare păcat, pentru că a fost un joc frumos, pe care l-am dominat.

„Mă simt bine după această victorie”

Rep.: Cum se simte Cristi Bălașa la Pucioasa?

- După victoria asta, mă simt bine. Bazele acestei echipei și proiectul vreau să aibă continuitate de la începutul anului viitor, acești băieți merită condiții bune. Încercăm să le oferim cele mai bune condiții, împreună cu Cristi Mitrea și primarul Costi Ana.

Rep.: Aveți aspirații la promovare?

- Obiectivul meu a fost mereu să fiu cel mai bun, dacă voi reuși, va fi un bonus, dacă nu, sper ca obiectivul 1-6 să-l îndeplinim. Le mulțumesc acestor oameni că au fost lângă mine, vreau să fie lângă mine și în continuare. Sper să mă sprijine, pentru că simt că pot face lucruri bune aici.

Rep.: Se cântă în vestiar, vor ajunge banii la băieți?

- Nu a fost niciodată vorba de bani, chiar se fac eforturi, eu am adus de acasă, Mitrea la fel, domnul primar a făcut tot ce a putut, oameni cu suflet mare.

Rep.: Mai aduceți o dată de acasă, să achitați și primele.

- Nu e problemă, fac totul ca ei să se simtă fotbaliști. Faptul că au câștigat și că joacă fotbal, merită din plin ce strigă.

„Rezultatele ne țin în viață”

Rep.: E o emulație frumoasă în jurul echipei.

- Rezultatele ne țin în viață și creează emulație. A fost mai puțină lume la acest meci, probabil oamenii nu au știut că se joacă vineri. Vin lângă noi, ne susțin, dar rezultatele aduc oamenii la stadion.

Rep.: Să înțeleg că nu regretați mutarea de la Aninoasa la Pucioasa.

- E prea mult spus regret, așa a fost. Bugetul era asigurat în mare parte de Primăria Aninoasa sau sponsori. Am așteptat răspunsul domnului primar Maricescu, dar am înțeles că nu mai poate susține echipa. Îi mulțumesc pentru tot ce a făcut pentru noi, cât am fost la Aninoasa!



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

CSM Târgoviște a pierdut finala mică
Longo, misterul unor luni pierdute
Luptă acerbă la Liga a 5-a, Seria Nord
Anastasia Udroiu Ivan, dublă campioană națională
Bezdead rezistă pe podium în Seria Nord
Apar campionii la înot
Aninoasa pierd primul meci
Medalii la judo pentru CS Târgoviște
Sute de copii din 6 județe, prezenți la Nucet
Victorie importantă în finala mică


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

România de peste Prut în cătarea criminală a Kremlinului (I)

Pe măsură ce alegerile prezidențiale din România de peste Prut/Republica Moldova se apropie, Kremlinul putinist n-o slăbește din cătarea lui criminală. Printre armele pe care deja le-a pus în bătaie sunt și politicienii românofobi, unii dintre aceștia de neam românesc (!?), și politruci ruși de la Tiraspol, și găgăuzii delicatetei bașcane Evghenia Guțul cu sufletul tot dăruit țarului Putin și cu un kalașnikov pitit sub fustă. Este... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale