Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



22.09.2014 00:07

Bradul Moroeni - Flacăra Moreni 1-0 (1-0)


A A

Fazele fixe de la Moroeni

Fazele fixe de la Moroeni
Halcu le-a mâncat trei puncte mari morenarilor

DUMITRU CIOBANU


Terenul din Moroeni. Spectatori: 100. A marcat: Mirel Matei (36). Șuturi spre poartă: 7-14. Șuturi pe spațiul porții: 3-8. Cornere: 1- 5. Au arbitrat: Dan Petre 7,5 - Aron Pitiș 7,5, Petruța Iugulescu 7,5. Observator AJF: Gheorghe Ionescu. Cartonașe galbene: Leotescu, Florescu, Dumitrescu, T. Matei, Călinescu, Iosif / L. Plăcintă. La juniori: 4-5.

Moroeni: Eftimie (c) - Al. Tudorache, Pătru, Dumitrescu - Oprescu - Călinescu, Leotescu, M. Matei (90 Pavel), T. Matei (55 Homeghi) - Iosif (90 Voicu), Florescu (89 Marcu). Antrenor: Florin Tudose.

Moreni: Halcu - Mocanu, Acasandrei, Pârvu, Tronaru - Cârnaru, L. Plăcintă (c) (78 Vișan), M. Plăcintă, Palamariu (46 Huțușoru) - Tălmaciu, Iliescu. Antrenor: Gabi Paraschiv.

Încă de la început, componenții ambelor formații au început meciul mai mult dominați de arțag decât de fotbal! Ca urmare, mingea a stat, în prima jumătate a reprizei întâi, departe de porți. Atunci, localnicii, din faza fixă, corner M. Matei, au oficiat fazele de poartă, prin lovitură de cap a lui Leotescu, mingea ocolind poartă adversă (24).

A urmat replică morenarilor. Cârnaru a primit mingea în lateral de unde a șutat la colțul scurt, însă Eftimie a închis unghiul la timp (32). După atâta indiferență față de porți, nimeni nu aștepta golul prea repede. Și totuși a venit. Gazdele au obținut un fault la 40 de metri distanță față de poarta oaspeților. Mirel Matei șia așezat balonul, a șutat direct pe spațiul porții, și Halcu l-a scăpat în poartă: 1-0 (36).

Gol stupid de portar! Prima parte s-a încheiat cu o lovitură de cap slabă, din poziție ideală, a lui Tălmaciu, pe centrarea lui Cârnaru (45).

Morenarii rămân victime fazelor fixe de la Moroeni

Partea a doua a început cu o mai intensă preocupare pentru poartă: Iliescu a căutat colțul scurt cu o lovitură de cap, dar Eftimie a fost pe minge (55), pase între Homeghi și Florescu, cel de-al doilea a șutat la colțul scurt, dar Halcu a parat mingea (56), Iliescu a șutat direct pe spațiul porții, din faza fixă de la 30 de metri, plasat, Eftimie a reușit devierea cu emoții, în corner (61), Leotescu a centrat din alergare, însă Iosif, nemarcat, a ratat doar cu Halcu în față (75), a centart Iulică Tronaru, pe lung, din nou cap al lui Iliescu, pe direcția lui Eftimie (81), același Iliescu nu a reușit să-l învingă pe Eftimie, la ultimele lor acțiuni de poartă, la faza fixă executată de Tălmaciu (88) și apoi la pasa lui M. Plăcintă (90). Astfel, morenarii rămân victime fazelor fixe de la Moroeni.

Nervozitate excesivă, răfuială cu arbitrii

Subliniam încă de la început nervozitatea excesivă uneori a majorității fotbaliștilor. În ultimul timp, la nivel național, fotbaliștii și cei din jurul lor sunt preocupați mai mult de arbitraj decât de propria evoluție. Ca urmare a atitudinii lor, arbitrul Dan Petre, în conformitate cu regulamentul, putea să elimine mai mulți fotbaliști. Pentru localnici, e drept cu un plus de ambiție, era un meci ca oricare altul, însă pentru gruparea morenară, care aspiră la mai mult fotbal, a neglija jocul doar din dorința de a te răfui cu arbitrii, nu are nicio explicație logică.

Chiar dacă campionatul este la început, nu e normal ca echipa să nu aibă o idee tactică fundamentală! O excepție, Iliescu, refuzat însă de gol, nu este o echipă. Dacă acest meci și poate altele cu echipe a căror ripostă va fi aprigă nu vor stabili concluzia de fond, fotbalul dâmbovițean va rămâne în continuare la periferie. Localnicii, fără pretenții ce le-ar depăși posibilitățile, le-au fost superiori morenarilor, întrucât sunt disciplinați și joacă fotbalul pe care-l stăpânesc bine, din plăcere. Chiar dacă Halcu a greșit, pentru localnici a fost victoria echipei



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

CSM Târgoviște a pierdut finala mică
Longo, misterul unor luni pierdute
Luptă acerbă la Liga a 5-a, Seria Nord
Anastasia Udroiu Ivan, dublă campioană națională
Bezdead rezistă pe podium în Seria Nord
Apar campionii la înot
Aninoasa pierd primul meci
Medalii la judo pentru CS Târgoviște
Sute de copii din 6 județe, prezenți la Nucet
Victorie importantă în finala mică


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

România de peste Prut în cătarea criminală a Kremlinului (I)

Pe măsură ce alegerile prezidențiale din România de peste Prut/Republica Moldova se apropie, Kremlinul putinist n-o slăbește din cătarea lui criminală. Printre armele pe care deja le-a pus în bătaie sunt și politicienii românofobi, unii dintre aceștia de neam românesc (!?), și politruci ruși de la Tiraspol, și găgăuzii delicatetei bașcane Evghenia Guțul cu sufletul tot dăruit țarului Putin și cu un kalașnikov pitit sub fustă. Este... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale