Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro01.07.2024 00:15

La Nucet, pentru instituțiile publice din localitate,


A A

Energia electrică, asigurată prin panouri fotovoltaice

Energia electrică, asigurată prin panouri fotovoltaice

*„Avem un proiect al cărui contract l-am semnat deja cu Administrația Fondului de Mediu pentru stațiile de încărcare electrică pentru autoturismele sau automobilele electrice”

 

Eficientizarea, cuvântul de ordine care ghidează activitatea primarului comunei Nucet, Luisa Bărboiu.  Aceasta a declarat, la conferința de presă de la PSD Dâmbovița, că  vrea să eficientizeze microclimatul din unitățile de învățământ de pe raza localității, dar și consumul de energie electrică  din instituțiile publice care se găsesc pe raza localității cu ajutorul câmpului de panouri fotovoltaice de care dispune UAT Nucet.   

„Avem un proiect de mare anvergură de eficientizare a microclimatului în cadrul Liceului Tehnologic. Este vorba de tot ce înseamnă utilități, de tot ce înseamnă izolare termică, acoperiș, un proiect foarte  mare. Studiile pentru această investiție le-am realizat prin Programul Elena, iar lucrarea efectivă de proiectare se va depune pe un nou Program Operațional Regional, care se va deschide la 1 septembrie. De asemenea avem un proiect al cărui contract l-am semnat deja cu Administrația Fondului de Mediu pentru stațiile de încărcare electrică pentru autoturismele sau automobilele electrice. Avem și un câmp de panouri  fotovoltaice cu care să asigurăm energia electrică a instituțiilor publice din localitate”, a declarat primarul de la Nucet, Luisa Bărboiu la conferința de presă de la PSD Dâmbovița.

 

 

Violeta StanciuComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Teren modern de sport, construit prin PJDL
Pensionarii, nemulțumiți de pensiile care nu țin pasul cu inflația
Lucrări avansate la DN 7 Bâldana - Titu
Contabilii cer eliminarea E-TVA și oprirea „dictaturii fiscale”
Finanțarea pentru medicii de familie și cei din Ambulatoriu
Privatizarea Automecanica Moreni, o misiune (im)posibilă
„Codul Fiscal se schimbă de sute de ori pe an”
Șantierele feroviare, în colimatorul Ministerului Transporturilor
Dorinel Soare, reales primar cu aproape 90% din voturi
AUR a obținut 91 de consilieri locali, 3 aleși județeni și 1 primar


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

"La Piovra" valahă (II)

George Coandă


Cât despre procuroarea-șefă, circulă prin presă zvonul că nici „zeița dreptății” nu ar fi străină de afaceri dubioase ale eșuatului James Bond valah. Na, poftim, și e ditamai procurorul-șef al UE. Dar parcă mai știm noi câte ceva despre malversațiunile - hai să le spunem mai pe șleau: nasoalele - care, urzite laolaltă cu dom’... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale