Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



22.05.2015 11:58

Baschet (f). U16. CSȘ-CSM Târgoviște – Olimpia București 54-57 (10-12, 17-16, 19-17, 8-12)


A A

Emoțiile au stricat debutul

Emoțiile au stricat debutul
CSȘ-CSM Târgoviște a pierdut surprinzător meciul cu Olimpia București, iar acum tremură pentru calificarea în semifinalele Turneului Final

❚ Un rezultat care a șocat asistența, dar și pe specialiști, CSȘ-CSM pornind ca mare favorită în acest duel. Nici măcar puținii susținători ai Olimpiei nu s-ar fi așteptat la o victorie cu Târgoviște, mai ales că echipa s-a calificat greu la acest turneu, fiind nevoită să susțină și un baraj de promovare ❚ „Rezultatul este neașteptat și pentru mine. Am venit la Târgoviște în ziua meciului și le-am spus fetelor să joace relaxat, pentru că nu e nicio tragedie dacă vom pierde. Chiar dacă am bătut echipa gazdă, eu o văd tot pe Târgoviște în finală, alături de Champions București”, a declarat după joc antrenoarea Olimpiei, Alexandrina Radu ❚ „Nu asta este valoarea echipei, însă emoțiile au fost foarte mari. Fetele au jucat pentru prima dată în Polivalentă și în fața unei asemenea asistențe. Sper să nu mai facem nici un paș greșit, altfel vom rata semifinalele”, a punctat și Cătălin Tănase, puternic afectat de acest eșec ❚ „Am spus că vom juca finala și o să vedeți că am dreptate. Am ratat prea mult, în timp ce Olimpia a avut un procetaj excelent la aruncări”, a transmis și Ioan Valerian, antrenor în cadrul secției de baschet a Clubului Sportiv Școlar

COSTIN MIHAI


Emoții mari pentru jucătoarele și conducătorii echipei CSȘ-CSM Târgoviște la meciul de miercuri seară cu Olimpia București, debutul la Turneul Final de baschet feminin U16. Dacă celelalte partide ale zilei s-au desfășurat mai degrabă în anonimat, la jocul echipei lui Cătălin Tănase au venit în jur de 400 de oameni. Nici măcar puținii susținători ai Olimpiei nu s-ar fi așteptat la o victorie cu Târgoviște, mai ales că echipa s-a calificat greu la acest turneu, fiind nevoită să susțină și un baraj de promovare. Și totuși, CSȘ-CSM a suferit prima înfrângere pe teren propriu din acest sezon, de la adversarul cel mai slab cotat la acest Turneu Final.

,,Rezultatul este neașteptat și pentru mine. Am venit la Târgoviște în ziua meciului și le-am spus fetelor să joace relaxat, pentru că nu e nicio tragedie dacă vom pierde. Chiar dacă am bătut echipa gazdă, eu o văd tot pe Târgoviște în finală, alături de Champions București”, a declarat după joc antrenoarea Olimpiei, Alexandrina Radu, foarte liniștită pe parcursul unui meci plin de suspans.

Olimpia, mai eficientă la aruncări

Cătălin Tănase a depus multe eforturi pentru a organiza la Târgoviște acest Turneu Final, ținând ca el să fie găzduit de Sala Sporturilor. Jucând acasă, presiunea și așteptările sunt foarte mari, iar junioarele sale au cedat. Psihic, ba chiar și fizic pe final de meci, pentru că numai două sau trei au evoluat decent, celelalte fiind mai degrabă la număr. Mult mai echilibrat a părut lotul Olimpiei, cu jucătoare mai eficiente la aruncări de două puncte, pentru că din afara semicercului nu a punctat nimeni din nouă încercări, șapte fiind ale gazdelor.

,,Nu asta este valoarea echipei, însă emoțiile au fost foarte mari. Fetele au jucat pentru prima dată în Polivalentă și în fața unei asemenea asistențe. Sper să nu mai facem nici un paș greșit, altfel vom rata semifinalele”, a punctat și Cătălin Tănase, puternic afectat de acest eșec.

La final s-a ridicat cu greu de pe scaun, privind în gol momente bune.

,,Am spus că vom juca finala și o să vedeți că am dreptate. Am ratat prea mult, în timp ce Olimpia a avut un procentaj excelent la aruncări”, a transmis și Ioan Valerian, antrenor în cadrul secției de baschet a Clubului Sportiv Școlar.

La meci au asistat și oficialii CSM Târgoviște, în frunte cu președintele Ciprian Iugulescu.

E greu doar cu Ghiță și Tănase

Partida a fost una echilibrată de la început și până la final, iar cea mai mare diferență, de șase puncte (45-39), a avut-o Târgoviște. Din acel moment, nu a mai dat randament decât Alexandra Ghiță, în timp ce Diana Tănase a terminat benzina, pierzându-și luciditatea. Mai proaspete, dar și mai sigure pe ele, bucureștencele au întors în sfertul final, câștigând meritat. Un rezultat care a șocat asistența, dar și pe specialiști, CSȘ-CSM pornind ca mare favorită în acest duel. Ar fi păcat de eforturile făcute ca echipa târgovișteană să nu obțină cel puțin o calificare în semifinale, ca să nu mai vorbim despre câștigarea trofeului.

Cifrele meciului

CSȘ-CSM Târgoviște: Alexandra Ghiță 19, Diana Tănase 16, Andreea Vasilache 5, Ana Maria Vîrjoghe 5, Carla Popescu 5, Samira Stan 4, Florina Anastasescu, Teodora Capanu, Diana Șerban, Roxana Bucur, Teodora Dumitru, Sonia Miloiu. Antrenor: Cătălin Tănase.

Olimpia București: Ioana Roceanu 19, Ruxandra Stegăruș 15, Reka Ferencz 10, Sonia Cazacu 8, Claudia Sandu 4, Lia Tudor 1, Adina Topală 1, Alexandra Călin, Andreea Adăscăliței, Andreea Simionescu, Valentina Călin, Ana Cîrjan. Antrenor: Alexandrina Radu.

Rezultatele de ieri

Grupa A. Etapa a 2-a: Olimpia București – KSE CSȘ Sf. Gheorghe 64-37, LAPI Dej – CSȘ-CSM Târgoviște 64-71.

Etapa a 3-a (astăzi): LAPI Dej – Olimpia București (ora 12.00), CSȘ-CSM Târgoviște – KSE CSȘ Gheorgheni (ora 18.00).

Grupa B. Etapa a 2-a: LPS Alba Iulia – CSU Brașov 42-54, CSȘ Sf. Gheorghe – Champions București 37-54.

Etapa a 3-a (astăzi): CSȘ Sf. Gheorghe - LPS Alba Iulia (ora 14.00), Champions București - CSU Brașov (ora 16.00).



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Cristi Bălașa vrea să revină la Chindia
Poker pe emblema Chindiei Târgoviște
Chindia rămâne pe un jilț amărât din play-out
CSM Târgoviște a pierdut finala mică
Longo, misterul unor luni pierdute
Luptă acerbă la Liga a 5-a, Seria Nord
Anastasia Udroiu Ivan, dublă campioană națională
Bezdead rezistă pe podium în Seria Nord
Apar campionii la înot
Aninoasa pierd primul meci


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

România de peste Prut în cătarea criminală a Kremlinului (II)

Apropo de găștile mafiotge proruse. Duminică, acestea, plus bașcana (guvernatoarea bolșevic-secesionistă de la Comrat), reunite în alianța politică prorusă „Pobeda” („victoria”) și-au anunțat – amenințare asemenea unui ultimatum – intrarea în cursa electorală împotriva Maiei Sandu și a partidelor proeuropene, în caz de… „pobeda” („victorie”) oferind pe tavă lui Putin... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale