Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



31.12.2014 00:09

Anchetele "Jurnal de Dâmbovița"


A A

Ei sunt campionii noștri

Ei sunt campionii noștri

A mai trecut un an și peste sportul dâmbovițean, un an cu succese, cu dezamăgiri, cu de toate. Sentimentele au fost amestecate, ne-am bucurat de multe ori, dar am vărsat și lacrimi, plângându-i pe cei care ne-au părăsit. La final de an, i-am votat din nou pe cei mai buni din sportul dâmbovițean.

Cel puțin așa au decis oamenii care s-au lăsat angrenați în jocul nostru, care atrage un interes în creștere, de la an la an. Au fost câteva surprize, dar și confirmări, Laurențiu Reghecampf, Cosmin Matei, Petruța Iugulescu, Nicolae Guțoiu sau Ionuț Munteanu menținându-se pe primul loc. Au apărut și campioni noi, precum Gabriel Paraschiv, Andrei Iliescu, Marian Mălău, Daniel Natea și Lavinia Olteanu, cu toții tineri și foarte tineri.


Podiumuri de valoare

Parcurgând lista cu cei care au mai prins podiumurile de premiere, ne dăm seama că sportul dâmbovițean încă mai are valoare, oferind nume importante. Cătălin Cristea este campionul României la box, Florin Purice e multiplu campion mondial la fotbal-tenis, Cristian Mihăieș a obținut argintul continental pe echipe la karate, iar George Preda e dublu medaliat național la atletism. Trecând la fotbal, Mihai Bălașa a prins un transfer la AS Roma, devenind căpitanul echipei naționale de tineret, Cristi Cherchez continuă să strălucească în tricoul Chindiei, iar Nicu Moțoi și Mirel Matei provoacă regrete că evoluează doar la nivel județean. Avem și alți arbitri cu care ne mândrim, în afara Petruței, Ionuț Iugulescu și Marius Chițu bătând la poarta primei ligi, în timp ce Dan Petre și Iulică Preda au dus greul la județ, alături de Marian Mălău.

 

Să nu-i uităm pe antrenori!

Performanțele sportive nu ar fi posibile fără munca unor antrenori pricepuți, iar Nicu Croitoru, Rică Neaga, Remus Gâlmencea și Florin Tudose și-au dovedit valoarea la nivel fotbalistic, în timp ce Cornel Cornea, Dan Fleșeriu, Radu Foamete sau Dragoș Bizdrigheanu au scos campioni la alte sporturi. I-am amintit doar pe cei care au prins Top 3 la toate cele zece secțiuni, în schimb merită aprecieri toți care au slujit sportul dâmbovițean. Performanța nu se obține fără sacrificii, fără eforturi, fără muncă și fără talent, dar și fără puțin noroc. Chiar dacă anumiți premianți nu sunt dâmbovițeni, câtă vreme profesează pentru cluburi din județul nostru și o fac cu succes, îi considerăm de-ai noștri și le oferim respectul cuvenit.

 

Să ne citiți și în 2015!

La sfârșit de an, ne-am propus să-i reamintim doar pe cei care au atras cele mai multe aprecieri, fără a depăși granița spre tărâmul dezamăgirilor. Nici noi nu am fost perfecți și nu vom fi niciodată, în schimb am încercat să ne facem treaba cât mai bine și să ne respectăm cititorii sau meseria. Nu vom spune că suntem cei mai buni sau că alții sunt mai slabi, pur și simplu ne vedem de drumul nostru. Chiar dacă uneori am deranjat, e și asta normal, rostul unor jurnaliști nu este de a mulțumi și lăuda pe toată lumea. Îi așteptăm pe premianții Anchetelor „Jurnal de Dâmbovița” la momentul festiv din 9 ianuarie, unde vom avea și alți invitați, unii chiar surpriză. A mai trecut un an și peste noi, cu echipa ușor modificată, dar am mers mai departe, în slujba acestui ziar și a sportului dâmbovițean. La mulți ani și să ne citiți și în 2015!

 

 

 



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Cristi Bălașa vrea să revină la Chindia
Poker pe emblema Chindiei Târgoviște
Chindia rămâne pe un jilț amărât din play-out
CSM Târgoviște a pierdut finala mică
Longo, misterul unor luni pierdute
Luptă acerbă la Liga a 5-a, Seria Nord
Anastasia Udroiu Ivan, dublă campioană națională
Bezdead rezistă pe podium în Seria Nord
Apar campionii la înot
Aninoasa pierd primul meci


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

România de peste Prut în cătarea criminală a Kremlinului (II)

Apropo de găștile mafiotge proruse. Duminică, acestea, plus bașcana (guvernatoarea bolșevic-secesionistă de la Comrat), reunite în alianța politică prorusă „Pobeda” („victoria”) și-au anunțat – amenințare asemenea unui ultimatum – intrarea în cursa electorală împotriva Maiei Sandu și a partidelor proeuropene, în caz de… „pobeda” („victorie”) oferind pe tavă lui Putin... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale