Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro28.06.2024 00:14

La Niculești, o comună aflată în plină dezvoltare


A A

Dorinel Soare, reales primar cu aproape 90% din voturi

Dorinel Soare, reales primar cu aproape 90% din voturi

Pentru că a reușit să transforme radical imaginea comunei în mandatele anterioare de primar, grație investițiilor realizate din fonduri europene, guvernamentale și locale, Dorinel Soare va conduce și pentru următorii 4 ani Unitatea Administrativ Teritorială Niculești, fiind ales de consătenii săi cu aproape 90% din numărul total de voturi, la alegerile locale din 9 iunie 2024! Edilul are de partea sa și Consiliul Local, unde PSD a obținut 10 mandate de aleși locali, din totalul de 13. Victoria în alegeri a primarului Dorinel Soare era ușor de anticipat pentru că, într-adevăr, Niculești este una dintre cele mai frumoase comune ale județului, care se aflată în plină dezvoltare prin investițiile atrase.

„Am trecut și de acest moment (n.n. alegerile locale) cu bine și cu rezultate. Pe această cale țin să vă mulțumesc celor care ați votat pentru continuitate și tuturor care au participat la vot. Mulțumesc celor cu care am realizat aceste rezultate (consilieri, prieteni, amici, colegi și nu în ultimul rând familiei). Rezultatul obținut cu ajutorul dumneavoastră (89%) pentru funcția de primar demonstrează încrederea de care mă bucur din partea dumneavoastră și care mă obligă în aceeași măsură. Pentru încă 4 ani vom «construi» împreună și vom continua ca o familie. Ați demonstrat că știți să apreciați eforturile administrației locale pentru o viață mai bună a noastră a tuturor. Voi și vom fi tot timpul alături de dumneavoastră. Încă odată, în numele meu și al consiliului local (10 consilieri din 13), vă mulțumim și vă dorim tuturor ceea ce ne dorim și nouă. Dumnezeu să fie cu noi!”, a transmis primarul comunei Niculești, Dorinel Soare pe pagina sa de socializare.

 

 

 

 

Violeta StanciuComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Teren modern de sport, construit prin PJDL
Pensionarii, nemulțumiți de pensiile care nu țin pasul cu inflația
Lucrări avansate la DN 7 Bâldana - Titu
Contabilii cer eliminarea E-TVA și oprirea „dictaturii fiscale”
Finanțarea pentru medicii de familie și cei din Ambulatoriu
Privatizarea Automecanica Moreni, o misiune (im)posibilă
„Codul Fiscal se schimbă de sute de ori pe an”
Șantierele feroviare, în colimatorul Ministerului Transporturilor
Energia electrică, asigurată prin panouri fotovoltaice
AUR a obținut 91 de consilieri locali, 3 aleși județeni și 1 primar


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

"La Piovra" valahă (II)

George Coandă


Cât despre procuroarea-șefă, circulă prin presă zvonul că nici „zeița dreptății” nu ar fi străină de afaceri dubioase ale eșuatului James Bond valah. Na, poftim, și e ditamai procurorul-șef al UE. Dar parcă mai știm noi câte ceva despre malversațiunile - hai să le spunem mai pe șleau: nasoalele - care, urzite laolaltă cu dom’... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale