Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro24.02.2021 00:09

„Sper să fac față cerințelor”


A A

Dorel Popa și-a intrat în rolul de șef al arbitrilor

Dorel Popa și-a intrat în rolul de șef al arbitrilor

❚ „Vreau să vin cu o optică nouă, bazată pe cele trei principii, de la care nu voi abdica, integritate, calitate umană și performanță sportivă” ❚ „În 2020 figurau 84 de arbitri în lotul județean, la care adăugăm 10 arbitri în loturile de Liga a 2-a și Liga a 3-a ❚ „Cred că ne-ar trebuie peste 90 de arbitri, care să se prezinte la teste, dar să le și promoveze. Noi trebuie să fim pregătiți pentru reluarea campionatelor” ❚ „În aprilie – mai demarăm cursurile pentru Școala de Arbitri la Târgoviște și Moreni. Vom merge din poartă în poartă dacă va fi nevoie, în licee, în școli” ❚ „Vicepreședinte va fi Ioan Negoescu, iar secretar Adrian Dumitru. În total suntem 14 oameni, care deja lucrăm în ședințe online”

 

C.M.

 


 

Dorel Popa, președintele Comisiei Județene de Arbitri Dâmbovița, a vorbit pe larg despre misiunea pe care și-a asumat. Una destul ușoară, însă captivantă. „Este o onoare să fiu numit în această poziție, iar propunerea am primit-o cu entuziasm. Este o provocare și sunt conștient că nu va fi o sarcină ușoară. Sper să fac față cerințelor și să ajut la creșterea calitativă și cantitativă a arbitrajului dâmbovițean. Îi cunosc în mare parte pe arbitri și cred că vom face lucruri bune împreună. Vreau să vin cu o optică nouă, bazată pe cele trei principii, de la care nu voi abdica, integritate, calitate umană și performanță sportivă. Dacă mai adaugăm aici transparență și informatizare, putem vorbi despre un cadru normal de desfășurare a activității”

„În toamnă mai deschidem o campanie de formare arbitri”

„În 2020 figurau 84 de arbitri în lotul județean, la care adăugăm 10 arbitri în loturile de Liga a 2-a și Liga a 3-a. Dacă mergem pe un procent de maxim 20%, în ideea că din diverse motive anumiți arbitri nu mai continuă, sper să rămânem cu 75 de arbitri, care să se prezinte la testele stabilite și anunțate pentru 13 și 14 martie. Am indentificat în statistici 15 arbitri care s-au lăsat în anii trecuți. Au fost contactați de colegii mei arbitri activi și 5 dintre ei au confirmat că se vor reactiva, iar încă 3 se mai gândesc. În 2020, au absolvit cursurile 17 arbitri, care nu au susținut testele și pe care își așteptăm la cele din 13 și 14 martie. În aprilie – mai demarăm cursurile pentru Școala de Arbitri la Târgoviște și Moreni. Vom merge din poartă în poartă dacă va fi nevoie, în licee, în școli. În toamnă, intenționez să mai deschidem o campanie de formare arbitri, și în alte orașe”, a transmis noul șef al arbitrilor dâmbovițeni.

„Îmi doresc să-i aduc pe arbitri și la pregătire fizică”

„Cea mai mare presiune va fi la Liga a 5- a, unde va trebui să asigurăm 78 de arbitri la cele 26 de jocuri, în condițiile în care mai există și indisponibilități. Dacă Liga a 5-a și Liga a 6-a se vor juca la aceeași oră duminica, ne va fi imposibil să asigurăm brigăzi complete la toate meciurile. Eu sper să se poată decala ora de desfășurare, pentru cele două ligi. Cred că ne-ar trebuie peste 90 de arbitri, care să se prezinte la teste, dar să le și promoveze. Noi trebuie să fim pregătiți pentru reluarea campionatelor. Colegii din departamentul tehnic se ocupă de o schematică de pregătire, vor fi ședințe online. Eu îmi doresc să-i aduc pe arbitri și la pregătire fizică. Actualizăm Regulamentul de Organizare și Desfășurare al Arbitrilor de Fotbal și îl aducem pe specificul județean”, a mai spus Dorel Popa.

Echipa lui Dorel Popa

„Am 7 nume pregătite și mai sunt de completat două poziții, pentru a merge cu o propunere completă în fața Comitetului Executiv al AJF Dâmbovița. În total suntem 14 oameni, care deja lucrăm în ședințe online. Sub rezerva că vor trebui validate de C.Ex, pot să vă spun câteva nume din structura CJA Dâmbovița. Vicepreședinte va fi domnul Ioan Negoescu, iar membrii domnii Ciprian Popa, Marius Chițu, Răzvan Dobre, Gabriel Catană, Adrian Gligoraș, Cătălin Vremăroiu, Ioan Ducu, Mihai Bunea, Cosmin Bădeanu, Florin Mocanu, Andreea Bădoiu. Secretar va fi o persoană importantă din cadrul CJA, domnul Adrian Dumitru”, a dezvăluit președintele arbitrilor numele mai multor colaboratori.Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Chindia rămâne lider în play-out
Chindia rămâne concentrată
Săndoi rămâne echilibrat în declarații
Cătălin Amuza, locul 4 la Naționalele de alergare montană
Ghergu își dorește un loc fruntaș în play-out
Testele rapide mai deblochează competiții
Dumitrașcu și Florea, în echipa etapei
Pițian, acuzat de rasism după meciul cu Hermannstadt
CSM Târgoviște e noua campioană la volei feminin
Perioadă dificilă pentru Flacăra


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Biden, cu oiștea-n gardul lui Putin. Kremlinul își vede de treabă (II)

GEORGE COANDĂ


Astfel, „criminalul” (killer) Putin a înconjurat Ucraina cu un înspăimântător „cerc de foc” din care curând - așa sau va plăti, după zicerea amenințătoare a lui Joe Robinette, prețul (a ce, că nici el nu știe prea bine!?) – ataca în iureș pe trei direcții strategice: Donbass – Lugans (zonă majoritar rusofonă pe care este posibil s-o integreze Federației Ruse); dinspre... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale