Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



08.12.2016 00:10

Astăzi vom afla răspunsuri la întrebări cu greutate


A A

Dispare Nesic? Vor fi plătite datoriile la baschet?

Dispare Nesic? Vor fi plătite datoriile la baschet?
Dragan Nesic va afla astăzi dacă mai primește credit pentru a continua la CSM Târgoviște

❚ Din informațiile noastre, balanța înclină mai degrabă în defavoarea lui Nesic. Părerile sunt împărțite la nivel de club, unde majoritatea pledează pentru un alt antrenor. Nu și team managerul Gabriel Boriga, singurul sprijin real al sârbului, după cum transmit sursele noastre ❚ Președintele Ciprian Prisăcaru și primarul urbei, Cristian Stan, vor face o analiză riguroasă a activității echipei de volei. Apoi se vor întâlni cu o comisie stabilită de Biroul Federal al FR Baschet, pentru a găsi o rezolvare a litigiului dintre clubul târgoviștean și foștii colaboratori George Dikeoulakos și Ivanka Matic

COSTIN MIHAI

 


 

Astăzi se vor lua decizii de maximă importanță la nivelul Clubului Sportiv Municipal Târgoviște. Președintele Ciprian Prisăcaru și primarul urbei, Cristian Stan, vor face o analiză riguroasă a activității echipei de volei, după începutul modest de campionat și după eșecul cu Alba Blaj. Apoi se vor întâlni cu o comisie stabilită de Biroul Federal al FR Baschet, pentru a găsi o rezolvare a litigiului dintre clubul târgoviștean și foștii colaboratori George Dikeoulakos și Ivanka Matic. Forul federal a întins CSM-ului o mână de ajutor, angajându- se să plătească ultima amendă atrasă, de 10.000 de franci elvețieni, numai că vrea să-și recupereze banii. Discuția dintre delegația federală și partea târgovișteană va avea loc de la ora 14.00.

Prisăcaru a acceptat o dezbatere televizată

Tot astăzi se va decide soarta antrenorului de la echipa de volei a clubului, Dragan Nesic, care a ieșit rapid din ținta stabilită, câștigarea campionatului. CSM e doar pe locul 4, la 8 puncte sub liderul Blaj, care s-a impus luni la Târgoviște cu un sec 3-0. Va fi reanalizat întreg proiectul voleibalistic, care a devenit obiectivul numărul 1 al clubului, cu un buget în creștere, poate cel mai mare din istoria unei echipe locale. În aceste condiții, cei implicați au evitat să mai apară cu declarații înaintea unor discuții așa de importante, urmând să prezinte răspunsuri pe parcursul zilei de astăzi. Spre exemplu, Ciprian Prisăcaru va fi prezent de la ora 17.00 la Columna TV, într-o ediție explozivă a emisiunii Sport Show.

Nesic are și susținători

Din informațiile noastre, balanța înclină mai degrabă în defavoarea lui Nesic. Alături de el ar mai fi doar câteva din jucătoarele străine, în timp ce româncele ar prefera în cea mai mare parte o schimbare. Părerile sunt împărțite și la nivel de club, unde majoritatea pledează pentru un alt antrenor. Nu și team managerul Gabriel Boriga, singurul sprijin real al sârbului, după cum transmit sursele noastre. Mai contează și cum se va opera o eventuală ruptură. În joc sunt contracte ferme, iar exemplele Dikeoulakos și Matic îi tot bântuie pe actualii și pe foștii conducători ai clubului. „Nesic e un tip cu principii, va pleca singur dacă își dă seama că nu mai este dorit”, comentează insiderii noștri. Mai există și varianta ca sârbul să fie păstrat, în schimb proiectul voleibalistic să se limiteze la un buget inferior și la obiective mai mici.

Iar s-au terminat banii la club

În tot acest timp se intensifică atacurile de presă la adresa președintelui Ciprian Prisăcaru, însă impresia este că mai degrabă îl ambiționează decât îl sperie. Ultimul eșec al echipei de volei pică într-un moment nepotrivit, de vreme ce clubul are nevoie urgentă de susținerea financiară a Consiliului Local Municipal Târgoviște, pentru a putea să încheie anul într-o relativă liniște. Până sâmbătă ar trebui plătite salariile pentru luna noiembrie, plus că mai sunt și cheltuieli neacoperite. Sunt șanse foarte mari ca anul acesta să se bată recordul alocărilor către CSM Târgoviște și să vorbim despre un buget istoric pentru o structură sportivă dâmbovițeană.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Cristi Bălașa vrea să revină la Chindia
Poker pe emblema Chindiei Târgoviște
Chindia rămâne pe un jilț amărât din play-out
CSM Târgoviște a pierdut finala mică
Longo, misterul unor luni pierdute
Luptă acerbă la Liga a 5-a, Seria Nord
Anastasia Udroiu Ivan, dublă campioană națională
Bezdead rezistă pe podium în Seria Nord
Apar campionii la înot
Aninoasa pierd primul meci


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

România de peste Prut în cătarea criminală a Kremlinului (II)

Apropo de găștile mafiotge proruse. Duminică, acestea, plus bașcana (guvernatoarea bolșevic-secesionistă de la Comrat), reunite în alianța politică prorusă „Pobeda” („victoria”) și-au anunțat – amenințare asemenea unui ultimatum – intrarea în cursa electorală împotriva Maiei Sandu și a partidelor proeuropene, în caz de… „pobeda” („victorie”) oferind pe tavă lui Putin... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale