Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



15.05.2018 00:10

Duel tare astăzi


A A

Derby pentru baraj: Gloria Cornești - Recolta Gura Șuții

Derby pentru baraj: Gloria Cornești - Recolta Gura Șuții

❚ La Cornești, de la ora 18:00, se joacă derby-ul acestui sezon, între primele două clasate, Gloria Cornești și Recolta Gura Șuții. Deși Recolta a stat ceva timp pe primul loc în clasament, trupa lui Nicu Croitoru a preluat fotoliul de lider după pasul greșit al echipei din Gura Șutii cu Olimipicii Ulmi. ❚ „Dacă apar incidente, sunt dispus să îmi retrag echipa de pe teren și din campionat”, a transmis Dinu. ❚ „Ne așteptăm să învingem, mergem doar la victorie. Ne-am cam obișnuit cu arbitraje cu cântec, inclusiv sâmbătă, la ultimul meci al nostru”, a spus Nelu Radu.

COSMIN SAVA


Astăzi e meci mare în Liga a 4-a din Dâmbovița. La Cornești, de la ora 18:00, se joacă derby-ul acestui sezon, între primele două clasate, Gloria Cornești și Recolta Gura Șuții. Deși Recolta a stat ceva timp pe primul loc în clasament, trupa lui Nicu Croitoru a preluat fotoliul de lider după pasul greșit al echipei din Gura Șutii cu Olimipicii Ulmi. Echipa care se impune astăzi face un pas imens în lupta pentru titlu și pentru participarea la barajul de promovare în Liga a 3-a, acolo unde ar urma să întâlnească pe Universitatea Craiova. Gloria Cornești are 74 de puncte, în timp ce Recolta are 73, astfel, se anunță un meci tare între cele două formații. În partida tur, desfășurată la Gura Șuții, cele două echipe au remizat, 2-2. Nelu Radu: „Vrem să câștigăm!” Nelu Radu, conducătorul Gloriei Cornești, spune că se așteaptă la o victorie în partida de astăzi. Acesta mai transmite că o victorie a echipei lui ar închide lupta pentru primul loc.

„Ne așteptăm să învingem, mergem doar la victorie. Ne-am cam obișnuit cu arbitraje cu cântec, inclusiv sâmbătă, la ultimul meci al nostru. Văd că s-a schimbat conducerea la arbitraj, dar chiar nu puteau la ultima etapă să nea dea alt arbitru, l-au dat pe Oncescu, am avut noroc că nu am avut adversar de o valoare echilibrată, pentru că nu făceam față cu acel arbitraj. Văd că au început să ne urmărească oameni de la Gura Șuții și prin deplasări. Cu siguranță dacă vom învinge ar fi greu pentru cei din Gura Șuții să mai revină pe primul loc, pentru că depindem doar de noi.” a spus Radu.

Constantin Dinu: „Cel mai bun să câștige”

De cealaltă parte, Constantin Dinu, primarul din Gura Șuții, speră la un meci frumos în care cea mai bună echipă să învingă, întrun meci fără incidente. „Noi mergem să ne apărăm corect șansele, sper să iasă un joc frumos, iar cel mai bun să câștige. Am înțeles că au fost niște amenințări adresate băieților care au mers să vadă jocul de la Coada Izvorului, li s-a spus să ne luăm apărători la spate. Organele abilitate să-și facă treaba, să fie liniște. Sperăm să jucăm fotbal, am spus de multe ori că Gloria Cornești este o echipă bună, au un alt moral după ce au trecut pe primul loc. Echipa din Gura Șuții a fost dezavantajată în ultima speță, le mulțumesc celor de la Comisia de Disciplină pentru această decizie, o să revin cu declarații explozive pe acest subiect în următoarea perioadă. Trebuie să se facă curățenie, mergem din rău în mai rău. Noi ne ducem să ne apărăm șansele, dar depinde și de brigada de arbitrii delegată. Dacă echipa noastră învinge, sigur vom fi campioni județeni, oricum ei nu au cum să meargă la baraj, pentru că nu au când să își facă CIS-ul. De la Federație au transmis că nu mai primesc echipe la baraj doar cu număr de înregistrare. Dacă apar incidente, sunt dispus să îmi retrag echipa de pe teren și din campionat.” a transmis Dinu.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Cristi Bălașa vrea să revină la Chindia
Poker pe emblema Chindiei Târgoviște
Chindia rămâne pe un jilț amărât din play-out
CSM Târgoviște a pierdut finala mică
Longo, misterul unor luni pierdute
Luptă acerbă la Liga a 5-a, Seria Nord
Anastasia Udroiu Ivan, dublă campioană națională
Bezdead rezistă pe podium în Seria Nord
Apar campionii la înot
Aninoasa pierd primul meci


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

România de peste Prut în cătarea criminală a Kremlinului (II)

Apropo de găștile mafiotge proruse. Duminică, acestea, plus bașcana (guvernatoarea bolșevic-secesionistă de la Comrat), reunite în alianța politică prorusă „Pobeda” („victoria”) și-au anunțat – amenințare asemenea unui ultimatum – intrarea în cursa electorală împotriva Maiei Sandu și a partidelor proeuropene, în caz de… „pobeda” („victorie”) oferind pe tavă lui Putin... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale