Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



21.08.2014 08:10

Gabriel Paraschiv e ferm:


A A

"Dacă se va da rejucare, Flacăra nu se va prezenta!"


Gabi Paraschiv anunță că Flacăra nu se va prezenta în condițiile în care comisia lui Vasile Stroe va da verdict rejucare

❚ La patru zile distanță de la momentul neprezentării celor de la FC Aninoasa, Gabi Paraschiv a revenit cu declarații, chiar în ziua în care Comisia de Competiții și Disciplină va judeca acest caz ❚ „Am rămas cu senzația de dezgust, de urât. Sincer, mult mai interesant ar fi fost să vorbim despre fotbal, despre tactică, despre jucători, despre jocul în sine și rezultat, unde au greșit antrenorii și jucătorii”, ne-a declarat Paraschiv ❚ „E mult spus că ne vom retrage. Singurul lucru cert este că, dacă se va decide rejucarea, Flacăra nu se va prezenta, cel puțin nu cu mine pe bancă”, a fost ferm managerul de la Flacăra Moreni ❚ Paraschiv a anunțat deja că a luat legătura cu membrii federației și că în cel mai scurt timp va avea o întâlnire cu aceștia, principalul subiect de discuție fiind fotbalul județean din Dâmbovița. „Noi oricum vom face un memoriu la FRF. Nu vreau să pun presiune pe nimeni” ❚ „Dacă unele decizii controversate nu existau, atunci nu era nicio problemă. Acum, ei (n.r. membrii comisiilor) se incriminează la orice decizie”, a adăugat Gabi Paraschiv ❚ „Din punctul meu de vedere, nu cred că poți să te pretezi la așa ceva. Toate echipele care joacă în campionat sunt echipe valoroase. Bine, cele care se prezintă”, a mai transmis Paraschiv

 

MĂDĂLIN RĂDUCU

 


 

Gabi Paraschiv a fost unul dintre cei mai supărați morenari după ce sâmbăta trecută FC Aninoasa nu s-a prezentat la meciul cu Flacăra. Managerul de la Moreni crede că disputa s-a terminat încă de sâmbătă și partida n-ar mai trebui să se rejoace.

„Am tras tare după meciul care trebuia să se joace. Am încercat să mulțumim publicul și galeria care au venit la meci printr-un amical între noi. Am rămas cu senzația de dezgust, de urât. Sincer, mult mai interesant ar fi fost să vorbim despre fotbal, despre tactică, despre jucători, despre jocul în sine și rezultat, unde au greșit antrenorii și jucătorii. Pentru mine, acest meci s-a terminat sâmbătă la prânz. Noi deja ne gândim la partida cu Produlești”, ne-a declarat Gabriel Paraschiv.

Apel la demnitate și decență

Fostul campion al României cu Oțelul Galați anunță că nu va retrage din campionat echipa în cazul în care Comisia de Competiții și Disciplină va oferi un verdict sinonim cu rejucarea.

„Nu știu... E mult spus că ne vom retrage. Singurul lucru cert este că, dacă se va decide rejucarea, Flacăra nu se va prezenta, cel puțin nu cu mine pe bancă. O să anunțăm public să nu se deplaseze mass-media și AJF-ul, pentru că așa e frumos. Dacă suntem buni, vom câștiga 33 de etape și ne vom prezenta la baraj cu succes. În tot ceea ce faci și întreprinzi, e important să ai demnitate și decență”, a mai transmis Paraschiv.

Va fi făcut un memoriu la FRF

În urma acestui caz, Flacăra Moreni se va prezenta cu un memoriu la Federația Română de Fotbal. Paraschiv a anunțat deja că a luat legătura cu membrii federației și că în cel mai scurt timp va avea o întâlnire cu aceștia, principalul subiect de discuție fiind fotbalul județean din Dâmbovița.

„E clar că membrii din AJF vor fi atenționați. Noi, oricum, vom face un memoriu la FRF. Nu vreau să pun presiune pe nimeni. Nu poți la acest nivel ca o campioană en-titre să se prezinte așa. Nu ne e frică să jucăm cu nimeni, așa cum au zis ei. Însă nu putem să dăm curs unei neobrăzări. Trebuie să înțelegem că a venit momentul să intrăm și noi în normalitate”, a spus Gabi Paraschiv.

Acesta a făcut referire și la una din deciziile comisiilor, luată înainte de startul campionatului, prin care a fost eliminată regula privind obligativitatea juniorilor în teren:

„Comisiile au decis să nu mai jucăm cu juniori. În trei, patru ani, de unde mai luăm juniori? Nu o să poată primăriile și consiliul județean să susțină la infinit proiecte care să implice sportul de mare performanță, cum este și fotbalul”.

„S-au creat precedente și la comisii”

Faptul că aceeași comisie prezidată de Vasile Stroe a judecat cazul din finalul sezonului trecut, în care a fost implicată tot Aninoasa, în urma căruia portarului titular Ion Nicolae i s-a ridicat suspendarea, s-a creat un precedent.

„S-au creat și precedente la comisii. Dacă unele decizii controversate nu existau, atunci nu era nicio problemă. Acum, ei se incriminează la orice decizie”, a adăugat Gabi Paraschiv.

Managerul de la Flacăra a comentat și o posibilă decizie favorabilă echipei sale, adică o victorie cu 3 – 0 la masa verde:

„Ar însemna normalitate. Așa se va crea un precedent în sensul bun. Nu văd cum poți să spui că ai rămas în pană la 25 de kilometri, în condițiile în care deplasarea dura maximum 30 de minute”.

 

„Nu știu dacă există un vinovat”

Paraschiv nu crede că neprezentarea a venit în urma unui plan elaborat cu câteva zile înainte.

„Nu știu dacă există un vinovat anume. Nu cred că există așa ceva. Din punctul meu de vedere, nu cred că poți să te pretezi la așa ceva. Toate echipele care joacă în campionat sunt echipe valoroase. Bine, cele care se prezintă. Sunt valoroase pentru că și acei oameni se întâlnesc, se pregătesc, fac antrenamente, joacă fotbal, deci muncesc”, a declarat Paraschiv.

Morenarul a infirmat zvonurile conform cărora, în cazul unei rejucări, ar retrage echipa din campionatul dâmbovițean și ar urma să o înscrie în Prahova:

„După meci am fost și încă sunt supărat. Practicile acestea se făceau acum 20 de ani. Nu cred că va fi posibil așa ceva”, a încheiat Gabi Paraschiv.

 



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Cristi Bălașa vrea să revină la Chindia
Poker pe emblema Chindiei Târgoviște
Chindia rămâne pe un jilț amărât din play-out
CSM Târgoviște a pierdut finala mică
Longo, misterul unor luni pierdute
Luptă acerbă la Liga a 5-a, Seria Nord
Anastasia Udroiu Ivan, dublă campioană națională
Bezdead rezistă pe podium în Seria Nord
Apar campionii la înot
Aninoasa pierd primul meci


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

România de peste Prut în cătarea criminală a Kremlinului (II)

Apropo de găștile mafiotge proruse. Duminică, acestea, plus bașcana (guvernatoarea bolșevic-secesionistă de la Comrat), reunite în alianța politică prorusă „Pobeda” („victoria”) și-au anunțat – amenințare asemenea unui ultimatum – intrarea în cursa electorală împotriva Maiei Sandu și a partidelor proeuropene, în caz de… „pobeda” („victorie”) oferind pe tavă lui Putin... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale