Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



30.07.2014 08:06

Neaga nu pune presiune pe jucători


A A

"Dacă pierdem acest meci, e vina mea"


Rică Neaga își va asuma vina unui eventual eșec în meciul de azi cu Chindia

MĂDĂLIN RĂDUCU, COSTIN MIHAI

 


 

Lui Rică Neaga îi merge excelent la Titu, însă doar în jocurile oficiale. În amicale, din cauza lotului mare de jucători, Urbanul a capotat în ambele amicale: 1-2 cu CS Mioveni și 1-6 cu CSM Rm. Vâlcea. Rică Neaga încă se află în căutarea primului „11” perfect, dovadă că în perioada următoare a anunțat schimbări masive în cadrul echipei.

„E un meci al băieților”

Rică Neaga a jucat în multe derby-uri importante la nivelul primei ligi. Poate cele mai importante meciuri din cariera sa de jucător au fost clasicele Steaua – Dinamo. Antrenorul piteștean a încercat o comparație: „Nu poate să semene un astfel de meci cu Titu – Chindia. În primul rând, e alt nivel. Sunt orgolii pe plan local, pe care eu nu le înțeleg. Fiecare își face datoria cum își dorește. Nimeni nu va câștiga cupa într-un viitor apropiat. E un meci al băieților”. Neaga a dezvăluit și ce va fi necesar echipei sale pentru a câștiga: „Sunt orgolii, fiindcă fiecare vrea să arate care este echipa mai bună, iar jucătorii la fel. Pe mine mă interesează determinarea noastră, nu și rezultatul. Dacă vor avea determinarea din primele reprize ale amicalelor, cred că vor avea șanse să treacă mai departe. Dacă pierdem, nu va fi nicio problemă. Dacă pierdem acest meci, e vina mea”.

Postul lui „Mao”, în pericol?

Marius Dumitrescu a fost titularul de drept din ultimele sezoane la Urban Titu. Însă, o dată cu venirea lui Rică Neaga la echipă, postul lui „Mau” este pus în pericol. Acest lucru se datorează faptului că antrenorul piteștean a transferat un portar. Este vorba de Alexandru Iordan, care în ultimul sezon a apărat în Republica Moldova. Totuși, oficialii Urbanului încă așteaptă cartea verde pentru portarul de 26 de ani, astfel că șansele să debuteze cu Chindia sunt destul de reduse. În altă ordine de idei, staff-ul lui Rică Neaga a fost completat. Un antrenor cu portarii a ajuns la Titu. Nu este Gică Păsărică, ci Sabin Ciurea, ultima dată la Atletic Bradu, în echipa tehnică a lui Frăsineanu.

Vlad Oprea: „Va fi sărbătoare după meci, dacă iese bine”

Mai multe emoții pare să aibă înaintea meciului cu Chindia viceprimarul orașului Titu, Vlad Oprea, mai ales că se estimează o asistență numeroasă. „Eu cred că vor fi peste 1.000 de oameni în tribune. Interesul este enorm în Titu, dar și în localitățile din împrejurimi, cum sunt convins că vor veni multe persoane și de la Târgoviște. Dacă am fi picat cu o echipă dintr-un alt județ, nu era ceva deosebit, însă Chindia atrage ca nume. Este o echipă serioasă, care sper să se bată la promovare. Un pic de emoții există, dar m-am gândit la un meci egal, să mergem în prelungiri, iar acolo șansele cresc. Băieții nu vor juca pe o primă specială, însă dacă bat, iar Rică va decide că merită recompensați, vom face un efort să le dăm și niște bani. Oricum va fi sărbătoare după meci, dacă iese bine”.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Cristi Bălașa vrea să revină la Chindia
Poker pe emblema Chindiei Târgoviște
Chindia rămâne pe un jilț amărât din play-out
CSM Târgoviște a pierdut finala mică
Longo, misterul unor luni pierdute
Luptă acerbă la Liga a 5-a, Seria Nord
Anastasia Udroiu Ivan, dublă campioană națională
Bezdead rezistă pe podium în Seria Nord
Apar campionii la înot
Aninoasa pierd primul meci


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

România de peste Prut în cătarea criminală a Kremlinului (II)

Apropo de găștile mafiotge proruse. Duminică, acestea, plus bașcana (guvernatoarea bolșevic-secesionistă de la Comrat), reunite în alianța politică prorusă „Pobeda” („victoria”) și-au anunțat – amenințare asemenea unui ultimatum – intrarea în cursa electorală împotriva Maiei Sandu și a partidelor proeuropene, în caz de… „pobeda” („victorie”) oferind pe tavă lui Putin... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale