Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro08.07.2024 00:12

Din sezonul următor


A A

Cum va fi la Liga a 6-a

Cum va fi la Liga a 6-a

* Cluburile de aici au ca termen de înscriere pentru noul sezon un interval destul de larg, 15 iulie - 9 august. Competiția va debuta aici pe 25 august, cu echipe noi la start

 

Cluburile de la Liga a 6-a au ca termen de înscriere pentru noul sezon un interval destul de larg, 15 iulie - 9 august. Competiția va debuta aici pe 25 august, cu echipe noi la start, care și-au anunțat intenția de a evolua sau de a reveni în fotbalul dâmbovițean. În acest moment, au drept de joc la Liga a 6-a, 32 de echipe, după cum urmează, Luceafărul Dărmănești, Olimpia Picior de Munte, ACS Gura Ocniței, Știința Finta, Sportul Mogoșani, Valahii Târgoviște, Voința Buciumeni, Viitorul Pietroșița, Gloria Mănești, Sportul Runcu, Cetatea Târgoviște, Muscelul Văleni, Gloria Doicești, Rapid Dâmbovicioara, Avântul Produlești, ACS Miulești, Flacăra Ghinești, Spic de Grâu Ghimpați, Gloria Iedera, Olimpicii Ulmi, Viitorul Postârnacu, Viitorul Gorgota, Unirea Ogrea, Luceafărul 2 Dărmănești, Voința Valea Voievozilor, Olimpia Morteni, Petrolul Răscăeți, AFC Mătăsaru, Voința Vișina, Unirea Cobia, Progresul Străoști și Voința Ionești.

Sezonul trecut au fost 40 de echipe

Sezonul trecut s-au încris la Liga a 6-a, 40 de echipe, un număr record. Pe parcurs au abandonat câteva, cum ar fi Publirex Ciocănești, Unirea Nucet, Viitorul Sălcioara, FC Gura Foii și Săgeata Cătunu. Au promovat din Liga 6-a, numai puțin de 8 echipe: Voința Bezdead, ACS Tărtășești, Unirea Băleni, FC Găești, AS Malu cu Flori, AFC Crovu, Sportul Vlădeni și Viitorul Șelaru. Au retrogradat în Liga a 6-a: Luceafărul Dărmănești, Știința Finta, Sportul Mogoșani, Olimpia Picior de Munte, ACS Gura Ocniței, Gloria Bucșani și Luceafărul Poiana. În funcție de numărul de echipe înscrise, se va stabili și numărul seriilor pentru noul sezon.

 

 

C.M.Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Urban Titu a făcut instrucție cu CSL Nanov
Trei în Liga a 3-a
Chindia, defavorizată de țintar
Program dificil pentru Chindia
Cum va fi la Liga a 6-a?
Mulți dâmbovițeni în Superliga
Chindia trebuie să acționeze inteligent
Chindia va debuta la Metaloglobus
Viitorul Tomșani revine în fotbalul județean
CSM Târgoviște înfruntă TJ Ostrava în Challenge Cup


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Rolul concesiilor strategice în construcția europeană

După alegerile europene, se conturează temele Agendei Europene 2024-2029. Alegerile europene 2024 confirmă trendul „unei mai puține cooperări europene” și al „promovării mai puternice a interesului național”. Mesajele diferă în funcție de liderii țărilor membre și doctrina partidelor aflate la putere, dar constatãm o situație nouă la nivel european.

[citește tot...]

Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale