Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



11.02.2019 00:10

Eșec neașteptat la baschet


A A

CSM Târgoviște a pierdut clar cu Arad

CSM Târgoviște a pierdut clar cu Arad

❚ Târgoviștenii au devenit pretențioși, nu mai vin la meciuri banale. Vor derby-uri adevărate, finale, trofee. Vor progres, transparență și lideri în structurile clubului. Cu toate eforturile organizatorilor, abia dacă au venit la meci 350 de oameni, cu indulgență ❚ S-a adunat multă frustrare la acest club, oamenii sunt nemulțumiți. Cei de la baschet ies acum din subiect, le știm oful, nu pot să transfere. La volei sunt dureri poate chiar mai mari ❚ ,,Cui să ne plângem, președintelui? Ne răcim gura degeaba. Parcă nu știm cu toții cine conduce cu adevărat la volei. Sunt numai șefi la club, fiecare își dă importanță mai mare. Asta pentru că nu există un lider, de care să asculte cu toții. Parcă niciodată nu a fost mai rău ca acum”, se plâng angajații de la CSM Târgoviște

 

COSTIN MIHAI

 


 

CSM Târgoviște – ICIM Arad nu mai are de ani buni amploarea unui CLASIC al baschetului feminin românesc. Sunt două echipe mediocre, care trăiesc în umbra noilor forțe, Sepsi Sf. Gheorghe și CSM Satu Mare. Însă orgoliile au rămas, dovadă și echilibrul din acest sezon, cu victorii și eșecuri împărțite (2-2). Pentru cei mai mulți o mare surpriză, succesul clar reușit vineri de Arad la Târgoviște (70-52) nu ne-a luat prea tare pe nepregătite, chit că adversarul venea după un eșec la codașa Phoenix Constanța. Echipa din Ardeal se mișcă liberă pe piața transferurilor și o singură jucătoare dacă transferi inspirat, aduce imediat un plus. Regula e valabilă și pentru Satu Mare, care a distrus-o pe Sepsi (76-51), numai Târgoviște își duce crucea de mai multe sezoane, pentru că așa au vrut mușchii la ăia dinainte, să lase în urmă pârjol. Asta nu scuză evoluția decepționantă din partida de vineri. Un duș rece care poate prinde bine mai târziu, dacă știi să înveți și din eșecuri.

E greu fără să transferi!

Am trăit o experiență dezolantă vineri spre seară în Polivalentă. Iar marea dezamăgire nu a venit din rezultat și nici din joc. S-a pierdut un meci de clasament, mai sunt destule de disputat. Echipa se menține pe locul 3, pe care îl poate păstra până în fazele eliminatorii. Mai grav e că rămâne blocată pentru marea performanță, însă povestea e veche. Târgoviștenii au devenit pretențioși, nu mai vin la meciuri banale. Vor derby-uri adevărate, finale, trofee. Vor progres, transparență și lideri în structurile clubului. Cu toate eforturile organizatorilor, abia dacă au venit la meci 350 de oameni, cu indulgență.

,,Cui să ne plângem, președintelui? Ne răcim gura degeaba”

S-a adunat multă frustrare la acest club, oamenii sunt nemulțumiți. Cei de la baschet ies acum din subiect, le știm oful, nu pot să transfere. La volei sunt dureri poate chiar mai mari, le ascultăm de ceva timp. Să nu credeți că toți stau drepți în fața șefilor! Unii și-au descărcat sufletul, se simt nedreptățiți. Am discutat chiar și cu jucătoare, care și-au recunoscut salariile în cifrele publicate de noi. În schimb, nu au înțeles pentru ce colege mai slab cotate câștigă dublu sau triplu decât ele. ,,Cui să ne plângem, președintelui? Ne răcim gura degeaba. Parcă nu știm cu toții cine conduce cu adevărat la volei”.

CSM Târgoviște e un club greu, nu-i pentru oricine

,,Sunt numai șefi la club, fiecare își dă importanță mai mare. Asta pentru că nu există un lider, de care să asculte cu toții. Parcă niciodată nu a fost mai rău ca acum. Când ai nevoie de ceva, ți se spune că nu sunt bani. Totul merge către salarii, salarii, salarii mari la fete. Restul nu mai contează. Se lucrează la sala de atletică grea, e aproape gata. E frumoasă, doar că plouă în ea”, am prins o altă nemulțumire. CSM Târgoviște e un club greu, nu-i pentru oricine.

CSM Târgoviște – ICIM Arad 52-70 (12-12, 16-18, 11-25, 13-15)

CSM Târgoviște: P. Poole 15 (2), T. Kilin 10 (1), M. Coker 8, A. Chivu 6, A. Stoenescu 5 (1), L. Toma 5, L. Vaida 2, C. Popescu 1, A. Ghiță, Ș. Cătinean. Antrenor: Cătălin Tănase.

ICIM Arad: B. Hadzovic 22 (2), D. Williams 14, M. Dzombeta 13 (1), D. Ardelean 5 (1), C. Lee 4, A. Ciotir 2, A. Mercea, R. Bartok. Antrenor: Bogdan Bulj.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Cristi Bălașa vrea să revină la Chindia
Poker pe emblema Chindiei Târgoviște
Chindia rămâne pe un jilț amărât din play-out
CSM Târgoviște a pierdut finala mică
Longo, misterul unor luni pierdute
Luptă acerbă la Liga a 5-a, Seria Nord
Anastasia Udroiu Ivan, dublă campioană națională
Bezdead rezistă pe podium în Seria Nord
Apar campionii la înot
Aninoasa pierd primul meci


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

România de peste Prut în cătarea criminală a Kremlinului (II)

Apropo de găștile mafiotge proruse. Duminică, acestea, plus bașcana (guvernatoarea bolșevic-secesionistă de la Comrat), reunite în alianța politică prorusă „Pobeda” („victoria”) și-au anunțat – amenințare asemenea unui ultimatum – intrarea în cursa electorală împotriva Maiei Sandu și a partidelor proeuropene, în caz de… „pobeda” („victorie”) oferind pe tavă lui Putin... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale