Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



28.03.2017 00:08

Succes cu greutate la Brăila


A A

Croitoru a readus Chindia pe drumul victoriilor

Croitoru a readus Chindia pe drumul victoriilor
Chindia începe să arate din nou ca o echipă capabilă de victorii frumoase și obiective îndrăznețe

❚ „Am avut o serie bună în acest an. Sperăm să nu mai facem greșelile din sezonul de toamnă și să continuăm pe aceeași linie”, au fost declarațiile antrenorului târgoviștean ❚ De partea cealaltă, Alin Pânzaru nu a făcut o tragedie după eșecul cu Chindia, vorbind mai degrabă despre probleme cu care se confruntă clubul din Brăila. „Pentru noi nu e un capăt de țară, suntem pe o poziție de mijlocul clasamentului”

COSTIN MIHAI


 

Chindia nu s-a oprit după victoriile de pe teren propriu cu Academica Clinceni (3-1) și Foresta Suceava (2-1), bifând una parcă și mai importantă, la Brăila (2-0). Un succes care readuce formația târgovișteană în Top 6, tot mai aproape de podiumul Ligii a II-a. „Este o victorie importantă pentru noi, care ne apropie de primele locuri. A fost un joc dificil, pentru că Brăila reprezintă o echipă bună, cu jucători de calitate. Recunoaștem în același timp că am avut și oarece șansă, pentru că la 0-0 și Brăila a avut una-două situații importante, iar dacă ar fi înscris poate că jocul ar fi avut un alt curs. Am avut o serie bună în acest an. Sperăm să nu mai facem greșelile din sezonul de toamnă și să continuăm pe aceeași linie. I-am simțit alături de noi pe suporteri, ca de fiecare dată, și i-am simțit alături mai ales în momentele grele, atunci când presiunea echipei din Brăila crescuse”, au fost declarațiile antrenorului târgoviștean, Nicu Croitoru.

Greutăți la Brăila

De partea cealaltă, Alin Pânzaru nu a făcut o tragedie după eșecul cu Chindia, vorbind mai degrabă despre problemele cu care se confruntă clubul din Brăila. „Îmi pare rău că am pierdut meciul pe greșeli ușoare. Pentru noi nu e un capăt de țară, suntem pe o poziție de mijlocul clasamentului. Am spus-o și cu alte ocazii, probabil dacă altele erau condițiile pe aici sau un buget pe măsură, împărțeau și luau alții banii. La greu și chinuială vin oamenii care muncesc. Ar fi mai motivant, dacă ar exista alte perspective în jurul nostru. Să vedem că se străduiesc cei care au autoritatea să facă ceva pentru infrastructură, să ne ofere un buget care să ne dea o altă perspectivă ca latură sportivă. Din păcate, suntem agățați de un singur om, iar de trei ani de zile în cârca lui s-au adunat toate. În ultima perioadă dă înapoi și dumnealui, mi se pare normal. S-a săturat de promisiuni, visuri și speranțe fără fundament. Poate s-o mai învârti roata”, a comentat tehnicianul Daciei Unirea. Pentru Chindia urmează un meci pe teren propriu sâmbătă, de la ora 11.00, cu Metalul Reșița.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Cristi Bălașa vrea să revină la Chindia
Poker pe emblema Chindiei Târgoviște
Chindia rămâne pe un jilț amărât din play-out
CSM Târgoviște a pierdut finala mică
Longo, misterul unor luni pierdute
Luptă acerbă la Liga a 5-a, Seria Nord
Anastasia Udroiu Ivan, dublă campioană națională
Bezdead rezistă pe podium în Seria Nord
Apar campionii la înot
Aninoasa pierd primul meci


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

România de peste Prut în cătarea criminală a Kremlinului (II)

Apropo de găștile mafiotge proruse. Duminică, acestea, plus bașcana (guvernatoarea bolșevic-secesionistă de la Comrat), reunite în alianța politică prorusă „Pobeda” („victoria”) și-au anunțat – amenințare asemenea unui ultimatum – intrarea în cursa electorală împotriva Maiei Sandu și a partidelor proeuropene, în caz de… „pobeda” („victorie”) oferind pe tavă lui Putin... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale