Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



02.07.2015 00:06

Schimbare de antrenor sub Patrana


A A

Cristi Duță va fi înlocuit cu Ciprian Stăncescu la PAS Pucioasa

Cristi Duță va fi înlocuit cu Ciprian Stăncescu la PAS Pucioasa
Cristi Duță îi va lăsa locul lui Ciprian Stăncescu pe banca tehnică de la Pucioasa, urmând să fie doar „secund”

❚ „Este adevărat că am fost contactat de conducerea clubului din Pucioasa pentru a prelua postul de antrenor principal al echipei. Am avut o discuție de principiu cu președintele Adrian Barbu și am stabilit în mare detaliile”, a confirmat deja mutarea Ciprian Stăncescu ❚ Președintele Adrian Barbu spune că echipa din Pucioasa a retrogradat pe teren din cauza jocurilor politice, dar că echipa va fi întărită considerabil în această vară ❚ Vom aduce zece jucători în această vară, ca să nu mai avem probleme cu retrogradarea în sezonul viitor”, a declarat Barbu ❚ „Cu mine nu a discutat nimeni nimic. Eu nu știam că nu mai sunt antrenorul echipei. Dacă va fi numit antrenor Ciprian Stăncescu, toți jucătorii de la Pucioasa vor pleca de la echipă, nimeni nu vrea să lucreze cu el. Opinia mea nu contează, dar decisivă este decizia jucătorilor”, s-a arătat surprins Cristi Duță

COSTINEL NEAGU

 


 

PAS Pucioasa s-a salvat în ultima clipă de la retrogradare, profitând de faptul că Aninoasa a promovat în Liga a III-a. La sfârșitul sezonului regulat, PAS Pucioasa ocupase locul 16, primul care retrograda în Onoare. Parcursul modest din campionat și emoțiile retrogradării i-au făcut pe conducătorii clubului să caute soluții pentru a întări banca tehnică. În acest sens, a fost contactat pentru a prelua postul de antrenor principal Ciprian Stancescu, care este și antrenorul principal de la Doicești.

„Este adevărat că am fost contactat de conducerea clubului din Pucioasa pentru a prelua postul de antrenor principal al echipei. Am avut o discuție de principiu cu președintele Adrian Barbu și am stabilit în mare detaliile. Reunirea lotului va fi marțea viitoare. Vom aduce 6-7 jucători de valoare pentru a face o figură frumoasă în campionat. Încă nu am stabilit cu conducerea obiectivul pe care îl va avea echipa în viitorul sezon, dar obiectivul meu personal este clasarea în primele șapte echipe din serie. Eu voi fi antrenorjucător, urmând ca la echipa din Doicești să fiu doar antrenor. Vom avea două antrenamente săptămânal, urmând ca la sfârșitul săptămânii să avem un joc de pregătire. Din ce cunosc eu, Cristi Duță va fi antrenor secund și se va ocupa de echipa de juniori. Rămâne să stabilim toate detaliile marțea viitoare”, a transmis Ciprian Stăncescu.

„Obiectivul în viitoarea ediție de campionat va fi locurile 1-5”

Președintele PAS-ului, Adrian Barbu, confirmă contactele cu Ciprian Stancescu, spunând că acesta va fi prezentat oficial marți. Barbu spune că Pucioasa a retrogradat pe teren datorită jocurilor politice, dar că echipa va fi întărită considerabil în această vară, obiectivul în viitorul sezon fiind locurile 1-5.

„Antrenor principal în sezonul viitor va fi Ciprian Stăncescu, care va fi ajutat de Cristi Duță, tot el urmând să se ocupe și de sectorul juvenil. Vom aduce zece jucători în această vară, ca să nu mai avem probleme cu retrogradarea în sezonul viitor. Marți vom avea reunirea la baza proprie, urmând să stabilim toate detaliile pentru viitorul sezon. Vrem să avem dubluri pe fiecare post, nu vrem să mai avem probleme cu retrogradarea. În viitorul sezon vrem în primele cinci echipe”, ne-a declarat Adrian Barbu.

„Eu nu știam că nu mai sunt antrenorul echipei”

Cristi Duță s-a arătat surprins de faptul că va fi schimbat din postul de antrenor principal, spunând că nu a discutat cu nimeni din conducerea clubului. Stindardul fotbalului din Pucioasa, Cristi Duță s-a confundat cu echipa PAS-ului, antrenând formația în ultimii zece ani. Duță spune că nu ar exista dificultăți să lucreze cu Stăncescu, dar principala problema o reprezintă jucătorii, care nu vor să lucreze cu tehnicianul de la Doicești.

„Cu mine nu a discutat nimeni nimic. Eu nu știam că nu mai sunt antrenorul echipei. Dacă va fi numit antrenor Ciprian Stancescu, toți jucătorii de la Pucioasa vor pleca de la echipă, nimeni nu vrea să lucreze cu el. Ar trebui pus un antrenor cu coloană vertebrală. Ca antrenor, dacă nu ești acceptat de grup, este o problemă. Eu aș accepta să lucrez cu el, dar ce faci dacă nu îl acceptă grupul? Nu doresc nimănui să treacă prin ce am trecut eu în ultimii ani. Erau meciuri când aveam doar 12 jucători, deși pe foaie treceam 17. Opinia mea nu contează, dar decisivă este decizia jucătorilor”, a transmis și Cristi Duță.

Situația la echipa este tensionată, mai mulți jucători exprimându-și nemulțumirea că Ciprian Stăncescu va fi numit antrenor de către conducerea clubului.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

CSM Târgoviște a pierdut finala mică
Longo, misterul unor luni pierdute
Luptă acerbă la Liga a 5-a, Seria Nord
Anastasia Udroiu Ivan, dublă campioană națională
Bezdead rezistă pe podium în Seria Nord
Apar campionii la înot
Aninoasa pierd primul meci
Medalii la judo pentru CS Târgoviște
Sute de copii din 6 județe, prezenți la Nucet
Victorie importantă în finala mică


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

România de peste Prut în cătarea criminală a Kremlinului (I)

Pe măsură ce alegerile prezidențiale din România de peste Prut/Republica Moldova se apropie, Kremlinul putinist n-o slăbește din cătarea lui criminală. Printre armele pe care deja le-a pus în bătaie sunt și politicienii românofobi, unii dintre aceștia de neam românesc (!?), și politruci ruși de la Tiraspol, și găgăuzii delicatetei bașcane Evghenia Guțul cu sufletul tot dăruit țarului Putin și cu un kalașnikov pitit sub fustă. Este... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale