Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



31.05.2023 00:11

Cu trei etape înaintea finalului


A A

Crește suspansul la Liga a 5-a

Crește suspansul la Liga a 5-a

* Eșecul echipei din Colibași o transformă pe Ocnița în mare favorită la promovarea directă în Liga a 4-a, din Seria Nord

 

Dărmănești, Comișani, Gheboaia și Gura Ocniței câștigă pe teren propriu, în timp ce Raciu și Tătărani se impun în deplasare, în ultima etapă de la Liga a 5-a, Seria Nord. Două partide se termină la egalitate. Eșecul echipei din Colibași o transformă pe Ocnița în mare favorită la promovarea directă în Liga a 4-a. Raciu, Tătărani, Comișani și Gheboaia profită și vin tot mai aproape de locul 2. Săcueni, Ulmi și Vlădeni rămân pe locuri retrogradabile, iar Viișoara coboară pe unul de baraj. Rățoaia, Adânca, Gura Ocniței și chiar Mărcești au și ele emoții. Valea Lungă își asigură prezența la Liga a 5-a.

Rezultatele etapei: Vânătorul Rățoaia – Voința Adânca 3-3, Luceafărul Dărmănești – Olimpicii Ulmi 7-1, Comunal Valea Lungă – Voința Săcueni 1-1, Victoria Comișani – Sportul Vlădeni 6-0, Viitorul Gheboaia – Unirea Colibași 4-3, Olimpia Mărcești – AFC Raciu 2-3, ACS Gura Ocniței – Știința Finta 4-3, Comerțul Viișoara – Voința Tătărani 2-4. Viitorul Ocnița a stat. Astăzi este programată o nouă etapă, de la ora 18.00. Juniorii U19 evoluează de la 16.00: Adânca – Viișoara, Tătărani – Gura Ocniței, Finta – Mărcești, Raciu – Gheboaia, Colibași – Comișani, Ocnița – Valea Lungă, Săcueni – Dărmănești, Ulmi – Rățoaia. Vlădeni a stat.

Braniștea și Urziceanca, duel spectaculos în Seria Sud

O rundă dominată cu autoritate de amfitrioni. Poiana, Mogoșani, Nucet, Văcărești, Urziceanca, Tomșani și Bolovani câștigă acasă. Doar Braniștea reușește o victorie în deplasare, în timp ce Tărtășești vine cu un punct de la Corbii Mari. Braniștea și Urziceanca au motoarele turate, mergând în viteză către un tot mai posibil meci direct, decisiv, în ultima etapă. Fără motivație, Picior de Munte nu mai forțează, mulțumindu-se cu locul 3, unul pe podium. Răscăeți, Cobia, Nucet și Dobra sunt pe locuri de retrogradare, în timp ce Vișina a alunecat pe unul de baraj. Tomșani, Mogoșani, Poiana și Bolovani obțin succese importante, care le mențin pe poziții de supraviețuire. Corbii Mari și Jugureni își asigură matematic prezența în Liga a 5-a.

Rezultatele etapei: Luceafărul Poiana – Viitorul Dobra 6-3, Sportul Mogoșani – Spicul Jugureni 1-0, Unirea Nucet – Unirea Cobia 6-0, Ravens Corbii Mari – Dentaș Tărtășești 1-1, Victoria Văcărești – Olimpia Picior de Munte 8-1, Libertatea Urziceanca – Flacăra Zăvoiu 6-0, Viitorul Tomșani – Dinamo Odaia Turcului 2-0, Luceafărul Bolovani – Petrolul Răscăeți 3-2, Voința Vișina – Săgeata Braniștea 2-6. Și aici avem astăzi o rundă intermediară, după următorul program: Dobra – Vișina, Braniștea – Bolovani, Răscăeți – Tomșani, Odaia Turcului – Urziceanca, Zăvoiu – Văcărești, Picior de Munte – Corbii Mari, Tărtășești – Nucet, Cobia – Mogoșani, Jugureni – Poiana.

 

 

C.M.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Victorie importantă în finala mică
Să vină finalul!
Ziduri egalează pe Titu
Înfrângere la București
Bucșani s-a oprit în Etapa Regională la Cupa Satelor
Fără victorie sau gol marcat
Sezon ratat
Rezultate bune la baschet și fotbal
CSM Târgoviște își recapătă strălucirea
Urban Titu se desprinde la Liga a 4-a


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

La limita guvernării europene

A trecut neobservată o remarcă a comisarului european Vìra Jourová, care zicea la începutul anului că Uniunea Europeană este „la limită” în ceea ce privește gestionarea sa. "Există deja o organizare a Comisiei Europene în vicepreședinți executivi, vicepreședinți și comisari obișnuiți. Aș spune că suntem la limita a ceea ce este fezabil din punct de vedere managerial”, a... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale