Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro31.05.2024 00:15

Directorul CJAS Dâmbovița aduce lămuriri privind...


A A

Controalele și calitatea serviciilor medicale

Controalele și calitatea serviciilor medicale

În cadrul unei recente ședințe a Consiliului Județean al Persoanelor Vârstnice Dâmbovița, un subiect  adus în discuție a fost sănătatea. Deși nu era programat în ordinea de zi, pensionarii au dorit să abordeze această temă, profitând de prezența directorului general al CJAS Dâmbovița, Cristina Sima.

Cristina Sima a oferit informații despre activitatea instituției pe care o conduce și a clarificat aspecte legate de furnizorii de servicii, obligațiile acestora și controalele efectuate de specialiștii Casei. Un punct important evidențiat de aceasta a fost funcționarea unuia dintre cele mai eficiente birouri de control la nivelul Casei Județene de Asigurări de Sănătate Dâmbovița.

Avem unul dintre cele mai puternice birouri de control din țară, cu șase profesioniști dedicați, care desfășoară zilnic controale la furnizorii de servicii medicale”, a declarat Cristina Sima.

Directorul CJAS Dâmbovița, Cristian Sima, a adăugat că instituția este implicată într-o serie de controale la nivelul spitalelor și medicilor de familie din județ, subliniind importanța asigurării calității serviciilor medicale pentru asigurați.

Beneficiarul nostru, asiguratul, știe că poate sesiza CJAS cu orice reclamație legată de serviciile medicale și că noi intervenim rapid pentru a verifica furnizorul respectiv”, a subliniat Cristina Sima. Aceste declarații vin în contextul eforturilor continue ale CJAS Dâmbovița de a asigura accesul la servicii medicale de calitate pentru locuitorii județului.

 

 

 

 

 

 

 

 

Ștefan KhalilComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Sf. Prooroc Ilie Tesviteanul
Evidența bolnavilor cronici, în vizorul Ministerului Apărării
Zero focare active de pestă porcină africană
Numărul urgențelor crește odată cu temperatura
Controale ITM privind protecția contra caniculei
„Sanitas la înălțime” promovează și un stil de viață sănătos
Producția de grâu este de 3655 kg/ha, dar recoltatul încă nu s-a încheiat
Activități anticorupție la Primăria Odobești
410 de locuri de muncă vacante
Campania de informare privind dialogul social


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Rolul concesiilor strategice în construcția europeană

După alegerile europene, se conturează temele Agendei Europene 2024-2029. Alegerile europene 2024 confirmă trendul „unei mai puține cooperări europene” și al „promovării mai puternice a interesului național”. Mesajele diferă în funcție de liderii țărilor membre și doctrina partidelor aflate la putere, dar constatãm o situație nouă la nivel european.

[citește tot...]

Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale