Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



25.07.2014 08:10

Chiar dacã transferul jucãtorului la Dinamo s-a realizat ieri, rãmâne întrebarea:


A A

Contract falsificat în dreptul lui Robert Văduva?

Contract falsificat în dreptul lui Robert Văduva?
Vãduva spune cã a semnat cu Chindia doar pânã în aceastã varã. Ghergu și Trifan susțin altceva, cã jucãtorul a acceptat o înțelegere pânã în vara lui 2015

❚ „Eu știu că mai am contract cu Chindia până în vara lui 2014, deci s-a terminat. Eu așa rețin că scria, atunci când am semnat documentele”, ne-a transmis ieri Robert Văduva, jucător care a ajuns într-un final la Dinamo ❚ „Nu este adevărat ce susține Văduva, a semnat până în vara anului 2015”, ne-a transmis președintele Marcel Ghergu. Pentru a elimina orice speculații, cei din club ar trebui să facă public contractul jucătorului ❚ Problema ar fi mai veche, de pe vremea în care clubul târgoviștean era condus de Mihai Trifan, însă și fostul președinte îl contrazice pe atacantul care vrea la Dinamo: „Văduva a semnat un contract pe doi ani cu Chindia, adică până în vara lui 2015. Vă pot confirma acest lucru și ceilalți membri ai Consiliului Director de atunci, în momentul semnării documentelor fiind prezenți inclusiv antrenorii” ❚ Mihai Trifan i-a plătit ieri o poliță mai veche lui Sică Bârdeș, care s-a folosit de el în vara anului trecut, convingându-l să-i prelungească contractul, pentru ca apoi să contribuie la îndepărtarea lui din club. „Dacă a venit un alt antrenor, era normal să apară un staff tehnic nou. În mod normal, dacă schimbi ceva, schimbă până la capăt” ❚ Trifan a fost unul dintre cei care au suspectat meciul din turul campionatului trecut, pierdut surprinzător de Chindia pe teren propriu, în fața celor de la Titu (0-2), lăsând impresia că știe mai multe decât spune. Fostul președinte a deschis noi orizonturi de analiză, iar multe lucruri dubioase se leagă de mandatele de antrenor secund ale lui Sică Bârdeș

COSTIN MIHAI


 

Robert Văduva a dispărut de la Chindia și se pregătește acum cu Dinamo, echipă cu care a semnat începând de ieri. Cu toate acestea, jucătorul o ține una și bună, că înțelegerea lui cu gruparea târgovișteană ar fi expirat în această vară, chiar dacă pe acordul de transfer finalul colaborării înseamnă iunie 2015. „Eu știu că mai am contract cu Chindia până în vara lui 2014, deci s-a terminat. Eu așa rețin că scria, atunci când am semnat documentele”, ne-a transmis ieri Robert Văduva, jucător dorit cu insistență de Dinamo, care a reușit să-l transfere ieri de la Chindia, oferind în schimb doi jucători sub 21 de ani, Ionuț Stan și Mihai Popescu. „Nu este adevărat ce susține Văduva, a semnat până în vara anului 2015”, ne-a transmis președintele Marcel Ghergu.

 

 

De la Văduva, la Stelea junior

Problema lui Văduva ar fi mai veche, de pe vremea în care clubul târgoviștean era condus de Mihai Trifan, însă și fostul președinte îl contrazice pe atacantul care vrea la Dinamo.

„Robert Văduva a semnat un contract pe doi ani cu Chindia, adică până în vara lui 2015. Vă pot confirma acest lucru și ceilalți membri ai Consiliului Director de atunci, în momentul semnării documentelor fiind prezenți inclusiv antrenorii. Văduva era unul dintre jucătorii interesanți, pe care am ținut să-i legăm de club pentru o perioadă mai mare, de doi ani. Spre exemplu, eu nu am fost de acord ca fi-su lui Stelea să semneze nici măcar pe un an, dar erau făcute deja toate formele dinspre asociați. Tot ce am putut să fac este să semnez cu el pe un singur an, să nu stea prea mult pe capul nostru”.

Pentru a elimina orice speculații, cei din club ar trebui să facă public contractul lui Văduva.

 

Până și Trifan spune că Bârdeș ar fi trebuit dat afară

Trifan este omul care le-a prelungit contractele lui Sică Bârdeș și Silviu Dumitrescu, fără a-i consulta și pe asociați, adică cei care dau banii. Fostul președinte a fost ulterior înlăturat din club, în schimb antrenorii au rămas bine mersi. Acum a venit rândul lui Trifan să le plătească polița, printr-o declarație de zile mari.

„Dacă a venit un alt antrenor, era normal să apară un staff tehnic nou. De fapt, Croitoru a fost dintotdeauna prieten foarte bun cu Ghergu și cu Bârdeș, i-am văzut cum se pupau ei o dată la Nucet. Silviu Dumitrescu a fost mai restras, mai arogant cum spun unii, el nu a făcut parte din nici o gașcă. În mod normal, dacă schimbi ceva, schimbă până la capăt”.

 

Suspiciunile lui Trifan

Mihai Trifan a fost unul dintre cei care au suspectat meciul din turul campionatului trecut, pierdut surprinzător de Chindia pe teren propriu, în fața celor de la Titu (0-2), lăsând impresia că știe mai multe decât spune.

„Sunt oameni care mi-au spus că au câștigat la pariuri mergând că bate Titu, chiar dacă nu se aștepta nimeni. Nu am acuzat conducerea clubului că joacă la pariuri, am spus doar că unii au câștigat în Târgoviște bani frumoși pe acel meci. 10 meciuri dacă mai joacă Chindia și nu ia bătaie de la Titu. Loturile sunt diferențiate de valoare și orice om normal își pune tot felul de probleme în momentul când Chindia nu trece de Titu, care n-a bătut pe nimeni”.

În retur, formația târgovișteană s-a impus fără probleme pe terenul celor de la Urban, iar vorbele lui Trifan au avut acoperire, dar și greutate. Pe atunci, Titu era antrenată de Nicu Croitoru, iar Ghergu și Bârdeș apăreau ca delegat și antrenor secund la Chindia. Dacă până și Trifan cere ca Sică să dispară din club, după ce l-a protejat cât a putut pe vremea când era președintele Chindiei, nu prea mai e nimic de spus.

 

„Asta cu 13 miliarde e pentru adormit copiii, datoriile sunt cu mult mai mari!”

Trifan a lăsat impresia că agrează debarcarea fostului președinte otopenar de la Chindia, în schimb are grijă să-l înțepe și pe Marcel Ghergu, noul șef al executivului de lângă Turn.

„Eu știu despre el că a fost un fotbalist bun, în rest, nu cunosc ce studii are, ce a mai administrat până acum sau dacă și-a rezolvat anumite probleme. Acolo trebuie pus un om care să facă administrație, nicidecum fotbal. Dacă intră cineva să vadă adevăratele datorii ale Chindiei, rămâne cocoșat. Asta cu 13 miliarde e pentru adormit copiii, datoriile sunt cu mult mai mari!”.

Fostul președinte a deschis noi orizonturi de analiză, iar toate se leagă de mandatele ca antrenor secund ale lui Sică Bârdeș. Până și presa centrală a suspectat anumite meciuri ale Chindiei, echipă care nu a fost capabilă să câștige un singur punct în deplasare în returului campionatului 2012/13, pentru a evita retrogradarea din Liga a II-a.

 

Apoi a venit acel meci cu Titu, din turul campionatului trecut, a urmat unul cu FCM Târgoviște, în retur, totul culminând cu „dubla” pierdută în play-off contra Fortunei Câmpina, decisivă în lupta pentru promovare. La puțin timp, cei mai buni oameni ai echipei, Iustin Popescu și Georgian Honciu, s-au transferat tocmai la Fortuna. Iar Sică Bârdeș a fost antrenorul secund al echipei în toată această perioadă.

 



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Trimis de Albu la 25.07.2014 13:58

Uite asa usor, usor, incep sa apara matrapaslacurile facute de Trifan si sefutii lui! Corect, Vaduva putea semna un contract pana in 2015, dar daca perioada de imprumut din acordul de transfer a fost pana la 2014, de ce s-a transformat in 2015? Cei care au facut aceasta porcarie ar trebui urechiati!


Trimis de Coco la 25.07.2014 08:56

„Eu știu despre el că a fost un fotbalist bun, în rest, nu cunosc ce studii are, ce a mai administrat până acum sau dacă și-a rezolvat anumite probleme." Ce o fi vrut sa spuna prin aceasta declaratie fostul presedinte? Prietenii stiu...!


Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

CSM Târgoviște a pierdut finala mică
Longo, misterul unor luni pierdute
Luptă acerbă la Liga a 5-a, Seria Nord
Anastasia Udroiu Ivan, dublă campioană națională
Bezdead rezistă pe podium în Seria Nord
Apar campionii la înot
Aninoasa pierd primul meci
Medalii la judo pentru CS Târgoviște
Sute de copii din 6 județe, prezenți la Nucet
Victorie importantă în finala mică


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

România de peste Prut în cătarea criminală a Kremlinului (I)

Pe măsură ce alegerile prezidențiale din România de peste Prut/Republica Moldova se apropie, Kremlinul putinist n-o slăbește din cătarea lui criminală. Printre armele pe care deja le-a pus în bătaie sunt și politicienii românofobi, unii dintre aceștia de neam românesc (!?), și politruci ruși de la Tiraspol, și găgăuzii delicatetei bașcane Evghenia Guțul cu sufletul tot dăruit țarului Putin și cu un kalașnikov pitit sub fustă. Este... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale