Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro11.07.2024 00:18

IPS Mitropolit Nifon a prezidat


A A

Conferința pastoral-misionară la Târgoviște

Conferința pastoral-misionară la Târgoviște

În Sala „Independența” din Târgoviște s-a desfășurat, marți, 9 iulie 2024, sub președinția Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop și Mitropolit Nifon, Conferința Pastoral-Misionară din prima parte a anului, ce a avut ca temă „Anul omagial al pastorației și îngrijirii bolnavilor”.

La eveniment, au luat parte, alături de preoții din Eparhie: Părintele Vicar Eparhial, Părinții Consilieri și Inspectori de la Centrul Eparhial, Protopopii celor cinci Protoierii, precum și stareții și starețele de la mânăstirile din Eparhie.

Prof. univ. dr. Marian Croitoru, de la Facultatea de Teologie și Științele Educației a Universității ”Valahia” din Târgoviște, a susținut referatul principal al conferinței, iar Pr. dr. Bogdan Stana de la Parohia Răzvadul de Jos și Pr.  dr. Constantin Valentin Bugiulescu, de la Parohia Voinești II, ambele parohii din cadrul Protoieriei Târgoviște Nord, au susținut celelalte două referate.

Cu acest prilej, la finalul conferinței, a avut loc un amplu dialog referitor la tema întâlnirii, au fost prezentate comunicări din partea Centrului eparhial, iar clericii au primit îndrumări cu privire la probleme curente cu care se confruntă la parohii.

 

Biroul de presă al Arhiepiscopiei Târgoviștei

 

 Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

674 de candidați au susținut proba scrisă la titularizare
Admiterea la liceu 2024
Începe examenul de titularizare
Promovabilitatea la Bacalaureat a crescut: 78,9%
Despre grijile vieții
Sprijin pentru tineri elevi care vor concura în SUA
Reabilitarea Liceului Teoretic „Ion Heliade Rădulescu”
Festivalul „Peștera-Padina”
Meditație la Duminica Sfinților Români
Al doilea elev eliminat din BAC


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Rolul concesiilor strategice în construcția europeană

După alegerile europene, se conturează temele Agendei Europene 2024-2029. Alegerile europene 2024 confirmă trendul „unei mai puține cooperări europene” și al „promovării mai puternice a interesului național”. Mesajele diferă în funcție de liderii țărilor membre și doctrina partidelor aflate la putere, dar constatãm o situație nouă la nivel european.

[citește tot...]

Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale