Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro27.06.2024 00:18

La Mânăstirea Viforâta a avut loc...


A A

Conferința „Rolul comunității în prevenirea și combaterea recidivismului”

Conferința „Rolul comunității în prevenirea și combaterea recidivismului”

La Mănăstirea Viforâta, a avut loc joi, 20 iunie 2024, cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop și Mitropolit Nifon, conferința intitulată „Rolul comunității în prevenirea și combaterea recidivismului”

Cu această ocazie s-a subliniat importanța pe care Biserica o are în îngrijirea, vindecarea și reintegrarea persoanelor private de libertate aflate temporar în custodia așezămintelor de detenție, prin intermediul slujitorilor săi.

Conferința a debutat cu oficierea Sfintei Liturghii de către un sobor de preoți format din preoții de poliție penitenciară din penitenciarele zonei Munteniei (Ploiești, Târgșor, Mărgineni, Mioveni și Găești) și Părintele coordonator din Administrația Națională a Penitenciarelor, Cristian Antonescu.

Pr. Oancea Cristian, Consilier Social-Filantropic și Misionar al Arhiepiscopiei Târgoviștei, a transmis binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Mitropolit Nifon. Apoi, au prezentat alocuțiuni domnul Comisar de Poliție penitenciară Ghinea Dragoș Florentin, Directorul Penitenciarului Găești, domnul Inspector Principal de Poliție penitenciară Ioan Alexandru Bidilă,  Director adjunct al Penitenciarului Găești, precum și alți invitați.

Activitatea a fost coordonată de Penitenciarul Găești, cu strădania preotului de poliție penitenciară  Marian Oană.

Scopul acestei conferințe a fost acela de a evidenția șansele privind reziliența și adaptabilitatea persoanelor private de libertate pentru facilitarea procesului de reintegrare în societate, după eliberarea din detenție și diminuarea riscului de recidivă.

 

Biroul de presă al Arhiepiscopiei Târgoviștei

 

 Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Promovabilitatea la Bacalaureat a crescut: 78,9%
Despre grijile vieții
Conferința pastoral-misionară la Târgoviște
Sprijin pentru tineri elevi care vor concura în SUA
Reabilitarea Liceului Teoretic „Ion Heliade Rădulescu”
Festivalul „Peștera-Padina”
Meditație la Duminica Sfinților Români
Al doilea elev eliminat din BAC
Un elev din Dâmbovița, eliminat de la Bacalaureat
Premieră la Liceul de Arte din Târgoviște


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

"La Piovra" valahă (II)

George Coandă


Cât despre procuroarea-șefă, circulă prin presă zvonul că nici „zeița dreptății” nu ar fi străină de afaceri dubioase ale eșuatului James Bond valah. Na, poftim, și e ditamai procurorul-șef al UE. Dar parcă mai știm noi câte ceva despre malversațiunile - hai să le spunem mai pe șleau: nasoalele - care, urzite laolaltă cu dom’... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale