Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro19.09.2023 00:12


A A

Comuna Raciu continuă să investească în infrastructura sportivă

Comuna Raciu continuă să investească în infrastructura sportivă

Administrația publică locală din Raciu face pași importanți către dezvoltarea comunității, pe măsură ce au început lucrările de amenajare a unui teren de fotbal de ultimă generație în satul Raciu. Cu o valoare totală a investiției de 1.205.870,23 lei, TVA inclus, proiectul este finanțat în mod colectiv de UAT Comuna Raciu și Consiliul Județean Dâmbovița prin intermediul Programului Județean de Dezvoltare Locală.

Această inițiativă, care se bucură de sprijin local și județean, reprezintă un pas semnificativ în dezvoltarea comunitară și în promovarea activităților sportive în zonă. Noul teren de fotbal va fi dotat cu facilități moderne pentru a susține antrenamentele și competițiile locale, și nu numai, contribuind la îmbunătățirea calității vieții locuitorilor din Raciu.

Primarul comunei, Vasile Grădinaru, a subliniat importanța acestui proiect pentru comunitate, afirmând că „amenajarea unui teren de fotbal modern este o viziune îndrăzneață pentru viitorul comunei noastre. Acest spațiu va deveni un loc de întâlnire pentru tinerii noștri, un loc în care se vor forma echipe, se vor crea amintiri și se va promova sănătatea prin sport”, a transmis primarul comunei Raciu.

Proiectul vine în întâmpinarea nevoilor comunității de a avea facilități sportive adecvate și contribuie la stimularea activității fizice și a implicării sociale în rândul locuitorilor din Raciu. De asemenea, această inițiativă consolidează parteneriatele între autoritățile locale și județene în sprijinul dezvoltării locale.

 

 Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Admiterea la liceu 2024
Începe examenul de titularizare
Promovabilitatea la Bacalaureat a crescut: 78,9%
Despre grijile vieții
Conferința pastoral-misionară la Târgoviște
Sprijin pentru tineri elevi care vor concura în SUA
Reabilitarea Liceului Teoretic „Ion Heliade Rădulescu”
Festivalul „Peștera-Padina”
Meditație la Duminica Sfinților Români
Al doilea elev eliminat din BAC


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Descrețirea inovației (II)

DAN LUCA 


Merg mai departe și îmi vin în minte alte două exemple, total diferite, dar deosebit de inovative. Era în anul de grație 1985, Franck Biancheri lansa idea unei asociații studențești europene, interdisciplinare, dar fără nivelul național. Adică, structurile de coordonare ale organizației erau centrele universitare racordate direct la un Comitet... [citește tot...]

Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale