Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro09.11.2023 00:20

Editorial


A A

Colonizarea: o crimă împotriva poporului român

Colonizarea: o crimă împotriva poporului român

Cum toate guvernările de după 1989 au fost guvernări ale înaltei trădări naționale aducând România la starea de Românabsurdistan nu trebuie să mire pe absolut nimeni că pământul „Grădinii Maicii Domnului” este pe zi ce trece, colonizat de alte etnii venite de aiurea. Cu alte cuvinte, Românabsurdistanul este golit de români.

Halucinant, nu? Este adevărat că șmecherii din leadershipul U.E. au forțat în cel mai odios chip imperialist mâna românilor pentru a-și distruge puternica economie națională, și din zestrea acestea, mai abitir, sectorul industrial, amenințându-i că, altminteri, nu vor fi admiși în selectul club comunitar european. Iar guvernanții, repet, fără nicio excepție, au răspuns cu idioată obediență yes.

Știm cu toții, dar, din păcate, ne facem vinovați, da, cu toții, că am stat cu mâinile-n sân, că am tăcut din naivitate, din prostie, din năuceală, marea majoritate. Și, neputincioși, am asistat, și încă asistăm, cum milioane de compatrioți și-au luat lumea-n cap, căutându-și prin seducătorul occident euro-atlantic  - cu toate că nici pe acolo câinii nu prea umblă cu covrigi în coadă - o brumă de supraviețuire.

Și, acum, constatăm că nu mai are cine să muncească aproape în niciunul dintre sectoarele de activitate. Și s-a tot golit de români, pe aici mai ducându-și traiul pensionării, dar și aceștia din ce în ce mai nemulțumiți, și, dintre cei mai tineri, patrioții, câți vor mai fi fiind, cât și de cei care mai trag targa speranței pe uscat.

Deci, tot golindu-se de băștinași, Românabsurdistanul este ocupat de arabi, de filipinezi, de indieni, de vietnamezi, de srilankezi și de te mai miri cine. Ăștia de vin sau sunt aduși de patroni de pe aiurea, mulțumiți că sunt plătiți cu cât sunt plătiți decât cu nimic în țările de unde au năzărit pe aici, vor fi într-o zi locuitorii majoritari ai Românabsurdistanului.

Această colonizare, hai s-o spunem tranșant, asumându-ne riscul, este o crimă împotriva poporului român un halucinant genocid. Singurii din locuitorii acestei absurde țări sunt maghiarii, și, mai ales cei din „secuime”. Și știm de ce. Au ordin de la Budapesta să stea locului chiar de-ar fi să crape de foame.

 

George CoandăComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Rolul concesiilor strategice în construcția europeană
Descrețirea inovației (II)
Descrețirea inovației (I)
"La Piovra" valahă (II)
"La Piovra" valahă
Un scandal „patriotic” pentru un „Patriot” (II)
Un scandal „patriotic” pentru un „Patriot” (I)
De ce este nevoie de o strategie europeană
Gândire europeană
Herr Fritz, nein! Hai, las-o baltă!


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale