Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



11.02.2016 00:09

Editorial sportiv:: Lovitura de la colț


A A

Clubul pensionarilor

Clubul pensionarilor

MĂDĂLIN RĂDUCU

 


 

Cred că am scris zeci de editoriale despre situația precară și mizeră în care se află fotbalul județean din Dâmbovița. Am atras atenția asupra neregulilor de la asociația patronată de peste două decenii de Tudor Emil, perioadă ce poate fi comparată, ca durată, cu cea a dictatorilor. Atenție, nu spun că și regimul a fost așa, cu toate că multe decizii și fapte indică spre acest lucru.

Ulterior, am încercat privirea de ansamblu, în care sub atenția mea au intrat și cluburile care compun Adunarea Generală. Am rămas surprins să constat că și aici sunt multe hibe, probleme mari de-a dreptul. De ce? Simplu. Pentru că oamenii, conducători, președinți, delegați, primari, agreează și acceptă acest sistem „bolnav” de la asociație. Oamenii de fotbal au fost și continuă să fie de acord cu toate matrapazlâcurile care se fac în ceea ce privește vizele, taxele (de contestație, de transfer etc.), cartona șele și tot așa. Tocmai de aceea s-a ajuns la scandaluri mari, pentru că cei de la asociație au luat din două părți, iar când au trebuit să dea o decizie, din ecuație sigur ar fi ieșit cineva în pierdere. De aia nu au mai știut cum s-o dreagă, pe românește, și au apelat la tot felul de bâlbe puerile. Iar echipele s-au învățat cu sistemul ăsta bolnăvicios, oamenii deja știu cât e „scorul” pentru orice hârtie au nevoie, indiferent dacă dorința se încadrează sau nu în cadrul regulamentar. Într-adevăr, mai există o opoziție, dar de cele mai multe ori e de formă, c-așa dă bine în democrație. Eu cred că în ritmul ăsta, tabăra contestatarilor nu va putea niciodată să schimbe ceva.

La final, vă propun un exercițiu simplu de imaginație. Să lăsăm pentru o secundă toate orgoliile și prieteniile la o parte și să încercăm să privim detașați imaginea de ansamblu. Nu-i așa că este una antică, alb-negru? Serios acum, când vezi amatorismul unor cluburi care se consideră semi-profesioniste, te ia cu durerea de cap. Nu mai spun ce senzație îți lasă când intri în sediul asociației. Cu excepția secretarului, zici că-i clubul pensionarilor și nu alta. Sigur că mulți au intenții bune, există și oameni de calitate, însă câțiva sunt pur și simplu ahtiați după funcții, putere, expunere și bani. Cât mai mulți bani.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Cezar Papoe, aproape de ultimul act
Bizarerii de Liga a 2-a
Trei medalii de aur la Campionatul Național de Karate Interstiluri
GȘA Nucet e campioană județeană la Juniori U15
Cianocobalamina întârziată
Recolta Gura Șuții va juca finala Cupei României
Podium format din nou promovate
Succes important pentru Flacăra
Ce urmează la Chindia?
Pucioasa s-a impus lejer


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Comisar european pentru apărare

Invazia rusă din Ucraina are un impact asupra evoluției Uniunii Europene. S-au mișcat multe din punct de vedere al politicii de apărare comună și al producției de armament la nivelul statelor membre.

Alegerile pentru Parlamentul European mobilizează partidele politice în a propune soluții de viitor pentru guvernarea societății europene. Printr-un document strategic, intitulat Manifesto,... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale