Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



31.05.2023 00:10

Editorial sportiv: Lovitura de la colț!


A A

Chindia rămâne fără piesele de bază

Chindia rămâne fără piesele de bază

Chindia Târgoviște a retrogradat în liga secundă, dar problemele echipei de lângă Turnul Chindiei nu s-au încheiat în acel moment. Formația prezidată de Marcel Ghergu a început să piardă mai mulți jucători importanți, precum Cătălin Căbuz, Cristi Neguț sau Daniel Popa. Practic, odată cu plecările celor doi jucători de atac, Chindia pierde enorm în compartimentul ofensiv, ei fiind jucătorii care s-au dovedit decisivi în multe momente pe prima scenă a fotbalului românesc.

Nu cred că lista plecărilor se va încheia aici, pentru că situația la Târgoviște este incertă în aceste momente. Singurul lucru bun care i s-a întâmplat Chindiei în acest an a fost revenirea acasă, pe stadionul „Eugen Popescu”, dar chiar și aceasta a venit foarte târziu, în rest nu cred că pot fi scoase în evidență alte aspecte pozitive. Rămâne de văzut ce se va întâmpla în cadrul clubului târgoviștean.

În acest moment, Chindia nu are antrenor principal, nu are un staff tehnic care să decidă, alături de conducerea administrativă, strategia pentru următorul sezon. Timpul se scurge rapid și trebuie să se găsească cea mai bună soluție, astfel încât Chindia să revină în primul eșalon, la finalul stagiunii următoare. Sunt multe lucruri de pus la punct, atât în privința lotului, cât și a conducerii.  

Deși i s-a solicitat demisia, președintele Marcel Ghergu continuă să rămână pe aceeași poziție și, dacă ar fi să analizăm declarațiile oferite după jocul cu FC Voluntari, se înțelege că acesta va conduce clubul și în liga secundă. Chindia Târgoviște rămâne fără piesele de bază, fără jucătorii care au dus greul în ultimele stagiuni. Dacă jucătorii locali au plecat, dezamăgiți de lipsa de implicare a autorităților locale, îmi este greu să cred că lotul Chindiei pentru următorul sezon va cuprinde prea mulți fotbaliști care au evoluat petru echipa târgovișteană în stagiunea precedentă.

Din păcate, nu ni se oferă prea multe informații legate de activitatea din cadrul clubului târgoviștean. Ne-am obișnuit cu lipsa de comunicare. Chiar aș prefera în acest moment să se lucreze bine, chit că nu se oferă declarații, dar îmi e greu să cred că se întâmplă acest lucru, ținând cont de experiența din ultimele sezoane.

 


Cosmin Sava



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Urban Titu și Roberto Ziduri, un duel spectaculos
Chindia, comedie sau tragedie?
Voința Bezdead preia șefia în Seria Nord
Aninoasa pregătește sărbătoarea promovării
Chindia, o nouă dezamăgire
Bate vântul păpădia, ca Pandurii pe Chindia
Flacăra, prima victorie din 2024
Primul eșec din play-out
CSM Târgoviște a ratat calificarea în finală
Chindia, pe podium la fotbal feminin


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Lovituri sub centură… electorale

Din punct de vedere politic electoral, se pare că poporul român nu se poate vindeca, mai ales „clasa politică”, grotescă și iresponsabilă. Au trecut 35 de ani de la ceea ce încă numim „revoluția română”, și visul democrației ideale s-a spulberat în deșertul… deșertăciunilor și rătăcim năuci printr-o Uniune Europeană care, existențial, ne-a aruncat într-un haos distopic.

[citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale