Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



07.07.2015 00:08

Reunire pe caniculă


A A

Chindia nu mută pe piața transferurilor

Chindia nu mută pe piața transferurilor
Jucătorii Chindiei s-au antrenat ieri pe o căldurã sufocantă

❚ Au fost prezenți ieri 27 de jucători, printre ei și doi puști veniți în probe. Ionuț Constantin are 19 ani și este mijlocaș central, în timp ce Alexandru Bădiță este cu un an mai în vârstă și evolează ca mijloca ș lateral ❚ „E posibil să mai aducem niște jucători tineri, dar să nu vă așteptați la transferuri spectaculoase. Cred că lotul actual are suficientă valoare pentru a face față la Liga a II-a”, s-a exprimat președintele Marcel Ghergu ❚ „Eu cred că ar mai trebui aduși trei-patru jucători cu experiență, pentru a nu avea emoții la Liga a II-a. E o părere, însă antrenorii știu cel mai bine valoarea lotului și de ce au nevoie”, l-a contrazis ușor pe Ghergu vicepreședintele Cătălin Furtună

COSTIN MIHAI

 


 

Reunire discretă ieri pentru jucătorii Chindiei Târgoviște, după ce au petrecut o lună de vacanță.

„Chiar le spuneam colegilor. Când am avut zile libere, a plouat tot timpul. A venit canicula exact când am reluat pregătirile. Nu-i nicio problemă, suntem obișnuiți”, s-a amuzat ușor căpitanul Dragoș Pătru.

Nu a lipsit nimeni de la reunire, la care au fost prezenți 27 de jucători, printre ei și doi puști veniți în probe. Ionuț Constantin are 19 ani și este mijlocaș central, în timp ce Alexandru Bădiță este cu un an mai în vârstă și evoluează ca mijlocaș lateral. Ședința de pregătire a avut loc pe terenul de antrenament al stadionului „Eugen Popescu”.

Șefii Chindiei au opinii diferite

„În afara unor copii veniți în probe, nu e nicio noutate la nivelul lotului și nu cred că o să fie nici pe viitor. E posibil să mai aducem niște jucători tineri, dar să nu vă așteptați la transferuri spectaculoase. Cred că lotul actual are suficientă valoare pentru a face față la Liga a II-a”, s-a exprimat președintele Marcel Ghergu, contrazis ușor de „vicele” Cătălin Furtună, prezent și el la reunirea de ieri.

„Eu cred că ar mai trebui aduși trei-patru jucători cu experiență, pentru a nu avea emoții la Liga a II-a. E o părere, însă antrenorii știu cel mai bine valoarea lotului și de ce au nevoie”.

Croitoru, debut la Liga a II-a

Odată cu Chindia, a trecut la un alt nivel și Nicu Croitoru, aflat la prima experiență ca antrenor la o echipă de ligă secundă. Până acum a antrenat doar în eșaloanele mai mici, cel mai mult la Urban Titu. Chiar dacă s-au tot vehiculat diverse nume de antrenori în cercurile fotbalistice locale, asociații nu au luat în calcul o schimbare la nivelul băncii tehnice. Croitoru a promovat echipa în eșalonul secund și este normal să i se asigure continuitate.

„Va fi o experiență interesantă și pentru mine ca antrenor. Și eu cred că lotul este unul echilibrat, care poate face față noului nivel. Vor mai veni și câțiva jucători tineri, pentru că avem nevoie de soluții pentru posturile de juniori”, a spus antrenorul Chindiei.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Cristi Bălașa vrea să revină la Chindia
Poker pe emblema Chindiei Târgoviște
Chindia rămâne pe un jilț amărât din play-out
CSM Târgoviște a pierdut finala mică
Longo, misterul unor luni pierdute
Luptă acerbă la Liga a 5-a, Seria Nord
Anastasia Udroiu Ivan, dublă campioană națională
Bezdead rezistă pe podium în Seria Nord
Apar campionii la înot
Aninoasa pierd primul meci


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

România de peste Prut în cătarea criminală a Kremlinului (II)

Apropo de găștile mafiotge proruse. Duminică, acestea, plus bașcana (guvernatoarea bolșevic-secesionistă de la Comrat), reunite în alianța politică prorusă „Pobeda” („victoria”) și-au anunțat – amenințare asemenea unui ultimatum – intrarea în cursa electorală împotriva Maiei Sandu și a partidelor proeuropene, în caz de… „pobeda” („victorie”) oferind pe tavă lui Putin... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale