Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



17.09.2018 00:10

Liga a II-a. Daco-Getica București – Chindia Târgoviște 2-2 (1-2)


A A

Chindia nu iese din criză

Chindia nu iese din criză

❚ „Nu reacționăm la primul impuls. Nu se pune problema să schimbăm antrenorul și nici nu am contactat pe altcineva. Mai apar și perioade grele, însă ne vom reveni”, a transmis președintele Ghergu un mesaj de susținere pentru antrenorul Moldovan ❚ Chiar dacă Marcel Ghergu lasă impresia că situația e sub control, Chindia se vede rău nu doar în clasament, ci și ca joc ❚ Chindia a acumulat numai două puncte din 12 în ultimele patru etape și a patinat la 7 distanță de liderul Academica Clinceni, ocupând un foarte modest loc 9 ❚ La cum se exprimă formația târgovișteană, luăm în calcul emoțiile și la următoarele meciuri, cu Flacăra Moreni, Farul Constanța și Dacia Unirea Brăila

 

COSTIN MIHAI

 


 

Stadion „Juventus”. Au marcat: Voicu (14, 47-pen) / L. Mihai (6), Cherchez (44). Au arbitrat: Marius Chioran – Doru Lucaciu, Petrică Câmpeanu (toți Cluj Napoca). Rezervă: Bogdan Dumitrache (București). Observatori FRF: Bogdan Zanfirescu (Botoșani), Vasile Vamanu (Piatra Neamț). Cartonașe galbene:

Daco-Getica: Botaș – Motroc, Cotigă, Georgescu, Mușat – Cîrjan, Călințaru – Teuț (55 Petriș), Stănescu (85 Iordănescu), Bustea (75 Carabela) – Voicu. Antrenor: Marius Baciu.

Chindia: Aioani – Martac, Dudea, C. Dinu, Dumtrașcu (85 Stoica) – Novac (73 Neguț), Lungu, L. Mihai, Manea (58 Mihaiu) – Cherchez, Florea. Antrenor: Viorel Moldovan.

Prea puține puncte: 2 din 12!

„Nu reacționăm la primul impuls. Nu se pune problema să schimbăm antrenorul și nici nu am contactat pe altcineva. Mai apar și perioade grele, însă ne vom reveni”, a transmis președintele Ghergu un mesaj de susținere pentru antrenorul Moldovan, după remiza din Colentina, 2-2 cu Daco-Getica. La fel a spus Marcel și despre Croitoru, că va continua după ratarea promovării, însă a fost debarcat imediat după reunirea lotului. Chindia a acumulat numai două puncte din 12 în ultimele patru etape și a patinat la 7 distanță de liderul Academica Clinceni, ocupând un foarte modest loc 9. Departe de așteptări pentru o echipă cu pretenții de promovare, lot întărit și stabilitate financiară. Chiar dacă Marcel Ghergu lasă impresia că situația e sub control, Chindia se vede rău nu doar în clasament, ci și ca joc. La cum se exprimă formația târgovișteană, luăm în calcul emoțiile și la următoarele meciuri, cu Flacăra Moreni, Farul Constanța și Dacia Unirea Brăila.

Penalty jenant pentru gazde

Chindia a marcat rapid în Colentina, prin Liviu Mihai (6), dar tot rapid a fost egalată de Adrian Voicu (14). Chindia a condus de două ori pe Daco-Getica, Cristi Cherchez (44) marcând înainte de pauză, dar nu a reușit nici acum să țină de avantaj, același Voicu (47-pen) punctând după ieșirea de la cabine. ,,Impresia mea e că nu a fost penalty, dar aș vrea să revăd faza”, s-a exprimat Ghergu. ,,Marius Nechita Chioran din Cluj-Napoca, confundă terenul de fotbal cu bazinul de înot și acordă lovitură de pedeapsă pentru gazde la pătrunderea lui Călințaru. Rapidul mijlocaș al gazdelor pătrunde în careu, Novac încearcă o intervenție cu piciorul și, după câteva fracțiuni de secundă (poate chiar 2 secunde), Călințaru plonjează ca-n piscină fără să fie atins de niciun adversar. Poate plonjonul, poate căldura sau poate lipsa de talent în fac pe centralul clujean să cânte scurt din fluier”, notează site-ul 100%sport.

Arbitraje veninoase sub „protecția” lui Cip Iugulescu

Cam multe lovituri de pedeapsă se acordă împotriva Chindiei. Și pentru asta a fost adus în club fostul arbitru Ciprian Iugulescu, despre care s-a spus la șefii cei mari că are relații la CCA. Am văzut ce relații, inclusiv în meciurile de baraj, cu Voluntari. Chindia pierde puncte pe bandă rulantă și tinde să se transforme într-un fel de UTA anul trecut. Care venea cu gânduri mari după încă un baraj al promovării pierdut și abia reușea să scape de retrogradare.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Cristi Bălașa vrea să revină la Chindia
Poker pe emblema Chindiei Târgoviște
Chindia rămâne pe un jilț amărât din play-out
CSM Târgoviște a pierdut finala mică
Longo, misterul unor luni pierdute
Luptă acerbă la Liga a 5-a, Seria Nord
Anastasia Udroiu Ivan, dublă campioană națională
Bezdead rezistă pe podium în Seria Nord
Apar campionii la înot
Aninoasa pierd primul meci


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

România de peste Prut în cătarea criminală a Kremlinului (II)

Apropo de găștile mafiotge proruse. Duminică, acestea, plus bașcana (guvernatoarea bolșevic-secesionistă de la Comrat), reunite în alianța politică prorusă „Pobeda” („victoria”) și-au anunțat – amenințare asemenea unui ultimatum – intrarea în cursa electorală împotriva Maiei Sandu și a partidelor proeuropene, în caz de… „pobeda” („victorie”) oferind pe tavă lui Putin... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale