Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



31.07.2014 08:10

FOTO :: Cupa României. Urban Titu - Chindia Târgoviște 0-1 (0-0)


A A

Chindia nu a impresionat, dar s-a calificat

Chindia nu a impresionat, dar s-a calificat
Orgolii mari ieri între Titu și Chindia, într-un meci destul de aprig, cu doi eliminați

❚ Cristi Cherchez, vedeta târgoviștenilor a făcut din nou diferența într-un moment dificil, finalizând ca un fotbalist de rasă o pasă inteligentă servită de căpitanul Pătru ❚ Chiar dacă a obținut o calificare cu emoții la Titu, apărută la ultima fază, Chindia a fost echipa mai matură, gestionând atent aproape 30 de minute de inferioritate numerică ❚ Orgoliile au răbufnit și la vestiare, dar și pe teren, Ispas și Butoi părăsind terenul după ce au atras câte două cartonașe galbene

 

MĂDĂLIN RĂDUCU, COSTIN MIHAI


Stadion: „Orășenesc”. Spectatori: 400. A marcat: Cherchez (90+4). Au arbitrat: Alexandru Filip (Târgoviște) 6,5 – Emil Mateescu 7, Bianca Florea 8 (ambii din Ploiești). Cartonașe galbene: Corbu (7), Pîslaru (25), Butoi (61, 65), Neguț (79), Cârstea (84) / Ispas (18, 27), R. Dobre (43), Cherchez (90+4). Cartonașe roșii. Butoi (65) / Ispas (27).


Urban: Iordan – Pîslaru, Ștefănescu, Butoi, Mirescu – Corbu, Dicu, Penescu (64 C. Calofir), Rădescu - Cârstea (84 Ivașcu), Petculescu (70 Neguț). Antrenor: Adrian Neaga.

Chindia: Omuț – Pătru, C. Dinu, Ispas, Cernea - R. Dobre (46 Săndulescu), Voinea, Anton, Grigore - Cherchez, Popa. Antrenor: Nicu Croitoru.

Chindia Târgoviște și-a asigurat prezența în turul III al Cupei României Timișoreana, după ce s-a impus ieri după-amiază cu mari emoții la Titu, grație reușitei lui Cristi Cherchez (90+4), din ultimele secvențe ale meciului. Săracă în ocazii de gol, partida a avut în schimb zece cartonașe galbene și chiar două roșii, apărute pe fondul orgoliilor exagerate. Voinea (4) a încercat să debuteze frumos pentru Chindia, ratând de puțin deschiderea scorului, după o execuție șireată, din lovitură liberă.

A urmat apoi „momentul de grație” al lui Ispas, care s-a lipit rapid de două cartonașe galbene (18, 27), atrase ușor, în zone fără pericol. Gazdele nu au putut profita de omul în plus, neavând nici măcar un șut pe poartă până la pauza jocului.

Calificare la ultima fază

Nici la reluare nu am văzut prea mult fotbal, în schimb au apărut și ocaziile cu adevărat importante. Pătru (63) i-a testat reflexele lui Iordan, care a scos de sub transversă, după care a Butoi a atras și el două avertismente într-un interval foarte scurt (61, 65).

Chiar dacă situația s-a echilibrat numeric, s-a jucat în continuare destul de prudent. Săndulescu (75) a fost totuși aproape de a deschide scorul, servit ideal de Popa, care a repetat scenariul cu Cherchez, însă Iordan (69) a respins de fiecare dată. Cornel Calofir (89) a fost și el aproape de a închide meciul, dar pentru Titu, numai că a trimis slab dintr-o poziție ideală, iar Omuț a blocat.

Diferența a făcut-o șiretul Cherchez, poate cel mai bun de pe teren. Corbu a pasat greșit, Pătru l-a servit inteligent pe Cherchez, iar Cristi a făcut instrucție cu Iordan, semnând golul calificării. Un fotbalist sclipitor, care le-a mai aplicat o palmă celor care îi contestă valoarea și caracterul. Prezent la meci, primarul interimar Ciprian Prisăcaru a mers la final în vestiarul Chindiei, pentru a-i felicita pe jucători.

 

Declarații la cald

Cristi Cherchez, atacant Chindia Târgoviște

„Dedic golul familiei, iubitei mele și echipei. A fost o reușită importantă atât pentru mine, cât și pentru Chindia, care a adus o calificare muncită. E important că am început cu dreptul noul sezon.”

Nicu Croitoru, antrenor Chindia Târgoviște

„Victorie și calificare foarte grea. A fost mai greu decât ne așteptam. Ni l-am făcut dificil prin eliminarea lui Ispas. Calificarea vine într-un moment greu, pentru că suntem într-o perioadă de pregătire centralizată, cu antrenamente în care factorul fizic e prioritar. Asta s-a simțit și în jocul de azi, s-a văzut că nu avem prospețime. Nu știu cât de mari au fost orgoliile. Un derby local, iar la astfel de meciuri, când se întâlnesc două echipe apropiate la nivel geografic, atunci valorile se nivelează. Am avut emoții pe final. Fair-play ar fi fost să dea mingea afară, așa cum am făcut și noi. N-a fost chiar ușor să intru în vestiarul oaspeților, vă dați seama. Am fost o familie aici. Eu cred că vom rămâne în relații bune și în continuare.”

Rică Neaga, antrenor Urban Titu

„Înfrângerea e dureroasă pentru băieți. Mă bucur că am avut o evoluție bună. V-am zis înainte de meci că vom opune rezistență celor de la Chindia. Îi felicit pentru dăruirea pe care au avut-o. Era mai frumos să mergem în prelungiri. A fost un derby local, în care am întâlnit o echipă foarte bună, care a ratat promovarea anul trecut în ultima etapă. Vreau să vorbesc mai mult de băieții mei. Cu siguranță vor mai veni jucători la Titu. Suntem într-un proces de reconstrucție. Felicit echipa din Târgoviște.”

 



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Cristi Bălașa vrea să revină la Chindia
Poker pe emblema Chindiei Târgoviște
Chindia rămâne pe un jilț amărât din play-out
CSM Târgoviște a pierdut finala mică
Longo, misterul unor luni pierdute
Luptă acerbă la Liga a 5-a, Seria Nord
Anastasia Udroiu Ivan, dublă campioană națională
Bezdead rezistă pe podium în Seria Nord
Apar campionii la înot
Aninoasa pierd primul meci


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

România de peste Prut în cătarea criminală a Kremlinului (II)

Apropo de găștile mafiotge proruse. Duminică, acestea, plus bașcana (guvernatoarea bolșevic-secesionistă de la Comrat), reunite în alianța politică prorusă „Pobeda” („victoria”) și-au anunțat – amenințare asemenea unui ultimatum – intrarea în cursa electorală împotriva Maiei Sandu și a partidelor proeuropene, în caz de… „pobeda” („victorie”) oferind pe tavă lui Putin... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale