Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



21.02.2020 00:10

Ultimul joc din sezonul regulat


A A

Chindia joacă mâine cu FCSB

Chindia joacă mâine cu FCSB

❚ Această partidă reprezintă o premieră, ținând cont că Chindia Târgoviște este prima echipă de seniori din Dâmbovița care evoluează pe cel mai mare stadion al țării ❚ Echipa pregătită de Bogdan Vintilă ocupă locul 3 în acest moment, cu 43 de puncte, șase lungimi în spatele liderului CFR Cluj, în timp ce Chindia este pe 11, cu 24 de puncte ❚ În pauza competițională s-a discutat despre posibilitatea ca anumiți jucători ai formației din București, precum Alexandru Stan, Salomao, Filip sau Belu, să ajungă sub comanda lui Viorel Moldovan

 

COSMIN SAVA


Formația lui Viorel Moldovan a dezamăgit în ultima etapă, când a pierdut în momentele de final ale jocului, 1-2 cu FC Voluntari, una dintre echipele cu care luptă pentru evitarea retrogradării. Mâine, în ultima rundă, Chindia Târgoviște evoluează în deplasare la vicecampioana FCSB, pe Arena Națională, de ora ora 20.00. Partida va fi transmisă în direct de Telekom Sport, Digi Sport și Look, iar biletele pentru sectoarele destinate fanilor Chindiei au prețul de 10 lei. Această partidă reprezintă o premieră, ținând cont că Chindia Târgoviște este prima echipă de seniori din Dâmbovița care evoluează pe cel mai mare stadion al țării.

Formă slabă pentru ambele echipe

Deși au obiective diferite, ambele echipe au început rău anul 2020, fiecare dintre ele reușind câte o victorie. Chindia a învins Astra (2-1), dar a pierdut cu FC Botoșani (0-1) și FC Voluntari (1-2), în timp ce FCSB a reușit să câștige toate punctele în partida cu FC Voluntari (2-1), a remizat cu Academica Clineni (0-0) și a cedat în fața campioanei CFR Cluj (0-1), dar și a eternei rivale, Dinamo București (1-2). Echipa pregătită de Bogdan Vintilă ocupă locul 3 în acest moment, cu 43 de puncte, șase lungimi în spatele liderului CFR Cluj, în timp ce Chindia este pe 11, cu 24 de puncte, două mai mult decât Poli Iași, care ocupă locul 12, poziție ce duce la barajul pentru menținere/promovare în Liga I.

FCSB s-a impus în tur

Meciul tur, disputat pe arena „Ilie Oană” din Ploiești, a fost unul extrem de interesant. Daniel Florea a deschis scorul în minutul 14, dar Leca a înscris în propria poartă în minutul 31, iar Gnohere a reușit golul victoriei pentru vicecampioană, în minutul 57. Ambele echipe au nevoie de puncte, astfel că putem asista la un meci spectaculos, însă formația târgovișteană pornește clar cu a doua șansă în această înfruntare.

Telenovelă în pauza competițională

În pauza competițională s-a discutat despre posibilitatea ca anumiți jucători ai formației din București, precum Alexandru Stan, Salomao, Filip sau Belu, să ajungă sub comanda lui Viorel Moldovan. Aceste mutări nu s-au realizat, în schimb la Târgoviște au ajuns jucători ca Diallo, Piftor, Berisha sau Dangubic.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Cristi Bălașa vrea să revină la Chindia
Poker pe emblema Chindiei Târgoviște
Chindia rămâne pe un jilț amărât din play-out
CSM Târgoviște a pierdut finala mică
Longo, misterul unor luni pierdute
Luptă acerbă la Liga a 5-a, Seria Nord
Anastasia Udroiu Ivan, dublă campioană națională
Bezdead rezistă pe podium în Seria Nord
Apar campionii la înot
Aninoasa pierd primul meci


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

România de peste Prut în cătarea criminală a Kremlinului (II)

Apropo de găștile mafiotge proruse. Duminică, acestea, plus bașcana (guvernatoarea bolșevic-secesionistă de la Comrat), reunite în alianța politică prorusă „Pobeda” („victoria”) și-au anunțat – amenințare asemenea unui ultimatum – intrarea în cursa electorală împotriva Maiei Sandu și a partidelor proeuropene, în caz de… „pobeda” („victorie”) oferind pe tavă lui Putin... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale