Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro30.05.2024 00:14

La Potlogi, peste câteva zile,


A A

Centrul de Zi pentru Persoane Vârstnice, în pragul inaugurării

Centrul de Zi pentru Persoane Vârstnice, în pragul inaugurării

*În paralel, la Potlogi, se lucrează intens și la implementarea  altor investiții, dar se pregătesc și proiecte noi care urmează să fie depuse pe Programul Operațional Regional

 

Căminul de Zi pentru Persoane Vârstnice de la Potlogi va fi inaugurat marți, 4 iunie 2024, în prezența autorităților locale și județene, după cum ne-a declarat ieri viceprimarul cu atribuții de primar al comunei, Viorel Drăghici! Investiția a fost realizată pe amplasamentul unui fost Dispensar  Medical, construcție care a fost modernizată și extinsă  în vederea pregătirii pentru seniorii din localitate.

Aceștia au de acum încolo un loc special numai al lor unde se pot delecta și socializa. Costul total al lucrării a  fost  4.000.000 lei, din care fonduri europene pe Programul Operațional Regional (POR) - 2,5 milioane lei, iar 1.5 milioane lei au fost suportați de Consiliul Local Potlogi. De asemenea, la Potlogi se lucrează intens și la implementarea  altor investiții, dar se pregătesc și proiecte noi care urmează să fie depuse pe Programul Operațional Regional.

„Marți avem inaugurarea Centrului de Zi pentru Persoane Vârstnice. Valoarea investiției a fost de 4 milioane de lei. De asemenea ne-au venit  materialele și utilajele pentru rețeaua de canalizare și lucrările probabil vor începe de joi, 30 mai 2024. Derulăm un program în asociere cu Consiliul Județean Dâmbovița pe DJ 711 A și DJ 711B iar lucrările într-un stadiu avansat. Avem un proiect de depus pentru o școală nouă la Potlogi, dar și un proiect pentru o grădiniță cu program prelungit, tot la Potlogi. Aceste proiecte sunt gata și urmează să fie depuse în vederea obținerii finanțării. Acest proiect de școală înseamnă școală de la zero, adică demolarea vechii școli și construirea de școală nouă.  Școala este foarte veche, cred că are peste 100 de ani, dar mai avem și o grădiniță pe care vrem să o reabilităm și să o extindem, dar păstrând arhitectura pentru că ne aflăm în vecinătatea Palatului Brâncovenesc, pe care vrem să o transformăm într-o grădiniță cu program prelungit. Avem destui tineri care au rămas în localitate și sunt angajați iar pentru ei ar fi o ușurare a posibilității creșterii copiilor. Pe POR vor fi depuse aceste proiecte și după cum știți pe fiecare proiect consiliul local are o contribuție”, ne-a declarat viceprimarul cu atribuții de primar al comunei Potlogi, Viorel Drăghici.

 

 

Violeta StanciuComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Sf. Prooroc Ilie Tesviteanul
Evidența bolnavilor cronici, în vizorul Ministerului Apărării
Zero focare active de pestă porcină africană
Numărul urgențelor crește odată cu temperatura
Controale ITM privind protecția contra caniculei
„Sanitas la înălțime” promovează și un stil de viață sănătos
Producția de grâu este de 3655 kg/ha, dar recoltatul încă nu s-a încheiat
Activități anticorupție la Primăria Odobești
410 de locuri de muncă vacante
Campania de informare privind dialogul social


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Rolul concesiilor strategice în construcția europeană

După alegerile europene, se conturează temele Agendei Europene 2024-2029. Alegerile europene 2024 confirmă trendul „unei mai puține cooperări europene” și al „promovării mai puternice a interesului național”. Mesajele diferă în funcție de liderii țărilor membre și doctrina partidelor aflate la putere, dar constatãm o situație nouă la nivel european.

[citește tot...]

Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale