Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



27.04.2015 00:06

Petrolul Târgoviște – FC Aninoasa 1–4 (1-2)


A A

Ce sunt alea emoții?

Ce sunt alea emoții?
Aninoasa a câștigat fără probleme la Petrolul Târgoviște

MĂDĂLIN RĂDUCU


Stadion: „Petrolul” Târgoviște. Spectatori: 70. Au marcat: Tănase (12) / Pahonțu (27), Moțoi (42- pen.), Rusu (48), A. Maican (82- pen.). Șuturi la poartă: 9-11. Șuturi pe poartă: 4-7. Cornere: 2-6. Au arbitrat: Ioana Mihălăchioiu 7 – Ion Oncescu 6,5, Sorin Ilie 7. Observator AJF: Cristi Grigorașcu. Cartonașe galbene: Tănase (40), Dogaru (68), Albu (76) / Tudose (7), Pahonțu (53).

Petrolul: Enache – Brătescu, Istrate, Neagu, Prisăcaru (70 Darmaz) – A. Șeran (c) – Albu, Dogaru, R. Șeran (38 Grecu), Necatu – Tănase. Antrenor: Gogu Bucurică.

Aninoasa: Bărboiu – V. Nicolae, Tudose (18 I. Maican), Pahonțu (c), Diță – Gae, Ștefan – Călinescu (75 A. Maican), Rusu, B. Matei (63 Constantinov) – Moțoi (80 Vasiloiu). Antrenor: Remus Gâlmencea.

După eliminarea dureroasă din Cupa României, suferită la Odobești, când Bărboiu rata penalty-ul decisiv, Aninoasa își vedea de drumul său în campionat. În Liga a IV-a, formația lui Gâlmencea nu afișa un joc prea încurajator, dătător de speranțe, ci mai degrabă un pragmatism vecin cu fotbalul italian. Chiar și așa, în cea mai scurtă deplasare din acest sezon, Aninoasa nu a avut emoții la Petrolul Târgoviște decât în prima jumătate de oră.

Cum să întorci un rezultat nefavorabil până la pauză

Aflată în luptă directă pentru primul loc, Aninoasa avea de menținut un avans de trei puncte față de Flacăra Moreni, principala contracandidată la titlu. Asta însemna cel mult o înfrângere. La Petrolul nu a fost deloc vorba de așa ceva, chiar dacă gazdele au condus la un moment dat. Toate evenimentele importante s-au petrecut în prima parte, când s-a și decis practic câștigătoarea. Paradoxal și contrar tuturor așteptărilor, echipa lui Gâlmencea a intrat prost în joc, fără pic de nerv și incapabilă să mențină o posesie decentă, asta însemnând să lege mai mult de trei pase consecutive.

Așa că, petroliștii lui Gogu Bucurică au ieșit rapid din propria jumătate și au profitat la maximum de greșelile individuale. Istrate (8) și-a încercat norocul din lovitură liberă, copiat de Albu (9) dintr-o acțiune personală. Tănase (12), unicul vârf al gazdelor, a profitat de greșeala fundașilor centrali Pahonțu-Tudose, pentru a-l învinge pe Bărboiu cu un șut pe jos, plasat, la colțul lung. Aninoasa a acuzat din plin șocul primirii golului. A ieșit ceva mai greu la joc, iar cartea norocoasă s-a numit faza fixă. Ștefan (26) a reluat sub transversală, doar că Enache a pus o mână salvatoare, bară și din nou corner. Iar de aici a venit și egalarea. Pahonțu (27) a pus simplu capul. Surpriza scădea în probabilitate. Călinescu (32) a șutat pe lângă poartă dintr-o poziție excelentă în careu, iar Tănase (33) l-a pus la grea încercare pe Bărboiu, după ce Ștefan a „bărbierit” o minge ușoară. Tot Ștefan (41) a fost periculos la un nou corner, iar pe respingere, Pahonțu a obținut penalty, la marginea careului, la o cădere ușoară. Contact a existat, suficient cât să existe și acoperire regulamentară. A bătut Moțoi (42) și surpriza așteptată de toată suflarea morenară era gata.

Așteptare, așteptare, așteptare...

În repriza a doua, Petrolul a patinat în gol. Nimic nu le-a mai ieșit băieților lui Gogu Bucurică, mai ales că Aninoasa a început cum nu se putea mai bine. Rusu (48) a șutat perfect de la 16 metri, pe scurt, pentru un avantaj mai mult decât liniștitor. Apoi, a urmat o acalmie generală, în ambele tabere. Au fost, cel mult, semiocazii. Nici Gâlmencea nu și-a mai putut impulsiona elevii să poarte până la sfârșitul acțiunilor de contraatac, nici târgoviștenii n-au fost în stare să aibă o ocazie mai de Doamne ajută. Din tabăra gazdelor nu s-a remarcat vreun fotbalist, ci antrenorul Gogu Bucurică, eliminat de Ioana Mihălăchioiu pentru proteste.

Spre final, A. Maican a fost agățat în careu de Enache și Aninoasa a mai primit un penalty. A executat tot A. Maican (82) și a înscris fără emoții. Până la final, Dogaru (84) a pătruns în careu pe dreapta, dar șutul său pe jos s-a scurs pe lângă poartă. Puțin fotbal, multe goluri și deznodământul final se amână de la etapă, la etapă.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Cristi Bălașa vrea să revină la Chindia
Poker pe emblema Chindiei Târgoviște
Chindia rămâne pe un jilț amărât din play-out
CSM Târgoviște a pierdut finala mică
Longo, misterul unor luni pierdute
Luptă acerbă la Liga a 5-a, Seria Nord
Anastasia Udroiu Ivan, dublă campioană națională
Bezdead rezistă pe podium în Seria Nord
Apar campionii la înot
Aninoasa pierd primul meci


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

România de peste Prut în cătarea criminală a Kremlinului (II)

Apropo de găștile mafiotge proruse. Duminică, acestea, plus bașcana (guvernatoarea bolșevic-secesionistă de la Comrat), reunite în alianța politică prorusă „Pobeda” („victoria”) și-au anunțat – amenințare asemenea unui ultimatum – intrarea în cursa electorală împotriva Maiei Sandu și a partidelor proeuropene, în caz de… „pobeda” („victorie”) oferind pe tavă lui Putin... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale