Teme principale

Prima paginã (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



16.06.2015 23:57


A A

Ce fotograf nunta este potrivit pentru cel mai important eveniment din viața ta?


Nunta este cu siguranțã unul din cele mai importante evenimente din viața unui om și trebuie pãstrat în amintire cum se cuvine. Organizarea nunții implicã și acest aspect important, cel al alegerii fotografului, persoana care va capta momentele nunții, ce mai târziu vor deveni amintiri prețioase într-un album. Venim în ajutor cu sfaturi despre cum sã alegeți fotograful de nuntã potrivit pentru a vã face munca organizãrii mai ușoarã și pentru un rezultat așa cum îl visați. Peste ani o sã vã doriți sã fi dat foarte mare importanțã alegerii fotografului de nuntã, așa cã puteți lua deciziile potrivite acum decât sã regretați mai târziu.
Nunta nu este o vacanțã sau o plimbare în parc, așa cã nu vã lãsați pe mâna unui fotograf amator, sau a unui prieten care ”se pricepe”. Fotograful pe care îl veți alege trebuie sã fie un fotograf cu experiențã și cu o viziune amplã asupra tuturor aspectelor. Un fotograf amator poate veni cu echipament de ultimã orã, însa nu îl va ajuta așa cum ajutã experiența care aduce cu sine și o perpectivã bogatã. Asta, dacã doriți ca la final, albumul dumneavoastrã de nuntã sã fie cu adevarat un cufãr cu amintiri. Un fotograf nunta profesionist va ști sã transpunã în imagini trãirile și emoțiile oamenilor, și la o nuntã astfel de momente sunt din plin. Decizia despre cum vrei sã fie fotografiile iți aparține. Trebuie sã discuți cu fotograful despre așteptãrile tale. Un fotograf profesionist poate face instantanee frumoase dar și poze regizate. Stabilește dinainte aceste detalii. Asigurã-te cã fotograful se va implica și este dispus sã comunice cu tine și sã colaboreze pentru cele mai bune rezultate. Dacã cineva din apropiați este dispus sã ajute, roagã-l sã asiste fotograful pe parcursul nunții, astfel, ceea ce este esențial pentru tine va fi transmis de aceastã persoanã fotografului, fie ca e vorba de anumite persoane sau momente. Fotograful nu poate ști care sunt cei mai apropiați oameni ție sau ce momente îți dorești tu sã fie captate cu orice preț, dar daca este deschis spre a comunica și colabora, dincolo de a face strict fotografii, atunci este alegerea potrivitã și tu vei avea un album complet de fotografii care sã redea de fiecare datã când este deschis emoția unui eveniment unic.
În concluzie, totul depinde de un fotograf talentat, profesionist și cu experiențã, de felul în care comunicați și de flexibilitatea ambelor pãrți. Vã recomandãm sã vã alegeți fotograful de nuntã dupã aceste criterii esențiale și nunta se va repeta de fiecare datã când veți deschide albumul de fotografii.
Bogdan crede cã talentul și dedicarea sunt esențiale în munca sa, dar este deschis spre a schimba pãreri si idei cu oamenii astfel încât experiența sã fie bogatã de ambele pãrți.
Alegeți un fotograf nunta potrivit și veți descoperi ceea ce fotografia fãcuta cu profesionalism, talent și experiențã, poate oferi!
Pentru mai multe informații despre fotografia de nuntã îl puteți contacta pe Bogdan Mitricã, fotograf profesionist și pasionat, cu experiențã în fotografia de nuntã și nu numai pe Mitrica.com

Bogdan Mitrica



Comentarii

sau

Adaugã comentariul tãu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaºi categorie

DN 71 a intrat oficial în licitaþie
Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Catren pentru Strada Sarbilor
Director sportiv in China
Stiluri in fotografia de nunta
Cum sa comunici cu fotograful de nunta
Servicii de curatenie in Depozite
Felicitãri din depãrtare!...
CU CARTILE PE FATA....
Ultras - un mod de viațã


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Sã nu ne uitãm istoria

Când îþi uiþi istoria, ca popor, efectul este unul singur ºi tragic: eºti exclus din istorie. Când, de bunãvoie, sau la ordinul venit de la un factor de putere dictatorial de peste fruntarii - de pildã de la tiranii inventatori ai globalizãrii neo-marxiste – îþi uiþi trecutul, mai ales lecþiile sale existenþiale, este bine ºtiut/ºi de ºtiut cã nu ai posibilitatea sã-þi prevezi ºi, astfel, sã-þi construieºti viitorul.

[citeºte tot...]





Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citeºte tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale