Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



19.02.2020 00:09

Chindia se află într-o zonă periculoasă


A A

Cătălin Mișu promite dezvăluiri interesante

Cătălin Mișu promite dezvăluiri interesante

❚ Chindia intră în play-out cu un lot subțirel, dar și cu tensiuni în cadrul clubului, iar dacă lucrurile nu se vor redresa, formației târgoviștene îi va fi imposibil să evite retrogradarea. ❚ „Îmi place totul la acest club, suntem în grafic, sunt convins că vom câștiga playout- ul cu această conducere” ❚ „Mergem cu conducerea tehnică până la capăt, trebuie să le respectăm strategia, pentru că ei răspund de rezultate” ❚ „Legat de scouting, știu că s-au purtat câteva discuții cu cei de la FCSB, erau dispuși anumiți jucători să vină, dar cineva trebuia să-i convingă”


COSMIN SAVA

 


 

Susținută de autoritățile locale, Chindia Târgoviște suferă din punct de vedere al sponsorilor, iar acest lucru este unul îngrijorător. Clubul condus de Marcel Ghergu evoluează la nivelul primei ligi, acolo unde expunerea este uriașă, iar cu o strategie adecvată, poți obține susținere financiară importantă. Nici din punct de vedere sportiv echipa nu stă bine, este pe locul 11, foarte aproape de zona retrogradabilă, iar jocul nu oferă speranțe prea mari. Chindia intră în play-out cu un lot subțirel, dar și cu tensiuni în cadrul clubului, iar dacă lucrurile nu se vor redresa, formației târgovi ștene îi va fi imposibil să evite retrogradarea.

„Conducerea administrativă merită un club mai important”

Contactat telefonic în cadrul emisiunii Sport Show, de pe Columna TV, Cătălin Mișu (foto stânga), patronul Regata, unul dintre cei mai importanți sponsori ai echipei târgoviștene în sezoanele precedente, a vorbit despre situația echipei și a transmis că la momentul potrivit va oferi declarații foarte interesante legate de strategia Chindiei. „Nu sunt în colaborare cu Chindia în acest moment, nu este timpul să dezvolt acest subiect, dar o să vină și acest moment. Respect opinia domnului primar, dar nu înseamnă că trebuie să fiu de acord cu ea. Îmi place totul la acest club, suntem în grafic, sunt convins că vom câștiga play-outul cu această conducere și sunt dator să îmi cer scuze conducerii tehnice și adminstrative. Data viitoare când mă întâlnesc cu domnul Negoiță (n.r. patronul lui Dinamo), pentru că acum nu am apucat să îi spun, o să-i propun ceva. Atât conducerea tehnică, cât și cea administrativă de la Chindia, își dorește să meargă la un club mai mare, așa că o să vin cu o propune pentru dânsul. Mai ales conducerea administrativă merită un club mai important, pentru că am văzut că acest proiect a dat roade. Ne întâlnim peste două luni și o să vedeți că am dreptate”.

„Anumiți jucători de la FCSB erau dispuși să vină la Chindia”

„În privința strategiei de comunicare, vorbim despre ceva ce nu este, care comunicare? Legat de scouting, știu că s-au purtat câteva discuții cu cei de la FCSB, erau dispuși anumiți jucători să vină, dar cineva trebuia să-i convingă. Mergem cu conducerea tehnică până la capăt, trebuie să le respectăm strategia, pentru că ei răspund de rezultate”, a mai transmis Mișu.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Trimis de anonim la 03.03.2020 20:08

Cătălin Mișu să-și vadă de gresia lui și faianța, că nu se pricepe la fotbal.Dacă a speculat piața: ia de colo și dă dincolo să iasă banul, în fotbal nu este la fel. Vorbește ca să impresioneze, însă Chindia este pe butuci, nu are echipă de liga 1. Clar. Sunt mai bătrân ca el și am văzut multe meciuri de liga 1, dar echipă mai slabă ca asta nu am văzut. Nici în 1983 când am retrogradat cu 16 puncte de pe ultimul loc...Nu poți să spui că Chindia câștigă play-out-ul !!!Nici vorbă, avem rezervat ultimul loc după cum jucăm.Vom fi un fel de Voluntari până spre sfârșitul sezonului regulat, prin etapa 21-22., când aveau 8 puncte. Mai mult de 10 puncte nu luăm...Asta este Chindia făcută pe grabă, pe repede înainte...Nu avem teren propriu, nu avem jucători și mai ales bani...Dacă aveam bani, acum echipa era mai valoroasă, cum are și Astra, Mediaș și alte orașe mai mici ca Târgoviște...Ne trebuie un patron, nu vorbe, nu politică...Baftă !


Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

CSM Târgoviște a pierdut finala mică
Longo, misterul unor luni pierdute
Luptă acerbă la Liga a 5-a, Seria Nord
Anastasia Udroiu Ivan, dublă campioană națională
Bezdead rezistă pe podium în Seria Nord
Apar campionii la înot
Aninoasa pierd primul meci
Medalii la judo pentru CS Târgoviște
Sute de copii din 6 județe, prezenți la Nucet
Victorie importantă în finala mică


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

România de peste Prut în cătarea criminală a Kremlinului (I)

Pe măsură ce alegerile prezidențiale din România de peste Prut/Republica Moldova se apropie, Kremlinul putinist n-o slăbește din cătarea lui criminală. Printre armele pe care deja le-a pus în bătaie sunt și politicienii românofobi, unii dintre aceștia de neam românesc (!?), și politruci ruși de la Tiraspol, și găgăuzii delicatetei bașcane Evghenia Guțul cu sufletul tot dăruit țarului Putin și cu un kalașnikov pitit sub fustă. Este... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale