Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



11.07.2016 00:07

S-a întors cu medalie de la Iași


A A

Cătălin Cristea a cucerit bronzul la "Centura de Aur"

Cătălin Cristea a cucerit bronzul la
Cătălin Cristea (foto dreapta) a pierdut greu în semifinalele „Centurii de Aur”

* Pugilistul de la CSM Târgoviște a pierdut în semifinale, la categoria 91 kg, de tunisianul Ghagtsm Hassen

LIVIU DOBRE


Cătălin Cristea a obținut o medalie și la ediția din acest an a „Centurii de Aur”, care a fost găzduită de Iași. După aurul cucerit anul trecut, pugilistul de la CSM Târgoviște a obținut de această dată medalia de bronz, la categoria 91 kg. După o victorie cu Ion Marin, de la CSM Călărași, elevul lui Nicu Tamaș a fost învins în semifinale de tunisianul Ghagtsm Hassen, un pugilist calificat la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro. Puțin a lipsit ca târgovișteanul să ajungă în finală, pierzând la puncte, cu 1-2, într-un meci în care ar fi fost și dezavantajat de arbitraj, după spusele antrenorului Tamaș.

 

„Ne-au furat ca în codru”

 

Nicu Tamaș, antrenorul lui Cătălin Cristea, este extrem de dezamăgit de arbitraj, considerând că elevul său a fost dezavantajat în semifinala cu tunisianul Ghagtsm Hassen, cel care a și câștigat „Centura de Aur” la categoria 91 kg. „Meciul a fost cel mai tare, toată lumea a spus asta, federația, toți. Ne-au furat însă ca în codru, Cătălin merita să meargă în finală și să câștige centura. A fost mai bun decât tunisianul, a fost super. E bun și bronzul, dar vroiam aurul, acum ce să facem, asta e. Sunt foarte mulțumit de evoluția lui Cătălin, a fost peste așteptări, având în vedere că anul ăsta nu a avut decât două meciuri. Ca și la fotbal, fără amicale, meciuri de pregătire, nu se poate. El a fost oprit ilegal să nu participe la Cupa României și nu a avut meciuri în picioare, iar asta a contat mult. Noi sperăm acum să luăm titlul”, a transmis Nicu Tamaș, antrenorul secției de box de la CSM Târgoviște. Cătălin Cristea a avut și ghinionul de a da peste un adversar extrem de puternic, care va reprezenta țara sa la Olimpiada de la Rio, însă a contat și lipsa meciurilor de pregătire. Tot o medalie de bronz a luat și în urmă cu doi ani, dar la categoria 81 kg, când „Centura de Aur” s-a desfășurat la Chiajna.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Succes important pentru CSȘ Târgoviște
Dacă noi nu îl vrem, el ne vrea
Urban Titu este noua campioană a județului
LPS Cluj câștigă titlul național la ONSȘ U16
Unirea Băleni a promovat în Liga a 5-a
Longo, nemulțumit de situația Chindiei
Tensiune la Chindia
Viitorul lui Boriga este în ceață
Viitorul Aninoasa a promovat în Liga a 4-a
Sorina Cîrstea, eliminată în optimi la Roma


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Pieri-vor românii? (I)

Sunt subiecte care ard, nu te lasă să dormi și care cer să revii asupra lor pentru că au o fundamentală implicare în destinul unui popor/națiuni și al țării sale, cum este dăinuirea prin natalitate. Pe acest subiect am mai scris, deconspirându-ne opinia, și tocmai pentru că arde și că are un rost fundamental. Existențial în viitorul țării românilor voi mai scrie.

Este obligatoriu a o face... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale