Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro09.07.2024 00:12

Concurs de înot la Complexul Turistic de Natație


A A

Campionatul Național de Cadeți 12-13 ani, găzduit la Târgoviște

Campionatul Național de Cadeți 12-13 ani, găzduit la Târgoviște

* Vor concura în perioada 12-14 iulie sportivi legitimați la secțiile de înot afiliate la Federația Română de Natație și Pentatlon Modern, care au îndeplinit baremul de participare la etapele regionale de calificare

 

Complexul Turistic de Natație Târgoviște va găzdui la bazinul olimpicâ o nouă ediție a Campionatului Național de Cadeți 12-13 ani. Vor concura la Târgoviște, în perioada 12-14 iulie, sportivi legitimați la secțiile de înot afiliate la Federația Română de Natație și Pentatlon Modern, care au îndeplinit baremul de participare la etapele regionale de calificare, printre ei și dâmbovițeni. Cluburile pot înscrie suplimentar maximum doi sportivi pentru fiecare categorie de vârstă și sex, care nu și-au îndeplinit baremurile de participare pentru probele individuale, cu dreptul de a participa exclusiv în probele de ștafetă.

Probele concursului

Concursul se va desfășura după sistemul probelor contracronometru și se vor acorda puncte primilor 8 clasați în probele individuale. Probele competiției sunt 50 m liber, 100 m liber, 400 m liber, 800 m liber, 50 m fluture, 100 m fluture, 200 m fluture, 100 m spate, 200 m spate, 100 m bras, 200 m bras, 200 m mixt, 400 m mixt, 4x100 m liber, 4x100 m mixt.

 

 

 

 

 

 

C.M.Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Victorie la scor de tenis
S-au jucat finalele Fazei Regionale
România la Jocurile Olimpice
Flacăra a început pregătirile pentru noua stagiune
Să fie Ghergu salvatorul Chindiei?
Antrenament în Bucegi
Anastasia Udroiu, multiplă medaliată la Cupa României
Crevedia atacă podiumul
Planuri mari la Voința Crevedia
Lupta pentru supraviețuire


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Crin Antonescu de ce nu?

Poate pe unii o să-i surprindă faptul că aduc vorba despre Crin Antonescu. Și poate n-aș fi făcut-o dacă în ultima vreme n-ar fi apărut de câteva ori pe la unele televiziuni, cu vorbele la el. Așa cum îl știam, rostindu-le cu vădită înțelepciune și șarm. Pentru că, orice s-ar spune pe seama lui Crin Antonescu, faptul că n-ar fi empatic nu se poate spune.

Și chiar... [citește tot...]

Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale