Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro23.11.2022 00:09

Competiție interesantă


A A

Campionatul Național de Baschet U12 4Ś4 indoor, la Târgoviște

Campionatul Național de Baschet U12 4Ś4 indoor, la Târgoviște

* Județul nostru a avut o singură reprezentantă, în competiția la masculin, pe CSȘ Târgoviște Tonika.

 

Prima ediție a Naționalelor de baschet 4x4 indoor, la categoria U12, a avut loc la Târgoviște, în sălile „Ioan Valerian” și „Școala Gimnazială Matei Basarab”. S-a jucat atât la masculin, cele opt echipe participante fiind ABC Laguna Alb București, ACS Wildcats Baia Mare, CSȘ Târgoviște Tonika, ABC Slam București, CSM Ploiești, Axiopolis Cernavodă, ACS Petras Neamț Piatra Neamț și ACS Dan Dacian Portocaliu București; cât și la feminin, acolo unde au luat startul ACS Dan Dacian Portocaliu București, ACS NBS Cluj-Napoca, CSM București, ACS KSE Tg. Secuiesc, CSȘ Sf. Gheorghe, LPS Alba Iulia, CSȘ Craiova și ABC Laguna Bucuresti. Județul nostru a avut o singură reprezentantă, în competiția la masculin, pe CSȘ Târgoviște Tonika.

Dan Dacian Portocaliu București, pe primul loc la feminin

Competiția feminină a fost câștigată de ACS Dan Dacian Portocaliu București, care s-a impus în finală în fața celor de la CS NBS Cluj-Napoca cu 40-32. În finala mică, CSM București a reușit să se impună în fața ACS KSE Tg. Secuiesc, cu 43-40, și a obținut medaliile de bronz. Clasamentul final a arătat așa: 1. ACS Dan Dacian Portocaliu București; 2. ACS NBS Cluj-Napoca; 3. CSM București; 4. ACS KSE Tg. Secuiesc; 5. CSȘ Sf. Gheorghe; 6. LPS Alba Iulia; 7. CSȘ Craiova; 8. ABC Laguna București.

Laguna Alb București, aur la masculin

În competiția masculină, ABC Laguna Alb București a învins în finală pe ACS Wildcats Baia Mare cu 55-35 și s-a clasat pe primul loc în competiția desfășurată la Târgoviște. Singura echipă dâmbovițeană care a participat la aceste Naționale, CSȘ Târgoviște Tonika a învins în finala mică pe ABC Slam București cu 61-32 și a pus mâna pe medaliile de bronz. Ierarhia finală este următoarea: 1. ABC Laguna Alb București; 2. ACS Wildcats Baia Mare; 3. CSȘ Târgoviște Tonika; 4. ABC Slam București; 5. CSM Ploiești; 6. Axiopolis Cernavodă; 7. ACS Petras Neamț Piatra Neamț; 8. ACS Dan Dacian Portocaliu București.

 

 

 

Cosmin SavaComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Chindia joacă restanța cu Universitatea Craiova
O restanță cât Turnul Chindiei
Aninoasa, Crovu și Cojasca, lideri în Liga a 6-a
Viitorul Ocnița, pe loc de promovare în Seria Nord
Pucioasa, remiză cu Popești-Leordeni
E nevoie de liniște
Dubla lui Cernea a rezolvat meciul
Gloria Bucșani e campioană de toamnă
Chindia și CSȘ înregistrează rezultate decente
Competiții frumoase la juniori


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

De la Marea Unire la Marea Dezbinare

Îndeobște, la Ziua Națională se scriu editoriale festive, se pune în valoare semnificația acestui eveniment cu rezonanță profundă în istoria neamului, se exaltă eroismul celor ce s-au jertfit pe Altarul Patriei pentru Independență, libertate și suveranitatea națiunii și așa mai departe pe aceeași coardă encomiastă.

Și, într-adevăr, dacă este a ne... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale