Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



21.02.2017 17:06

Sala CSȘ Târgoviște a găzduit


A A

Campionatul județean de judo U21

Campionatul județean de judo U21
Competiția județeană de judo U21, un test pentru concursurile naționale

* Premiile au constat în articole sportive și diplome, oferite de către Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Dâmbovița

COSMIN SAVA


Sala Clubului Sportiv Școlar Târgoviște a găzduit zilele trecute campionatul județean de judo U21, la care au participat sportivi de la CS, CSȘ și Oțelul Târgoviște. Premiile au constat în articole sportive și diplome, oferite de către DJST Dâmbovița. S-au înregistrat următoarele rezultate. La categoria 55 de kilograme s-a impus Andrei Moga, urmat de Alexandru David și Marian Dicu. La categoria de 60 de kilograme a câștigat Alexandru Antonescu, pe locul 2 a venit Alexandru Vârlan, iar pe poziția a treia au terminat Denis Dobre și Marius Iordache. Competiția de 66 de kilograme a fost câștigată de Horațiu Mălăeru, pe locul 2 s-a clasat Sebastian Popa, ultima treaptă a clasamentului fiind luată de Cosmin Colan și Gheorghe Moraru. Alexandru Matei s-a impus la categoria de 73 de kilograme, locul 2 a fost luat de Andrei Popescu și podiumul a fost completat de Dănuț Pechea și Mihai Temelie. Categoria de 81 de kilograme a fost dominată de Raphael Pavel, locul 2 a fost ocupat de Mihail Mihai, iar pe locul 3 s-au clasat Patrik Tolea și Radu Ștefan. Ciprian David a câștigat la 90 de kilograme, urmat de Sebastian Rusu, în timp ce Adrian Mihai și Vlad Banu au terminat pe locul 3. Erik Pătulea s-a impus la 100 de kilograme, urmat de Alexandru Savu. Iar Erika Moise a dominat cat. 48 kg, secondată de Rebecca Dumitru.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Succes important pentru Flacăra
Ce urmează la Chindia?
Pucioasa s-a impus lejer
Urban Titu, un nou pas spre titlul județean
Înfrângere dură în meciul decisiv
Viitorul Aninoasa a promovat în Liga a 4-a
Chindia are licență, dar jocul lasă de dorit
Finala mică merge în decisiv
CSM Târgoviște a avut avantaj
Titu se impune clar în derby


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Moldova cu inimă, minte și literatură

Acum vreo 5 ani descopeream potențialul Republicii Moldova de a intra în Uniunea Europeană. Fiind la Euractiv, la Bruxelles, mi-a plăcut povestea Ministrului de Externe de atunci, Nicu Popescu, iar apoi video-interviul cu Natalia Gavriliță, Prim-ministru, mi-a confirmat că strategia țării este pe direcția bună.

Unii moldoveni mă întreabă de ce îi ajut? Le răspund simplu, fără nici o ezitare.... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale