Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro08.07.2024 00:13

În Dâmbovița, ITM a derulat...


A A

Campania de informare privind dialogul social

Campania de informare privind dialogul social

Inspecția Muncii, prin inspectoratele teritoriale de muncă, a desfășurat, pe parcursul trimestrului doi al anului 2024, „Campania națională de informare și conștientizare a prevederilor Legii nr. 367/2022 privind dialogul social, cu modificările și completările ulterioare”.

În cadrul acestei campanii, Inspectoratul Teritorial de Muncă Dâmbovița a organizat două întâlniri informative la care au participat 60 de reprezentanți ai întreprinderilor mici și mijlocii din județ, pentru a asigura o înțelegere corectă a legislației și a avantajelor negocierii colective. Au fost informate 45 de societăți, dintre care 32 cu capital privat, care au între 10 și 140 de salariați, și s-a dorit ca informațiile prezentate să ajungă la cât mai mulți dintre aceștia.

În acest sens, inspectorii de muncă dâmbovițeni au distribuit pliante informative, pe tema negocierii colective, a etapelor legale pe care aceasta le presupune, dar și a beneficiilor pe care le prezintă, informând un număr de 225 de angajați. În plus, informațiile au fost afișate și la avizierul instituției, pe pagina web a ITM Dâmbovița dar și prin publicarea de articole informative în presa locală. Totodată, au fost informați și un număr de 30 de angajatori prin intermediul poștei electronice.

„Facem precizarea că, la nivelul ITM Dâmbovița, există o persoană desemnată cu gestionarea contractelor colective de muncă, aceasta asigurând nu doar consultanță și verificarea documentelor, dar și mediere, în cazul apariției unor litigii de muncă în unitățile care au încheiate CCM”, a declarat Marius Lixandru, Inspector Șef ITM Dâmbovița.

 
Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

„Vaccinul, soluția cheie contra pestei porcine africane”
Aproape 400 de locuri de muncă vacante
Deficit de personal în Jandarmerie
Sf. Prooroc Ilie Tesviteanul
Evidența bolnavilor cronici, în vizorul Ministerului Apărării
Zero focare active de pestă porcină africană
Numărul urgențelor crește odată cu temperatura
Controale ITM privind protecția contra caniculei
„Sanitas la înălțime” promovează și un stil de viață sănătos
Producția de grâu este de 3655 kg/ha, dar recoltatul încă nu s-a încheiat


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Crin Antonescu de ce nu?

Poate pe unii o să-i surprindă faptul că aduc vorba despre Crin Antonescu. Și poate n-aș fi făcut-o dacă în ultima vreme n-ar fi apărut de câteva ori pe la unele televiziuni, cu vorbele la el. Așa cum îl știam, rostindu-le cu vădită înțelepciune și șarm. Pentru că, orice s-ar spune pe seama lui Crin Antonescu, faptul că n-ar fi empatic nu se poate spune.

Și chiar... [citește tot...]

Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale