Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



15.04.2015 00:10

Încă un arbitru bătut crunt


A A

Bogdan Matei, lovit la Șelaru chiar în Sâmbăta Mare

Bogdan Matei, lovit la Șelaru chiar în Sâmbăta Mare
Arbitrul Bogdan Matei a fost bătut crunt la Șelaru, primind numeroase lovituri de pumni în zona capului. Toate acestea s-au întâmplat chiar în Sâmbăta Mare

❚ Transmisă de o televiziune din Câmpulung Muscel, partida dintre Viitorul Șelaru și Sportul Mogoșani (1-1) se putea încheia tragic pentru „central”, după cum ne-au povestit martorii evenimentelor ❚ „Era spre finalul primei reprize, când doi dintre jucătorii echipei din Șelaru au tăbărât cu pumnii pe arbitrul de centru. I-au aplicat mai multe lovituri în zona capului, parcă erau sălbatici” ❚ „După ce a scăpat din mâna lor, arbitrul arăta în ultimul hal. Avea capul umflat, urmele loviturilor fiind vizibile. Cei doi bătăuși de la Șelaru dădeau în el cu o ură incredibilă. Cum poți să lovești un om în asemenea hal?” ❚ Nu trece nici măcar o singură etapă fără ca arbitrii să nu primească cel puțin o bătaie cruntă în fotbalul condus sub orice critică de Tudor Emil

COSTIN MIHAI

 


 

Nimic nu-i mai sperie pe bătăușii de arbitri, care au stabilit noi ,,recorduri” în ultimele zece zile. Seria neagră a fost ,,deschisă” de către Denisa Comănoiu, altoită la Aninoasa de doi jucători de la Perșinari, pentru ca apoi incidentele să coboare către Promoție, la Liga a IV-a. Gheorghe Ciobanu a fost lovit la Iedera, iar Bogdan Diță la Băleni, ultimul de un jucător al echipei din Dobra. Toți cei care i-au bătut pe arbitri au primit câte 16 etape de suspendare, însă agresorii nu s-au speriat sub nicio formă. Dimpotrivă, Bogdan Matei a primit lovituri extrem de puternice la nivelul capului, chiar în Sâmbăta Paștelui, la un meci de Onoare (Liga a IV-a), disputat la Șelaru.

,,Probabil de frică, arbitrul nici măcar nu a oprit meciul”

Transmisă de o televiziune din Câmpulung Muscel, cel puțin așa au anuțat organizatorii, partida dintre Viitorul Șelaru și Sportul Mogoșani (1-1) se putea încheia tragic pentru ,,centralul” Bogdan Matei, după cum ne-au povestit martorii evenimentelor.

,,Era spre finalul primei reprize, când doi dintre jucătorii echipei din Șelaru au tăbărât cu pumnii pe arbitrul de centru. I-au aplicat mai multe lovituri în zona capului, parcă erau sălbatici. După ce a scăpat din mâna lor, arbitrul arăta în ultimul hal. Avea capul umflat, urmele loviturilor fiind vizibile. Probabil de frică, nu a oprit meciul, mai ales că era și televizat, chiar dacă avea circumstanțe să facă asta. Nu știu cum a putut să mai arbitreze după ploaia de lovituri primite direct în cap. Cei doi bătăuși de la Șelaru dădeau în arbitru cu o ură incredibilă. Au intrat și spectatorii pe teren, a fost u haos total. Cum poți să lovești un om în asemenea hal?

Îți place ce pățesc arbitrii, tovarășe Tudor Emil?

Comisia de Competiții și Disciplină a luat în ultima perioadă măsuri mai dure cu cei care lovesc arbitrii, mergând spre maximum pedepselor prevăzute în regulament la nivelul etapelor de suspendare, însă asta nu-i sperie absolut deloc pe huliganii de pe stadioane. Nu etapele de suspendare ar trebui mărite, ci sancțiunile financiare, care ar fi indicat să plece de la 1.000 lei pentru asemenea fapte.

Degeaba primesc agresorii câte 16 etape de suspendare, oricum cei mai mulți continuă să joace. Unii pe alte licențe, în timp ce alții primesc de la AJF Dâmbovița carnete noi de legitimare. În plus, nici arbitrii nu sunt hotărâți să li se facă dreptate, foarte rar reclamând organelor legii bătăile primite pe stadioane. Un lanț al slăbiciunilor de care profită cei care își fac dreptatea cu pumnul pe terenurile de fotbal, unde arbitrii au ajuns saci de box, încasând lovituri cu nemiluita. Practic, nu trece nici măcar o singură etapă fără ca ,,fluierașii” să nu primească cel puțin o bătaie cruntă în fotbalul condus sub orice critică de Tudor Emil.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Cristi Bălașa vrea să revină la Chindia
Poker pe emblema Chindiei Târgoviște
Chindia rămâne pe un jilț amărât din play-out
CSM Târgoviște a pierdut finala mică
Longo, misterul unor luni pierdute
Luptă acerbă la Liga a 5-a, Seria Nord
Anastasia Udroiu Ivan, dublă campioană națională
Bezdead rezistă pe podium în Seria Nord
Apar campionii la înot
Aninoasa pierd primul meci


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

România de peste Prut în cătarea criminală a Kremlinului (II)

Apropo de găștile mafiotge proruse. Duminică, acestea, plus bașcana (guvernatoarea bolșevic-secesionistă de la Comrat), reunite în alianța politică prorusă „Pobeda” („victoria”) și-au anunțat – amenințare asemenea unui ultimatum – intrarea în cursa electorală împotriva Maiei Sandu și a partidelor proeuropene, în caz de… „pobeda” („victorie”) oferind pe tavă lui Putin... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale